Ahojte
boli ste niekto tento rok na Korfu? My sa chystame do hotela Pelekas Monastery? Boli ste niekto?
mate nejake tipy, skusenosti, cokolvek... dakujem
ešte by ma zaujimalo, ak tam niekto bol, ake bolo počasie..
koncom juna je už ok?
Ahoj, my sme boli na Korfu v roku 2015 a veľmi sme si pochvaľovali 🙂 Boli sme v júli a bolo poriadne teplo 🙂 Odporúčam požičať štvorkolku, auto alebo motocykle, my sme prebrázdili celý ostrov. Takže za mňa - odporúčam 🙂
Boli sme v 2 . polovici júla, hotel Corfu Senses, boli sme spokojní 🙂 Korfu je krásny ostrov a maličký 🙂 Neprišiel mi ešte taký "komerčný" 🙂
Ja som bola minuly rok v hoteli Sunshine korfu,krásny hotel len vsetky hotely su v kopcoch kedze korfu je hornaty ostrov. Hotel krasny,pláž nedako ke hlavne mesto
áno, cesty sú tam úzke a naozaj samá serpentína, to je pravda 🙂))
Vieš čo, asi taká hodinka to bola, ale pripisujem to aj tomu, že vystupovali ľudia, vyberali batožinu, ale nič strašné to naozaj nebolo 🙂 bolo na čo pozerať po ceste🙂
@kamilkka kuk sem, vyzera to vyborne, hlavne je to na plazi a plytke more pre deticky
https://hotel.invia.sk/grecko/korfu/mayor-capo-...
@katka444 ranajky boli firmou svedskych stolov,trosku prispisobene anglicanom,cize parky,vajicka,fazule a pod.,ale aj jogurt,cerealie,a ine 🙂 vecere na vyber z troch jedal,vyhoda ze menu bolo aj v cestine 😀 nam osobne to jedlo chutilo,vzdycky tam boli aj nejake miestne specialitky,ako jahnacina a pod. 🙂 a po veceri dezert alebo ovocie,len napoj nebol k veceri,ten sa objednaval a platil individualne. Hotel bol v pohodke,uzby ciste,len sprchy neboli zrovna najnovsie,dalo by sa povedat,ze zodpovedali skor dvojhviezdickivemu hotelu,nie troj. Inak nemam co vytknut 🙂 personal mily,hotel he kusocek od plaze,a celkovo iblast sidari paradne zije nicnym zivotom 🙂 ska by som zas 🙂
@u2jana ahoj 🙂
vraciam temu do života 🙂
ako bolo?
my chceme ist tento rok na korfu...