Ahojte,
prosim, mate skusenost ci niekto kontroluje doklady ked sa ide zo Sturova do Ostrihomu? Dcere sme zabudli pas a chceli sme len prechadzku cca 2 hodky.. Kto ma skusenost dakujem za info
My sme boli a nic nekontrolivali- nikto. Ale pasy ostali v kapse v Sturove. Manzel bol v tom ze ja beriem a ja ze on. Dajte si urobit detom OP s fotkou- su prakticke a mozete nosit v penazenke a neriesis ci si na Sk, ci Hu ci AT ci ...
my chodíme každý rok na pár dní , nikdy sa nám nestalo aby nás niekto kontroloval ale doklady som mala zo sebou vždy
My sme isli na svadbu a nekontrolovali. Ale teda v ziadnom pripade by som nesla cez hranice bez platneho dokladu 🤷♀️
My sme sa vrátili pred par dnami z Čiech, počas cesty tam nás 3x!!! Kontrolovali. A včera cestou z Maďarska, boli sme sa kúpať, to len pozreli do auta, deti spali, tak pozreli len kufor, manželovi doklady a pustili nás.
Hmm, no ja som tam veru kontrolu nezažila ešte, ale možno niekdy náhodne kontrolujú 🤷🏻♀️. Ja osobne by som šla, prinajhoršom vás otočia na hranici.
@julka009 tu nejde iba o hranice. Ak ich kdekolvek zastavi hliadka a oni nebudu mat doklad pre dieta, tak ako dokazu ze ho neuniesli? Mozu ich zadrzat, dieta zatial odovzdat na socialku a oni budu musiet dokazovat, ze su rodicia … fakt toto stoji za 2h prechadzku
Pred 2 rokmi sme boli v ostrihome aj so psom a zastavili nas a chceli vidiet aj psie doklady 😅 nastastie mame vzdy vsetko
Uz som to sem pisala viackrat. Nas raz zastavili so spiacim babatkom, isli sme len do Brucku par km za hranicami. Mali sme vsetko, no normalne policajt zobudil dieta, aby ho porovnal s fotkou na doklade. Nechcela by som v tej situacii nemat pas so sebou…
@anonymous87 karticka poistenca nestačí 😁? Srandujem. No ja som to tak myslela, že ak by ich zastavili na hraniciach, tak do Maďarska ich ani nepustia. O kontrolách už v Maďarsku niekde v meste mi teda ani nenapadlo, že takto môžu kontrolovať. Určite radšej vždy doklady.
@julka009 tak sanca je mala. Ale nie nulova 🤷♀️ mne by to veru za to nestalo
Kvôli blbej prechádzke by som to neriskovala, prejdite sa po Štúrove a keď zoberieš pas môžte sa vrátiť.
@januska12323 prinajhoršom vrátia. Ale chodíme tam každý rok a nikdy žiadne kontroly.
My sme boli pred týždňom a nikto nás nekontroloval.
Ak nemá ani op s fotkou, tak bohužiaľ ostanete na Slovensku.
To nie je o tom, či Maru skontrolovali.
Ju nemuseli, vás skontrolujú, a budete v háji.
Ale keď ti to stojí za to naťahovať sa s policajtami a dokazovať, že ste dieťa neuniesli napr.tak vzhúru do Ostrihomu.