Koľko nás výjde dovolenka v Chorvátsku pre rodinu?

sisinka88888
13. apr 2015

Kolko by nám vysla asi dovolenka na 1tyzden pre 2dospeli+2deti(10+3)apartman,strava,benzin,dialnicne poplatky???dakujem vám za informacie. 🙂

monicm
13. apr 2015

záleží od toho kde,či sa budete stravovať v reštikách,alebo si variť sami,alebo penzia..................skús sa viac popýtať tu: https://www.modrykonik.sk/group/6154/

alami
13. apr 2015

Záleží od veľa vecí - od vašej náročnosti na ubytovanie, stravu, posedávanie v reštikách... My máme tiež dve deti, varievam si sama tam, zmrzlinu si kupujeme denne, ideme aj na nejaký ten džús, či zmrzlinový pohár či palacinky, hranolky a podobne, raz ideme vždy na takú poriadnu večeru v reštike. Potraviny na varenie nakupujem prevažne tam na mieste (miestne obchody, alebo hypermarket - čo kde bolo). Raz sme boli bližšie (Zadar) inokedy ďalej (Tučepi) raz sme mali lacnejšie ubytko (60eur na noc) inokedy trochu drahšie (85eur na noc) ale cca nás to vždy vyšlo okolo 1000eur komplet za všetko.

mawka
13. apr 2015

uff ze 1000 e chorvatsko, ides si autom, varis tam, cize ziadny total veget. to si staci prihodit 200 eur cca a mas to letecky pre celu rodinu all inclusive do bulharska. inak preto ja do chorvatska nechodim, lebo to vyjde draho v pomere k leteckym dovcam, kde ma clovek fakt veget.
este som nepocula, ze by sa niekto dostal pod tu sumu v chorvatsku ako je tu v prispevku uvedena. este si varit na dovolenke, to uz neni dovolenka potom 😕

lololo12
13. apr 2015

nas vysla tusim 400/osoba na tyzden

gretocka
13. apr 2015

my chodime vlastnym karavanom do maleho kempiku, takze nas dovolenky vychadzaju velmi lacno, chodime na dva tyzdne pri mori plus cesta.

dankaa78
13. apr 2015

cca 1000 eur🙂

marlene
13. apr 2015

kazdy ma ine naroky na ubytovanie a stravu a ine moznosti ,takze odpovede mozu byt rozne 🙂 ja prave pozeram ubytko a len ubytko pre nas 2+1 ,to co vyhovuje nasim poziadavkam ( min. 1 spalna ,more do 500 m vzdialenost,bazen ) je od 1200 euro nahor.

zuzub
13. apr 2015

my ideme tento rok do apartmánu , taký stred 3 dospelí a dve deti vo veku 3,5 rokov a paltíme 845€ vrátane poistky poplatkov a pod cesta cca 200€ nás vyjde a plus strava a my nie sme extra jedáci takže pohoda.pozerala som aj letecky,ale vždy mi to vychádza o dosť drahšie nakoľko sa platí väčšinou aj za deti a letiskové poplatky a pod......
a ja milujem Chorvátsko, je tam krásne a navyše teraz ked je € ceny sú tam podobné našim takže si tam nemusme odopierať 😉

miska143
13. apr 2015

My sme boli minuly rok,stravovali sme sa v restike,kwdze sme si chceli oddychnut,boli sme 2dospeli a dve deti (6 a1) a dovolenka nas vysla na 2000eur 9dni.mohli sme ist za tie peniaze aj letecky😐

lucka1987
13. apr 2015

ked sme sa vratili 2 roky z tatier, financne vyprahnuty, zatuzili sme este po jednej dovci pri mori v to iste leto a skusili sme..
sli sme 1 autom 4 dospely + dieta 10 mesacne.. dva roky dozadu, rogoznica.. ked spocitam cestu 100 € ubytko dve osoby na 6 noci 120 € a stravu sme si vylucne varili z toho co sme si doviezli v autochladnicke.. nakolko sme mali maleho, a nemali sme potrebu behat. nas dovolenka vysla na komplet na 6 noci nch to prezeniem 220 € + polotovary a potraviny z domu ako cestoviny, salatiky, vyvary a podobne 😅
rok na to sme sli letecka na rhodos all inclusive, za 2 tis. a samozrejme ze sa to nedalo porovnat .. no stale som v tom, ze kto ozaj nema naviac, tak sa da najst aj lacna dovolenka, najma ak mu nevadi varenie v apartmane ( mne nevadilo, kedze som sa vratila z jednej all inclusive tatranskej dovolenky, kde sme nechali trojnasobok toho co pri mori 😀 )

anit05
14. apr 2015

my sme boli minulý rok na blind 2+2 deti /8, 10r./ v dedinke Drage, Str. Dalmácia, ubytko sme mali 5 dní 50 Eur noc, potom 5 dní štúdio 35, Eur na noc, varili sme si sami + reštika, spolu celá réžia/ ubytko, strava, cesta, čo sme si niesli/ na 10 dní nás vyšla 800EUr. Mali sme šťastie na počasie takže sme boli spokojní.

stanislavao
14. apr 2015

Ubytovanie najdete okolo 60-80e app na noc. my tento rok 341e mame ubytovanie na 6 noci, 60m od mora, novy pekny 2+2 app. benzin, strava, myto - spolu cca 800-1.000e. zalezi velmi od toho, kde sa stravujete a kde nakupujete. pokial idete do lidlu, alebo podobneho velkeho marketu, tak tam su ceny nizsie, ako v nejakych miestnych potravinach pri plazi. ci varite, alebo sa stravujete v restauracii. ci si objednavate z listka, alebo si davate denne menu. vela sa da usetrit na strave. ja nevarim, davame si vacsinou denne menu, alebo pizzu, palacinky.

brisilda
14. apr 2015

nas vysla dovolenka na ostove Brac na 1000 € no boli sme tam tusim 2 tyz.

sviecka
14. apr 2015

Minule leto, Crikvenica, autom, 3dosp + 1dieta (7mes) 2 spalne, 2 kupelne, 1 kuchynka, krasna terasa, blizko pri mori, restiky a supermarket ... 900e a to sme si dopriali, co sme chceli. Sli sme na blind. 20e/ osoba noc.

enka81
14. apr 2015

pridam skusenost aj ja. chodime autom 2 dospelý+2 deti /8+5/, ubytovanie nas vyslo 75eur na noc/apartman - 2 izby+obyvka s kuchynou+ soc.zariadenie/, blizko mora, preto ta suma. Nevarili sme, na ranajky sme si kupili nieco v pekarni, ktora bola hned vedla, potom sme isli von a v tom teple velky hlad nebol, ale vzdy sme nieco dzobli . Potom sme isli na veceru do restiky /priznavam, ze je to plytvanie penazi a keby sme peniazky nemali, tak nieco uvarim/ . Popri tom zmrzliny, palacinky, blbosti drobcom,... Manzel na dovolenke nesetrí, takze sme si dopriali, co chceli. Vyslo nas to na tyzden cca 1200 eur. Tento rok chceme ist aspon na 2 tyzdne, tak som premyslala, ze to sme mohli ist uz aj niekde letecky. Ale potom som si uvedomila, ze nam velmi vyhovuje byt nezavislí autom, ist sa kdekolvek pozriet, odist kedy chceme /minuly rok v posledny den syn chytil brusnu virozu, este ze sme isli domov/.

dugyna
14. apr 2015

no my sme boli niekolko rokov dozadu 2dospl.+ 2 velke deti, mali sme apartman 2 spalne , wc bolo s kupelkou, velka balkonova terasa, mala kuchynka hned pod domom more. kusok od trogiru sme boli.
ubytovanie bolo ak si dobre pamatam 40 eur / noc apartman. a mali sme so sebou aj psa labradora.
cestovali sme autom cize treba priratat benzin a poplatky mytne. strava : doma sme zasterilizovali maso do poharov a tam sme dorobili len prilohu, pripadne mali cestoviny ci rizoto.
raz sme boli v restauraciimanzel nas pozval :P este sme neboli manzelia tak sa rozfukol len potm ho ucet zamrazil :P povedal ze si ho zaramju :P tusim sme tam vtedy nechali 70 eur, co je teda fu dost.

potraviny sme si kupovali bud v potravinach -ceny boli ako u nas, alebo v lidli. c tam bolo drahsie tak to boli ryby a vsetko okolo toho(pri mori).

plus sme utratili na celodenny fishpiknig a chodili sme do mestecka vecer posediet pri hudbe, ci na zmrzlinu.

Ta 1000-1300 eur to bolo urcite.cele dokopy

romisami
14. apr 2015

my ideme do chorvatska uz piaty krat na to iste miesto. Mame to tam strasne radi, ubytko s polpenziou necelych 1300 eur, cesta cca 300 eur a nejake to vreckove k tomu, zaokruhlili sme to na 2000 eur ale bude to asi aj menej. Je tam krasne, cisto, kazdy den sa upratuje, hotel je rovno pri mori, perfektna strava, bazen... uz sa nevieme dockat 🙂

zuzin78
14. apr 2015

Ahoj zalezi co ocakavas od dovolenky , ci chces varit , alebo sa stravovat v restike, ci chces mat klimu alebo nie, kolko metrov chces byvat od mora, kolko izieb chces mat ..
My sme v Hr boli uz 4 krat , prve dva razy sme boli v hoteli all inclusive a s cestou nas to vyslo 1000€ , posledne dva razy sme boli v Hr v apartmane na krasnom mieste na krasnom ostrove a so vsetkym nas to vyslo a
Ratam aj benzin , poplatky HU, poplatky HR 1100€ . (8 noci ) Varila som tam len obedy a to len take rychle, doma som si zavarila maso a potom som tam len dorobila omacku, cestoviny , ryzu, a obed bol hotovy za 15 minut . Na veceru sme chodili kazdy den , zmrzlinu sme mali kazdy den , atrakcie pre deti tiez . Apartman sme mali super velky dve izby , plus kuchyna , kupelna , a velky balkon na ktorom sme obedovali a deti sa aj tam nahanali 🙂
Ja letecky nikde nechcem ist, nakolko by nas to vyslo viac ako 2200€ a deti mam male a vzdy chcem byt ako sa hovori na dosah domov. Za 7,5 hodiny v pripade choroby vieme prist domov na Slovensko. Z druhej dovolenky sme uz odchadzali s chorou mladsou dcerkou, a bola som stastna , ze to mame len 7,5 hodiny domov .
Dovolenka je o tom, ze ste spolu , my sme si ju vzdy uzili .

horana
14. apr 2015

Cca 800E 4 clenna rodina pred 3 rokmi na tyzden na pagu. Cesta autom palivo, myto, ubytko, stravu som nepocitala lebo jeme aj doma, suma sa minula priblizne rovnaka ako doma, len dake tie zmrzky naviac a tie su zapocitane, + je v sume este aj vylet lodou ktory sme si vybavili sami v pristave malinka rozbegana lodka, ale chlapik nas vzal za par supov na miesta ze wau. 😵

mamaveronika
14. apr 2015

ahoj lacnejšia alternatíva k chorvátsku je taliansko...je to bližšie takže ušetríš na benzíne, je to tam cenovo lacnejšie(potraviny) ale neni tam tak krásne more...my sme boli 4 členná rodina v chorvátsku a vyšlo nas to okolo 1000€ s tym že sme totálne žgrlošili a nič si nedopriali...ale je tam krásne a klud 😉

syja
17. apr 2015

No ak vyslovene netrvate na ubytku v apartmane v sukromi tak by som sa zamerala na hotel ktory ma dve deti do 12 rokov zdarma tam pocitam tak cca 700 eur pre vsetkych s polpenziou a potom 200 eur cesta a vyska vreckoveho uz zavisi od vas.

silviaaa21
17. apr 2015

Ja fakt nepochopím ako môže niekoho stáť dovolenka v Chorvátsku do 500€ nech počítam ako počítam. My sme boli minulý rok a sumu neviem presne, sme to nerátali, ale pod 1200€ sme sa určite nedostali. Veď len cesta s poplatkami nás stála 300€ do Zadaru a to nerátam benzín, čo sme previezli tam. Ubytovanie 550€, keď som pozerala apartmány tak okolo 60€ a viac na noc. A samozrejme strava + deti budú chcieť každý deň minimálne zmrzlinu 🙂 No a nájsť hotel s al inclusiv je dosť ťažké a tie ceny sú neuveriteľne vysoké. Kamarátka ide tento rok a 2 dospelí+ 1 dieťa ich v hoteli na severe vyjde 1800€ + cesta.

sonyay
19. apr 2015

My chodime 8 ludi do jedneho apartmanu s dvoma kupelnami a 4 spalnami.. dve rodiny, cena sa rozpocitava..minuly rok nas tyzden v Chorvatsku vysiel 300 euro + strava a cesta... Varime si, ale stravujeme sa aj v restauraciach...a nikto ma nepresvedci ze letecky je to lacnejsie...ked su aj deti zadarmo, platia sa letiskove poplatky... dat 2000 euro na tyzden letecky to nie je len 2000 euro, vzdy tam este miniete nejake peniaze a ste obmedzeni miestom... kdezto ja za 2 tyzne v Chorvatsku tolko neminiem a kazdy den mozem ist inde ... minuly rok v priebehu tyzdna sme boli v Sibeniku, v Solarise, Trogire a 2x v Primostene...

vinifred
19. apr 2015

kurnik,to ako čítam,to nieje teda lacný špás..my sme tiež pri mori ešte neboli,rozmýšľame nad Chorvátskom,ale to aby som šetrila už teraz...však je to porovnateľné s dopravou letecky a nemusím ani variť.. niekto mi povedal,že by do Chorvátska už nešiel,lebo Chorváti začali byť namyslení a nevedia čo pýtať.. 😖 ..ale to more..je podľa mňa najkrajšie.. 🙂

ktokto
27. apr 2015

cesta na basku aj s poplatkami cca 180€, ubytovanie + plna penzia v hotely 1200€

alenanr
28. apr 2015

my sme mali perfektne ubytko vo Vodiciach a stalo as len 250 € pre 2+2.
http://dovolenka.edovolenky.sk/chorvatsko/sever...
naivne som si myslela, ze to dame do 600 € ale asi sme sa rozkokosili a 1100 tp bole cele spolu - ubytko, doprava, znamky, strava, vylety do splitu a do zadaru a samozrejme čačky bačky. 😅

alienka73
28. apr 2015

Mam otazku, ma niekto skusenost aj pre 5 clennu rodinu? Dvaja dospeli a tri deti....? Vie niekto odporucit konkretne miesto? Kolko by to vyslo?

mac1005
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hori
2. máj 2015

tak schvalne som vyhrabala minulorocny rozpocet, u nas to vychadzalo takto... 2 osoby + 2 deti, 9 dni: cesta 300€, ubytovanie 500€, vecere v restikach 300€, to co som varila obedy neratam, lebo to by som cca na stravu aj doma minula, vylety 100€ = spolu 1200€.
bola som za tu istu sumu aj letecky s all v Bulharsku - myslim, ze je to porovnatelne - mala som sice veget, ale ani zdaleka som nebola s dopravou, stravou, ubytovanim a prostredim tak spokojna ako ked si to v Chorvatsku zrezirujem sama, takze asi tak, oboje to ma svoje plus aj minus...

131291
8. jún 2015

v roku2013sme boli dvaja v biograde na 10noci za500€ v 2014 za tu istú cenu a tento rok tiež v cene je doprava autobusom dva krát denne strava a apartmán s wifi zadarmo