Kefalonia

cimbelina
26. aug 2023

Odporucte miesto s peknou pieskovou plazou s dietatom 6 rokov.

elief
26. aug 2023

Xi beach

cimbelina
autor
26. aug 2023

@elief dakujem,viete poradit aj dobre ubytko?

elief
26. aug 2023

@cimbelina my sme boli v Cephalonia palace, teraz je zrekonštruovaný a volá sa Argile resort...

misana84
26. aug 2023

@elief dakujem krasne za info...dlho sa chystame na Kefaloniu ale odlety z Ke nehrozia...tak snad buduci rok to už dame

cimbelina
autor
26. aug 2023

@elief
@elief dakujem popozeram😉

kikushaa
26. aug 2023

Pessada beach, ide sa tam z hlavne plaze na ktoru vedu schody po skalnatom chodniku skalkach (zvladla to aj moja 4r) tam treba ist ale zavcasu, avitos beach tam sa nam stala taka mila vec, ze sme videli vyliahnut sa morsku korytnacku ❤️ super je aj myrthos ale ten ma dost silne vlny, tam sa velmi maly neokupe. A urcite sa oblukom vyhnite plazi antisamos, predrazene sluzby, slnecniky zadarmo podmienene konzumaciou v bare+obed v restike a mrte ôs, doslova roje sa na vas vyrutia ked vytiahnete jedlo 🥴

sanny2993
26. aug 2023

@elief dobrý deň prosim ak vám to neprekáža, v akej cene a pre koľko osôb/noci bola dovolenka na tomto krásnom mieste

elief
27. aug 2023

@sanny2993 my sme tam boli v roku 2018, čiže to je už bezpredmetné, bol to júl, 8 noci, 4*, All inclusive a stálo to cca 1700€, 2 osoby, vtedy ho ponúkala CK Firo, tá zanikla

@kikushaa tie slnečníky sú väčšinou v Grécku tak, že buď si ich zaplatíme, alebo budeme konzumovať v danom bare, ktorý ich prevádzkuje

kikushaa
27. aug 2023

@elief ano, ale nie aby to bolo podmienenie nejakou minimalnou utratou typu 30v bare a 50 v restike. plus teda tie osy ktore okolo tych drinkov potom lietali jedna radost. tolko dostipanych ludi na m stvorcovy som fakt dlho nevidela.

dididudu
19. mar 2024

@elief ahoj chystáme sa toto leto do daného hotela. Môžem sa opýtať ako to tam je s nápojmi? V popise je vyhradené hodiny na nápoje a tak isto ako to je s pitnou vodou ?? Dávajú vo fľašiach alebo si to musíme zaplatiť. Ďakujem za odpoveď

elief
20. mar 2024

@dididudu ja už ti neporadim,keďže my sme boli v hoteli pred premenovaním a prerobením, jedine čo sa stáva v grécku, že v bare sa pije po polnoci za €, niektoré drinky sú nad rámec All inclusive, ale vždy je výber z All inclusive, vodu na izbe si nepamätám, na začiatku vždy dajú, posledné roky sme dostávali každý deň na izbu

dididudu
20. mar 2024

@elief ďakujem za info, pitie po polnoci nám netreba ideme a malými deťmi 🤣🤣🤣

elief
20. mar 2024

@dididudu my už bez detí a raz sme sa zasedeli v bare tak, že bola polnoc 😃😃😃

dididudu
20. mar 2024

@elief jasné, dobre ďakujem. Snáď budeme spokojní. Mali sme ísť do Bulharska a toto sa nám naskytol tak sme brali hneď

elief
20. mar 2024

@dididudu bolo tam dobre, more tam je úžasné

dididudu
20. mar 2024

@elief ideme v polke júna tak dúfam že voda nebude moc studená a bude teplo 🤣

elief
20. mar 2024

@dididudu niekde v skupine Grécko mám recenziu

dididudu
20. mar 2024

@elief idem skúsiť pohľadať

ivkamat
3. jún 2024

@elief boli tam komáre?

elief
3. jún 2024

@ivkamat nie, neboli

ivkamat
3. jún 2024

@elief vďaka za info, potešilo🙂

evinqua
24. júl 2024

@dididudu ahoj, boli ste spokojní? Chystáme sa o týždeň

dididudu
25. júl 2024

@evinqua áno, boli sme veľmi spokojní a chystáme sa tam na rok vrátiť 😊

evinqua
25. júl 2024

@dididudu tak super 🙂 a aký dlhý bol transfer z letiska bušom?

dididudu
25. júl 2024

@evinqua 20 min a loďou pol hodinku cca a zase busom nejakých 10 min neviem presne som to nestopovala

dididudu
25. júl 2024

@evinqua a idete do argile resort?

evinqua
25. júl 2024

@dididudu áno

dididudu
26. júl 2024

@evinqua tak si to užite kedy odlietate?

misana84
26. júl 2024

@dididudu prosím vás nemeškal vám let?

misana84
26. júl 2024

@evinqua my letíme 1.8