My sme 4, boli sme v Chorvátsku na týždeň, komplet cena 1400 E. Muž vraví ze to bolo veľa.
Môžete napísať miesto, aj počet osôb.
Ďakujem.
2170 12 dní v Turecku 2 osoby, plus výlety 100 eur.
Boli sme v Chorvatsku, autom, 7 dni, Crikvenica, ubytko cez domacich, je nas 6, cena komplet so vsetkym 2000 eur.
To nie je veľa, tak akurát povedala by som.
a ktorá položka bola podľa neho vysoká?? 😨 Tieto peniaze sme nechávali len za ubytovanie...
4 noci na Krku, odtial na 4 noci pri Lago di Garda, ubytovanie 1980 eur, strava, zabava, vstupne, parkovne, PHM cca 900 eur, darceky pre rodinu 200 eur. Boli sme traja. 1400 za 4 na tyzden je extra dobra suma.
1400 je pekna suma
Áno komplet s cestovným, poistným, stravou..jeho názor je ze nás to vyšlo dosť draho. Varila som a boli sme 3 x v restike na večeru. Uskromnovali sme sa, lebo tento rok sme veľa nenasetrili. Ale dovolenka bola pekná, chcela som len počuť od vás, že to bola ok cena. Ďakujem.
Ak ak to mala byť lacná a pekná dovolenka, tak myslím, že ste to zvládli krásne. Dôležité sú snáď zážitky a že sa vám to páčilo a nie či to stálo o 100-200 € viac ako by si predstavoval😎
Cez 2000 a to nerátam jedlo tam.
14 noci . 3 ubytovania v Taliansku ( Toskánsko , salento , Marche) . 5200 km spoznávania . 2 dosp + 3 deti ( 12,6,2) . Nepresiahli sme 3 tis € . Reštaurácie , výlety , parkovanie , tankovanie , ubytovanie....
@tiezjedna že sa to tak nazbieralo, lebo ubytko sme mali za 600 e. Tak sme mysleli ze sa nejak zmestime do tisicky. Ale ja som zobrala 2 tis a všetky transakcie som si písala, tak viem ze 1400 sme minuli komplet. Par krát drink, pár krát cafe, deťom drobnosti, pár suvenírov, žiadny vylet, cize nič extra.
2+2 budapest, cca 2300 eur,
Tak,ked si varila,pre teba, to moc dovolenka nebola🤒.Ist na dovolenku a stat pri sporaku,tak mozno v karavane.Chapem,ze clovek nieco usetri,ale je to na ukor relaxu,ktory by si mal clovek na dovolenke dopriat.Dali ste to,podla mna na paradu👍.
Chorvátsko 7 dní 2000€
Sme dvaja dospelí a jedno 2r dieťa
Ako viem si predstaviť minúť aj menej ako vy, ale to v skromnom ubytovaní, ďaleko od mora, autobusom a ze si budete variť a nekupovať nič. Otázne je na koľko by to bola pre vás dovolenka.
na slovensku by nestala urcite menej...ak ratas aj dake atrakcie a restiku.
ved len kupaliska ci jaskyne mas pre 4 osoby velky peniaz a ked za 6 ddni daco navstvis si dovolim tipnut ze za tyzden aj spolu s ubytkom a benzninom minies kludne 1400 euro aj viac. ak si doprajes nesediet len an ubytovani
1 dospely 2 deti 3 tyzdne madarsko, srbsko, cierna hora autom vratane vsetkych nakladov na cestu, dialnice, ubytko, strava (nie nebrali sme ziadne zasoby z sk a dost sme jedavali v restikach), vylety ktorych nebolo malo 1500eur.
Ale ja planujem letne dovolenky a bookujem ubytko vo february...
Este doplnim cesta vlakom, 7 dni. Uzivali sme si,nesetrili,stravovali sme sa v restikach. Deti 15,14
Egypt ,pred týždňom,na 8dni 7noci
All inclusive
2+2 3.200 €
Plus jeden výlet snorchlovanie celodenny výlet 2+2 130 €
@tundra ďakujem pekne. Varenie mi nevadilo, lebo my vydržíme pri vode max 2 hodiny a potom ideme na apartmán a radi jeme domáce obľúbené jedlo. Mestečko zbehane máme lebo sme tam boli už 3x. Tak všetko poznáme, nabudúce už inam pôjdeme.
Máš môj obdiv že ste to dali tak lacno. Nech nabudúce varí muž, možno to dokáže za menej ako ty 😂
@kulumulu123 my sme boli 15 dní v čiernej hore pred troma rokmi s dvoma deťmi a zmestili sme sa tiež do 2tis€ .a každý deň bola reštaurácia a výlety loďou. Boli sme od svätého Štefana k budve 🙂 .
@pe_mi Egypt zbožňujem.. ❤️
minuly rok Turecko 2 dospely a 2 deti na 11 noci 4000e
Tunisko 4 osoby 4000 eur 8 dni
Čiže komplet suma za cestu, ubytko, poistenie, strava, a zábava? A čo by muž zvládol skresat?