Kontrola na letisku, keď je bábätko v nosiči

9. feb 2023

Ahojte ako prebieha kontrola pokial je babatko v nosici? Treba ho odtial davat prec ked sa prechadza cez bezpecnostnu kontrolu???

petamich
9. feb 2023

ano, nosic treba dat na pas spolu s kocikom aj inymi vecami (kazdopadne zalezi od toho na koho natrafis, uz mi raz dovolili aj nechat ho napr. v kociku, ked videli, ze spi a inde proste ignor, idealne aj dieta dat na pas 🤪)

autor
9. feb 2023

@petamich prave sa bojim ze mala zaspi a oni mi ju potom budu kazat dat dolu...to bude scena kks...nechapem aky to ma zmysel...jak keby to bol rozdirl ci ju mam v nosici alebo na rukach...

whatever1
9. feb 2023

V nosici mozes mat zbran, nieco co do lietadla nepatri, mozes pasovat nieco nelegalne atd…Keby bolo pravidlom, ze dieta moze ostat v nosici tak by sa to zneuzivalo vo velkom.

rk123
9. feb 2023

leteli sme s dcerou 8x od aprila 2022, naposledy predvcerom a zakazdym som ju musela vylozit z nosica/alebo kocika.
nosic aj kocik ide na kontrolu

ropucha6
9. feb 2023

@petamich ako sa da kocik na pas?

moninah
9. feb 2023

Nosic na pas, dieta s tebou. Este aj ak ma nejakeho mojkaca alebo hracku v ruke, musi to pustit a dat na pas. Kocik uplne vyprazdnit a poskladat na pas. Vzdy sme prechadzali svelkym revom :( a ja na konci spotena jak mys.

ropucha6
9. feb 2023

@moninah ked je zena sama a robi toto vsetko, dieta mi podrzia?

vulka
9. feb 2023

@ropucha6 Normálne. Poskladáš a prejde. Ak je moc veľký, majú aj väčší detektor.

moninah
9. feb 2023

@ropucha6 to neviem. Asi ak niekoho poprosis... Ale to sa da 🙂 Len treba mat uz pripravene veci. V jednom zipsovacom sacku tekute, v druhom elektro, vyzuta, vyprazdneny kocik. A ked je vsetko na pase, vyberem dieta a my mame super kocik, co sa da poskladat jednou rukou. Alebo ak je v nosici, vsetko vylozis a posledy vylozis nosic a ides na kontrolu. A potom to tam na konci zbieras 🙂

ropucha6
9. feb 2023

@moninah hej, asi to treba mat dobre pripravene. Nakoniec vylozit vanicku a z nej dieta.

petamich
9. feb 2023

@ropucha6 no my mame buginu na cestovanie, tak tu som zlozila a dala na pas 🤷‍♀️ ak je vacsi kocik, tak si ho preskenuju rucne, pripadne ak sa neda zlozit alebo vylozit akoze je to celkom narocne, dopotena som vzdy 😂 ale tak teraz uz chodi, uz je to jednoduchsie kusok, naposledy som ho na zem polozila 🥴 mal necely rok, ostal tam sediet a kukat

amelie2017
9. feb 2023

@ropucha6 bola som sama s 2 a nie, nepodrzia 😀 ale na vacsine letisk su na tych miestach detske ohradky a mozes si tam dieta odlozit.
Na kociky byvanj vacsie pasy, ides cez kontrolu na specialne oznacenom mieste. Vo Viedni je to napr. tak. V Barcelone mi ho len oskenovali rucne.

lalala94
9. feb 2023

@petamich prepáč, ale toto ma pobavilo. 😀 Muselo to byť zlaté, to malé vyplašené sediace batoľa uprostred kontroly na letisku. 😀

petamich
9. feb 2023

@lalala94 😂😂 mala som ho ako spravna matka este odfotit a natocit ako si tam sedi

majlo1234
9. feb 2023

Ja som mala doteraz stastie(mozno spojene s tym, ze furt na boardung bezime na poslednu chvilu), dieta spiace v nosici, kosik nalozeny az po strop dalsimi vecami, a nekonalo sa ziadne skldanie kocika, a s dietatom v nosici som normalne presla dalej. Ale teda spoliehat sa na to neda