Ahojte. Mali sme zajtra odísť na dovolenku ale vsetko sa nám zmenilo preto na poslednú chvíľu hľadáme miesto na stanovanie pri vode, nie za cenu ako týždne v Dubaji 😁na nete je hrozne veľa informácií, ťažko sa mi hlása dostupnosť. Ak mi viete poradiť niečo overené budem moc vďačná.
len to co si napisala su uplne tri rozdielne dovolenky, chces more ci jazero, pri vysokych horach ci nizkych? chcete brat bike? chcete turistikovat? ci len lezat?
V Caorle je camp a odporucam. My sice chodime do apartmanov v tejto oblasti,ale kamosi tam kazdy rok kempuju a vzdy su spokojni.
@lucik194 je to úplne jedno či to bude more, jazero alebo bazén. Bike neberieme. Chceme ležať, niečo pozrieť.. Hlavne aby sa deti zabavili takže miesto kde sú detské ihriská.
@marca12 neviete mi povedať ci si dopredu rezervuju alebo len idú? Ďakujem
Kampy v Taliansku su vybookovane aj 3/4 roka dopredu treba im napisat obvolat
a neni to lacna zalezitost
@mamina7070 je to možné, to isté Rakúsko..
stanovy tabor mas napr aj v senci na severe áebo vincov les pri sladkovicove
jaaj ty chces zahranicie tak to tazko potom mozno skusit juznejsie v talinsku ale zo mas dlhu cestu a v tychto teplotach stan burky no nic moc
@mamina7070 Senec sme pozerali tiež veru a vyzerá to tak, že sa uberieme týmto smerom. Zahraničie vyzerá dosť zaplnene všade.
vincov les je lepsi ako senec z pohladu kupania
@mamina7070 nikdy som tam nebola. V Senci na seneckych áno a aj blízkosť do BA kde je toho veľmi veľa pre deti mi je sympatická. Ale idem to popozerať 🙃ďakujem za tip
a co Slovinsko? boli sme tam už minimalne v 4-5 kempoch. je tam co robit, aj sa kupat v jazerách, krasna príroda s vodopádmi ale hlavne nebude to take plne ako IT, kedze tam je august dovolenkovy
@khuliniova v sezone urcite musis dopredu zabookovat
@lucik194 v nadpise je aj Slovinsko ale už sme vymysleli záložný plán 🙃
@khuliniova peknu dovolenku
https://www.camping.info/sk/miesto-na-kempovani...