Ahojte, ideme na dovolenku letecky. Pouzivam vsak kocik petite&mars grand2, aj ako sportovy. Je to v podstate vanicka, co sa naklikne na konstrukcie a "vyhrnie" sa ako sportak. Nie je s takym kocikom problem? Ze sa neda zlozit v jednom kuse, ale samostatne vanicka a samostatne podvozok? Nerada by som zhanala dalsi sportak,tento mi vyhovuje a mam aj golfac, no v tom sa mi dieta nevyspi, ten pouzivam len doma na vychadzky...
@syslik81 jee, super, dakujem pekne 🙂
Kocik na cestovanie je idealne easywakler miley, ma ochranny obal a traky na nosenie, je to do 22kg, kočik vazi daakých 7 kg.Da sa poskladať na velkosť prirucnej batoziny tym padom mozes zobrať aj do lietadla hore.Ale asi kvoli jednemu letu kocik nebudes kupovať.
Ked sa ti nepodari zohnať obal na kocik aspon zabal s foliou na potraviny priamo na letsku.
Kočik odfoť este pred letom a po lete keby sa poskodilo, treba to hned nahlasiť a spolocnosť s korou letiš musí ti celu cenu za kočik preplatiť alebo aj na kufre, Je na to zákon
Musis povedat, ze je z dvoch casti. Kazda cast dostane vlastnu nalepku. Pred vstupom do lietadla ho rozlozis. Aj na batozinovom pase (vacsinou tom pre speci batozinu) ti pridu osobitne.
mala som podobny silver cross pram a nebol nikdy roblem akurat dostanes 2x nalepku na obe casti nez pojde do podpalubia ... a ak mas moznost kupit kryt nan nech ho neposkodia .. ale ja som nemala a nic sa nestalo