Koľkokrát za rok cestujete so škôlkarmi k moru?

14. jún 2024

Ako často cestujete so škôlkarmi k moru počas roka? Využívate to že este nemajú školácke povinnosti?

zorkahorka
14. jún 2024

Raz do roka

lavender94
14. jún 2024

Myslím, že väčšina Slovenska je rada, keď sa im podarí raz. Niektorým ani to nie. Ale ako keby môžem, tak by som išla v lete 1x Európa a v zime 1x Ázia. Plus viacej poznávacích tripov po Európe na par dni. Keď bude školák už to nebude toľko možné

mclissa
14. jún 2024

4-5x do roka dovolenka. Nie vzdy k moru.

chichua
14. jún 2024

0x

jarnajar
14. jún 2024

My využívame mimosezónne dovolenky, jún a september a aj zimnú alebo predĺžené víkendy si vyberáme mimo prázdnin. Ide nám najmä o to vyhnúť sa davom ľudí.

44janica44
14. jún 2024

Ani raz, dovolit si to v pohode môžem ale nás také dovolenky nebavia ani trochu a dieťaťu je jedno ci sa hrá v piesku na plazi alebo na záhrade v pieskovisku a bazéne.

S malým dieťaťom k moru by som šla iba ak by mi to odporučil lekar kvôli kožným problemom alebo napr astme. Ani jedno nemáme čiže nevidím zmysel ťahať dieťa do teplôt 35 plus keď ich nemá rado ani doma.

jarnajar
14. jún 2024

@44janica44 úplne rozumiem, legitímny postoj, ale k tým teplotám musím povedať, že pri mori je to úplne iných 35 ako doma. Leto v meste je pre mňa osobne katastrofa. Na dedine znesiteľné. A pri mori úplná pohoda, pokiaľ sa pravdaže niekto nevypeká na najväčšom slnku a potom je nonstop prehriaty.

monnci2226
14. jún 2024

no my teraz chodime tak 15x do roka. jasne ze vyuzivame to ze je v skolke. ale ked bude v skole tak jul august urcite otocime 2 krat. a cez rok dam parkrat tucnu obalku pani riaditelke aby nam dieta uvolnila a pojdeme aj tak. ale skresame to tak na 6krat rocne iba cca 😎 ucime deti k skromnosti

44janica44
14. jún 2024

@jarnajar viem ze pri mori je to ine ale zasa nevieš aké počasie vychytas - vid. Grécko tento týždeň 40-tky, všetko pozatvarane. trávime leto väčšinou na dedine ale cez obed sme vnútri aj tak a to by som po vonku nebehala ani pri mori čiže na doobedie a podvecer sa nám k moru ozaj neoplatí ísť.

jarnajar
14. jún 2024

@monnci2226 fandím cestovateľskému nadšeniu, ale dúfam, že to nemyslíš vážne s tou tučnou obálkou. Fuj, to sa ešte niekde robí? Veď to príčetný človek nevezme už len kvôli vlastnej bezpečnosti.

ptvw
14. jún 2024

@monnci2226 len 15? To je bieda, aspoň 2x za mesiac prosím ta a k tej obálke pridaj pobyt, hlavne žiadna skromnosť

zorkahorka
14. jún 2024

@jarnajar to bol zart

monnci2226
14. jún 2024

@ptvw mas pravdu poistim to aj pobytom a na konci roka mozno nejaky sperk aj prihodime pre istotu zo slusnosti, dakujem za radu ❤️😂 ale u tej skromnosti zostanem zase nech maju deti vo mne spravny vzor

jarnajar
14. jún 2024

@zorkahorka ok, asi je už pre mňa čas ísť spať 🙂 ale ja poznám ľudí, ktorí nonstop niekde cestujú a viackrát za rok to otočia aj so školákmi, tak ma tá prvá časť nešokovala.

autor
14. jún 2024

@44janica44 jasne chápem, morský vzduch však pôsobí blahodarne nie len pri chorobe. Tak isto aj 35 stupňov pri mori pôsobí inak ako v rozpálenom meste alebo suchom vidieku ..

zuzinka888
14. jún 2024

@monnci2226 ziadnu obalocku davat nemusis a cestovat mozes dalej. Staci dieta ospravedlnit.

slovakboy
14. jún 2024

My sme s deťmi chodili 0,3 krát ročne k moru.