Maminky poradte.. Moj syn ma sice uz 4 roky, ale na dovolenku letime v noci o 23.00 a prilet okolo 3 toho casu.. Uvazujem,ci nezobrat karicku, lebo bude asi k.o, tak aspon po letisku a na hotel ho odviezt,pripadne moze spat?! Co vy na to?
@lubenkabili káričku? tak kočík alebo káru.... To sú dve rôzne veci. Ja by som zobrala kočík..... Nejakú buginu
Aky je rozdiel medzi karickou a buginou? Napisala som to tak "vseobecne".. Nejaky golfac samozrejme 🙂
Golfac úplne obyčajný..inak mam na predaj zelený ak by bol záujem 😁
@lienka1601 dajte fotecku,aka znacka a typ? Do kolko kg?
Fotku nemam je na povale tuším to je zn. hauck bez striešky zajtra vecer môžem pridať foto..cena 10e 😊 syn mal 16kg minulý to a v poho na také presuny 😊
@lubenkabili bugina je kočík pre dieťa a kárička - to vačšinou tlačia bezdomovci, plnú naloženú haraburdím...
@bonaqa2013 Ani ja som si veru nevedela predstavit ako bude niekto v niecom podobnom tlacit dieta po letisku, ale nejak mi do z kontextu potom doslo. 😀 😀
A k otazke- urob tak ako to vyhovuje vam- ak ho mate vlacit celu noc na rukach, tak kludne zoberte nejaky golfac ( a ine obmeny toho nazvu 😀 )
@lubenkabili vsak ako chces...my sme sice leteli o 7, takze od 5na letisku,ja mam asi divne deti,ale boli hore..kocik bol krasne zabaleny a pouzivali sme ho jedine na vecerne prechadzky pre vtedy 2,5r.dceru, maly mal 4,5r. A kocik uz davno nepotreboval. Ale ty si poznas dieta..
Teraz pojdeme sice autom, ale vezmeme asi len staru buginu ,lebo mala nie je taky chodec, ma len kusok cez 3r...
Dufam, ze o rok sa bez kocika/buginy zaobideme uplne..
No sama si musis poznat dieta, mozno nebude ko a chyti druhy dych, podlamna je uz dost velky na to, aby chodil peso a nepouzival kocik
Mozno ho budes tahat zbytocne, mozno sa uz bude hambit si don sadnut, predsa len ma uz 4 roky.
Sptaj sa ho ci vobec chce, alebo ci bude vladat kracat
@lubenkabili samozrejme by som brala najlahsi golfac, ved je to ako vacsi dazdnik a zadarmo to nalozia do lietadla aj keby si nepouzivala, na vek nepozeraj, ved kolko dospelych ludi spi po lavickach v noci na letisku aj na zem sa vybodnu samozrejme keby sa dalo, tak do kociara vlezu
@lubenkabili brala by som bez vahania, mne sa aj 6 rocna natlacila do bratovho kocika ked bola unavena. 😉
@lubenkabili No my sme posledne boli ako 4-rocni a nemali sme, isli sme vsak autom...Ale vedia krat som videla po resorte ludi s golfacmi aj s ovela vacsimi detmi...malemu sa casto nechcelo chodit...v tom veku by som este brala (vtedy som boli este zvyknuti aj do skolky golfacom, bolo to pesi 30 minut), teraz bude mat 5 a uz urcite nie, odvykol si uplne
Zobrala by som golfac (co najmensi)...ze karicka...omg
babule dakujem, no pouvažujem o tom ešte 🙂
@lubenkabili No neviem či sa ti 4 ročné dieťa zmestí do golfáča. Určite si to najprv vyskúšaj než kúpiš. Ja už by som ho asi nebrala, malá má tiež 4 a už minulý rok som nebrala. Ale je to asi aj od dieťaťa. Ale na letisku si v krajnom prípade môže podriemať aj na lavičke, prípadne si pospí až v lietadle (aspoň skôr zaspí a budeš mať menej starostí). Ak idete s cestovkou tak vás autobus vyhodí rovno pred hotelom - to už sa ani neoplatí dávať dieťa spať.
@lubenkabili ak to chces len kvoli tomu letisku, tak by som sa na to asi vykaslala....my si si robili prechadzky po stredisku, dakedy to bolo aj par km a maly je vzdy lenoch dlhsie chodit, mali tam v golfacoch aj vacsie deti. ale potom sme to riesili, ze sme si pozicali bicykle s deskou sedacou a jazdili sme na bicykloch, zase cele dni na plazi sa nam byt nechcelo
@lubenkabili ak to chces len kvoli tomu letisku, tak by som sa na to asi vykaslala....my sme si robili prechadzky po stredisku, isli na ihrisko, do destskeho parku obchodov, pristavu.... dakedy to bolo aj par km a maly je vzdy lenoch dlhsie chodit, mali tam v golfacoch aj vacsie deti. som si nadavala, ze ved do auta sme ho dat mohli - je to peg pergero sí. ale potom sme to riesili, ze sme si pozicali bicykle s detskou sedacou a jazdili sme na bicykloch, zase cele dni na plazi sa nam byt nechcelo
ono zavisi ako je tvoje dieta kocik este vyuziva...ak ho mas brat len kvoli letisku, tak to by som ho netrepala - moj nazor
Zmestit sa zmestí, lebo je jak vrabček dlhý a chudý :D no, keby sme leteli v normálnu dobu, tak by som nad tým možno ani neuvažovala, ale takto v noci..chudáčik bude sa mu chcet spat..dve hodiny sa čaká na odlet a po prílete čakat na batožinu, tak by mohol aspon sediet a oddychovat.. ked, tak zoberiem len taký golfáč, max do 15e kupim 😝
@domak2 tak ten vozík je super 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale s tým by bolo moc roboty 😝
@lubenkabili Ešte ma napadlo že sa obvykle dajú v rezorte aj požičať (treby si zistiť dopredu) Ak si zistila že potrebujete a ak ho máš kupovať len za to, tak možno aj to by bolo riešenie.
moj ma 3,5r a tiez berieme kocik, uz len ked pojdeme vecer niekam do centra sa prejst a maly bude chciet spat tak bude spinkat v kociku...jemu hluk nevadi a urcite nebudem na dovolenke sediet o 9tej na izbe... .-)
@lubenkabili
Tak asi je to aj o tom ako kto funguje ako píše aj @mirka0703 . Ja napr. ked chce dieťa o 9 spať, tak ho nebudem trepať kade-tade dovolenka nedovolenka a zostanem s nim, alebo vezmeme aj babky a prestriedame sa 🙂
Takže v tomto ti podľa mňa nikto neporadí, to sa budeš musieť rozhodnúť sama. Ak máš pocit, že ho na dovolenke využijete, kašli na to kto si čo myslí a ber kočík . Ak vieš že ho aj tak použiješ len po ceste a inak minimálne, určite to ide riešiť aj bez kočíka.
No, ja som tiež s malým išla vždy spinkat, ked sa vypýtal, okolo 9 väčšinou..to mi nerobí problém 🙂
Jasnacka syn ma 5 a ja si dovcu bez kary neviem predstaviť 😊 aj vecer ked pojdeme na drink bude v nej spinkat 😉