Dievčence,
letím s Ryanair a mám priority, takže všetka batožina ide na palubu.
Vidím že je povolené mať liter tekutiny( rozdelené do fľašiek)
medzi tekutiny sa rátajú aj špirála, balzam atď...budem mať toho asi viac🙈
ako 10 ks.
tekutiny ako odličovač, šampón budem mať v priesvitnom sáčku ako má byť...
veľmi kontrolujú keď budem mať špirálu inde? 🙊 balzam v kabelke?
hm?
@maranco
ja toto ovládam.
ďakujem.
Veď ešte pred kontrolou si všetky tekutiny, pasty a gély vyberieš dáš do toho sáčku, položíš na pás a po kontrole si ich poukladáš do kabelky a kde chceš.
skôr by som chcela vedieť čo mi vyhodia špirálu, lesk na pery z kabelky
@maranco
ale mám ich viac ako 10 ks
Neviem kam presne letis, ale mne Ryanair v BA nikdy nic nekontroloval.
@maranco
môžem mať teda aj viac kusov, ale spolu musia tvoriť liter?
V Bratislave na letisku nepocitaju pocet ks v tom sacku. Nemusis to vyberat z tasky ani elektroniku uz do prepravky. A ci ti to vyhodia???? Napisem asi takti, stoji ti za to otvarat tam celu tasku aby sa ti v nej niekto hrabal? Lebo tie skenery to ukazuju co mas v taske. Daj vsetko do sacku tak, ako je to v pokynoch.
Letecka spolocnost nema s letiskovou kontrolou absolutne nic spolocne.
Nie nevyhodia. Bežne mam v kabelke iba tak, bez sáčku. Ani nevytahujem von z kabelky na kontrolu. A to som polietala kde co.
nepocitaju pocet kusov vobec, len pozeraju, ci nie je nieco nad 100 ml a tie mensie veci ako balzam, spirala, vobec neriesia
Nevyhodili mi nič a to som mala viac toho v kufri, všetky tekuté veci som vyložila na pás a úplne v pohode
ďakujem za odpovede
však vylož 2 sáčiky, do jedného 7 krémov, do druhého 7 krémov, primerane rovnaké množstvo, nikto to nikdy počítať nebude 😀 v kabelke je to nápadnejšie než keď nejaké žena vyloží 2 sáčiky šminiek 😀 inak ani z kabelky by ti nič nevyložili, aj s tým by si prešla ale vtedy je normálne vidieť kto necestuje pravidelne - s jedným krémom navyše sa klepú ako keby prevážali 5 kíl kokainu
v pokynoch nie je uvedený počet kusov, len sa majú zmestiť do sáčku s objemom 1 liter a objem jedného kusu má byť do 100 ml.
ak budeš mať 15 kusov po 50 ml a vojde do sáčku tak podmienku spĺňaš
Na bratislavskom letisku su nove skenery, ziadna kozmetika ani elektronika sa z tasiek uz nevyklada. Su tam velke napisy.
@maranco ďakujem
@zuzanka.zuzu
no neletím prvý krát 🙈 ale predtým som mala kufor dole, tak len kontrolné otázky 😉
https://www.bts.aero/informacie/bezpecnostne-pr...