Keňa s deťmi

gabriela_obzerova
26. aug 2022

Ahojte, mam zlozenie 8,5,2 a zvazujem Kenu v rezorte v novembri alebo decembri. Odporucate alebo radsej nie? Ake ockovania by boli nutne a nevyhnutne? Isli by sme len na nejaky fakultativny vylet z hotela.

martinmmartin
26. aug 2022

No to dvojrocne z toho nic mat nebude a akurat to otravi atmosferu ostatnym....pocitam ze hotel je v Mombase- tam moc nenavyletujes. Kena je o narodnych parkoch a z Mombasy si aj za tym najblizsim cca pol dna pocestujes jednym smerom.
V hoteli su nonstop opice( niektore aj 70 kg) pred ktorymi sa musis brutalne chranit a strazit si non stop jedlo a drinky ( kukni si na youtube videa) a ak sa ti dostane cez balkon do izby tak je koniec....
Dalsia vec ze ziadny hotel nema svoju vlastnu plaz ( zo zakona) tak ak ides k moru zavesi sa na teba strapec predavacov a neodidu az dokial nezmiznes v hoteli.

melanta
26. aug 2022

Keňa je destinácia kam sa chodí kvôli safari. Absolútne mi uniká význam ísť s tam s 3 deťmi na hotelovú dovolenku, keď je toľko miest, kde si to deti užijú pretože to bude stavané ako dovolenka pre deti. My sme v Keni boli a veru nešla by som tam s 3 malými deťmi.

pharma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
26. aug 2022

Pockala by som, kym deti budu starsie a budete moct tu dovolenku vyskladat inak, ako byt v hoteli a dat jeden vylet mimo... to dvojrocne je skutocne vek, kedy toto nema zmysel... alebo to dvojrocne nechat doma u babky (ja viem, znie to hrozne, ale...)

jaskolka
26. aug 2022

Také deti sú na Keňu malé.
Úplne zbytočne ísť práve tam, keď máš x rezortov, kde to je prijateľné pre deti. Keňa je skôr na poznavacky, výlety, keď chceš byť v rezorte a len jeden výlet, potom načo Keňa?

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@jaskolka no a kam v decembri, aby som mala more 28, vzduch 30… Egypt a pod uz je zima

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@martinmmartin s krpcami chodievame do rezortov od roka, preco by z toho nic nemal? Chceme ist v decembri, preto ma napadla aj Kena

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@jaskolka no lebo v decembri toho na vyber az tolko nie je- aby bolo teplo a teple more a Kena vychadza lacnejsie ako napr. Maldivy. Egypt a pod by nam bol studeny

gabriela_obzerova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@pharma chceme ist v decembri do tepla. A more potrebujeme kvoli koznym problemom, alergii a dychacim cestam. To je podstatny rozdiel bazen a more. Uz len dychat ten vlhky slany vzduch…

terezia323
26. aug 2022

@gabriela_obzerova tak si vyber Mexiko alebo niečo také

missdiva
26. aug 2022

@gabriela_obzerova ja by som isla ale suhlasim, ze na keni je naj safari. Takze vie to byt pekny zazitok aj pre deti, ale skor ubytko v safari lodge v narodnom parku a uzivat si zvierata.
Ak idete kvoli moru tak by som isla na polku cesty zanzibar a na druhu polku kontinentalna tanzania.
Ak chces velmi kenu tak by som tiez rozdelila stay na polku pri plazi a polku v narodnom parku.
Ak sa mozem spytat aka letecka spolocnost ma na ten termin lacne letenky do kene prip.aka cestovka? Tiez rozmyslame, ze by sme sli. Dakujem pekne.

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@missdiva pozerala som dovolenku cez Inviu. Do nasho budgetu nam v decembri vysli ponuky len na Kenu a Dominikansku…. Takze preto sa tu pytam na Kenu, je blizsie

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@terezia323 to uz je zial nad rozpocet. Do 6000 sme sa vosli len s Kenou 😂 Takze bud Kena alebo nic. Egypt je zima…

melanta
26. aug 2022

@gabriela_obzerova nešla by som do Kene. Bola som tam, s 3 deťmi a ešte v takom veku by som tam nešla ani keby to stálo stovku. Keňa nie je miesto, kam sa chodí na plážové dovolenky. A dovolím si povedať, že ak sa do 6000 zmestíte 2+3, tak to bude silná bieda v Keni a tam by som nešla duplovane.

pharma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melanta
26. aug 2022

@gabriela_obzerova choď do Avionu do TUI (podľa profilu to máš kúsok), určite cez AT a DE cestovky nájdete oveľa viac možností ako cez Inviu.

terezia323
26. aug 2022

@gabriela_obzerova tak potom nechoďte radšej nikde. Keňa nie je pre deti, neužijete si to. Dobre ti radia cestovku TUI. My chodíme cez nich a vždy sa niečo nájde

queen_mary
26. aug 2022

Ahoj. Kenu si uzijete aj s detmi, ale nie taku safari, aka sa podla mna patri, ale naozaj len tu plazovu, co je podla mna skoda. Odporucane je ockovanie proti zltej zimnici. Na vasom mieste by som mozno skusila vedlajsi zanzibar. Ockovanie netreba a tie plaze su take iste🙂

queen_mary
26. aug 2022

A popozeraj dovolenky cez airstop.sk Do 6000 sa v takom pocte musite podla mna zmestit aj na zanzibar, nejake abu dhabi, oman, mozno senegal by som skusila, sri lanka, thajsko..

missdiva
26. aug 2022

@gabriela_obzerova Dakujem tak cez inviu to asi nie je nic pre nas, ja kupujem vzdy sama letenky a potom hotel. Ale myslim, ze pri tak malych detoch vies mat cez cestovku mozno lepsiu cenu ale bude to za cenu toho, ze to nebude dobry hotel a v keni pri tak malych detoch chces 5* aj ked nie si narocna.
@pharma kena rozhodne nie je dovca pre luzu 🤣😅
To co su za nazory? Uplne vsade a je jedno ci je to dubaj, kena, egypt, new york atd. su horsie miesta kde sa nechces ocitnut ale aj hotely typu Four Seasons. A rozhodne byvat uprostred narodneho parku a budit sa s vyhladom na slony nie je rovnaky zazitok ako dovca u babky na dvore...
Suhlasim ale, ze kena nie je moc vhodna na plazove dovolenky. Ide hlavne o safari.

queen_mary
26. aug 2022

@pharma kena dovolenka pre luzu 😁 pani zo strazskeho v tom ma jasno🙂 ziadna dovolenka nikde nie je pre luzu, ak si vie rodina vyskladat pekny program, najst rezort, ktory im vyhovuje a hlavne - travia cas spolu mimo telefonov,tabletov a televizii. V klude aj vo Velkom Mederi, ak to tym, co si to platoa, vyhovuje 🙂

queen_mary
26. aug 2022

@missdiva to je nejaka zakomplexovana zenska, ktora sa podla mna nikdy nedostala mimo okresu michalovce 🙂 skoda na nu aj reagovat

zuzanka.zuzu
26. aug 2022

@missdiva
@queen_mary nie je zakomplexovaná (teda určite je) ale je to prvoplánový troll, vo viacerých témach má podrývacie komentáre, ja som ho/ju už nahlásila

vevesh
26. aug 2022

@gabriela_obzerova v zime sa chodi thajsko, vietnam, sri lanka alebo opacna strana brazilia, argentinia (take rio a co. tiez nie je na zahodenie) ci novy zeland, ak nebudu nejake koronove opatrenia (ze znova nikoho nebudu pustat do krajiny)

evulienka26
26. aug 2022

@gabriela_obzerova Dubaj,Omán v decembri kludne

adriannasvk
26. aug 2022

Skor by som hladala Dominikansku,Maledivy,Mexico...my sme boli v januari Mexico a bolo super. Kena naozaj nie je dovolenka pre deti. To je cista poznavacka. Neverim,ze ti nic ine ako Kena nevyslo. Tak skus inu cestovku,nie Inviu.

pharma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oliverceky
26. aug 2022

@evulienka26 Boli ste v Dubaji v decembri? Vraj vzduch iba 20 st a na kúpanie zima

missdiva
26. aug 2022

@vevesh pre autorku, na vstup do brazilie musis byt ockovana proti covidu, a rozhodne je rio menej vhodne pre deti ako kena. Nemozes vyjst na ulicu ani s nausnicami lebo ta okradnu.
Sri lanku by som nesla teraz kvoli ich ekonomickej krize.
Vietnam je podla mna lepsi na poznavacku, mekong a tak, nic pre deti. V keni mas aspon zvierata.
@adriannasvk Tiez by som hladala s takymi malymi detmi destinacie, ktore si uvieda. Ja verim, ze cez inviu nevyslo kedze kena je safari destinacia a safari je drahe. Cestovka urcite ponuka plazovy hotel o co tam ludia moc zaujem nemaju tympadom je to najlacnejsie.