Kočík do lietadla

4. júl 2023

Ahojte, poletime 1x a všade čítam ze kočík odovzdáme až pri nástupe do lietadla. Len troska nerozumiem, to len tak odovzdáme a nič? Lebo nikde nikto nepíše podrobnejšie. Nemôžme ho dávať pri odovzdaní batožiny lebo ho budeme potrebovať. Treba to vopred oznamovať ze budeme mat aj kočík? Prosím usmerite ma

thereisabear
4. júl 2023

Keď budete odovzdávať kufre, tak vám naňho dajú tiež pásku (alebo neskôr, závisí od letiska). Keď pôjdete do lietadla, tak vám ukážu, kde ho nechať.

x_mery_x
4. júl 2023

Pri cekine ti ho opaskuju a pri nastupe odovzdas, my sme teraz hned odovzdali.

autor
4. júl 2023

@thereisabear ale počíta sa to ako batožina áno? Čiže to musí brať do úvahy vo váhe?

thereisabear
4. júl 2023

Nie, váhu kočíka vôbec nerieš. Dieťa má naňho nárok.

autor
4. júl 2023

@thereisabear naozaj, tak to mi odľahlo 😅😅

autor
4. júl 2023

@thereisabear náhodou sa ešte opýtam, keď máme 2 deti do 2r. Je možné mať 2 kočíky? Samozrejme oba také malé spratne

surama
4. júl 2023

Na zaciatku, ked odovzdavas batozinu ti daju na kocik nalepku. Potom normalne fungujea dalej po letisku s kocikom, akurat pri kontrole ho musis zlozit a dat na pas (spolu s prirucnou batozinou atd). Po kontrole ho vezmes z pasu, das tam dieta a cakas na let. Potom ides s kocikom az k lietadlu, kde ho zlozis a tam povereny pracovnik ho od teba vezme a nalozi do lietadla a ty nastupis do lietadla. Po pristati ti ten kocik bud vylozia spolu s kuframi na pas alebo napr. v Kosiciach nam kociky hned po pristati vylozili k lietadlu, takze sme si ich hned zobrali.

cookie29
4. júl 2023

mas dve moznosti, bud ho podas pri check-in, kde Ti ho ostitkuju a Ty ho zanesies na nadrozmernu batozinu alebo s nim prejdes vsetky kontroly a odovzdas ho pri nastupe do lietadla, tam zvycajne dolu pri schodikoch. Akurat teda ked ho davas az pri lietadle, tak musis napriklad vybrat dieta pri bezpecnostnej kontrole a dat kocik na pas, repsketive riesit niekde kde su vytahy a pod, v zavislosti od letiska. Ked som sla sama, boli lahsie dat dieta do nosica a kocik pri check-in.

Pri pristati, ako kde, niekde daju kocik na pas s batozinou, inde musis ist pon na nadrozmernu batozinu, inde ho dostanes pri lietadle... kazde letisko funguje inak. Zazila som vsetko.

katarina092
4. júl 2023

Hej na kazde dieta mas na rok na kocik