Prosím podaďte kemp v Taliansku, Máte niekto skúsenosť s Kemp Sabiadoro alebo Pino Mare?
Ahoj, my sme sa v sobotu vrátili z kempu Mare Pineta...asi nie je kemp ako kemp..tento kemp je 4 hviezdičkový a naozaj môžem len a len odporúčat...pred slnkom ho chránia mohutné stromy pinie, čiže priamo v kempe je aj o 3 stupne menej než na samotnej pláži, je v príjemnom chládku..nemali sme tam žiadne komáre, socialne zariadenia su na velmi vysokej úrovni, všetko čistučké, kolkokrát do dňa som šla na WC alebo do sprchy som našla všetko vyleštené, žiadne ocikané záchody alebo špinavé dlážky, všetko úplne novučké...v okolí kempu spúúústa obchodov a atrakcií, pláž piesková s pozvolným stupom do mora, vhodná pre detičky, ak Vás bude niečo zaujímat kludne sa pýtajte 🙂
mohli by ste napísať cez IP cez akú cestovku ste išli a kolko vás to vyšlo? my sme 2 dospelý a 2 deti 6a9 rokov
Moja koleg. bola raz na dovolenke v Tal. v kempe a povedala, že by už nikdy v živote do kempu nešla. Že je to za trest v tej horúčave. Že sa nie je kde skryť atď.