Konakli Turecko

11. jún 2024

Ahojte , prosím aký dlhý je cca transfer z letiska AYT do oblasti Konakli? Myslím autobusom vs súkromný transfer dakujem

tanyan
11. jún 2024

Odporúčam položiť otázku v skupine Dovolenka v Turecku:
https://www.modrykonik.sk/group/6680/
Včera tam písala jedna užívateľka, že podľa skúseností z netu to môže trvať aj viac ako 3 hodiny.
Ale v každom prípade je súkromný transfer bez tej povestnej zastávky cestou na "prícestnom" trhu a tiež nezastavuje v ostatných hoteloch.

banalu
11. jún 2024

@tanyan my sme mali sukromny transfer - taxi - vyzdvihol nas na letisku a najblizsie sme stali az v nasom hotely. Klima, telka wifi a voda bola samozrejmost.
Cislo na cesku co to zajednala som mala tu yo skupiny.
Inak kym cele lietadlo vakalo na svoje info pri stanku, nas sofer to cele obehol vzal tu obalku s info a uz sme aj sli (boli sme posledny, lebo nam kocik prisiel posledny na pas) kym si este zvysok nakladal veci do zberneho "sukromneho" autobusu my sme uz boli davno na ceste. Do Side nam to trvalo ani nie hodinu.
To iste na letisko, ked po inych prisiel o 2hej rano zberny autobus, my sme sa s kludom nalodili o 6tej a este sme aj tak mali kopu casu na letisku to otvorenia checkinu.
Tych 20€ za taxik stoji za to... aj autosedacku sme mali, dokonca namontlvanu v protismere 👌

banalu
11. jún 2024

Ta pani co nam to zajednavala bola uplne super!

tanyan
11. jún 2024

@banalu Ak by som toto auto ukázala dcére, tak ju už do autobusu v živote nikdy viac nedostanem. 😂 Viac by bolo už iba, keby mohla šoférovať ona sama nejaký Dodge alebo niečo podobné...

banalu
11. jún 2024

@tanyan 😂😂😂😂