Odporucte miesto s peknou pieskovou plazou s dietatom 6 rokov.
Pessada beach, ide sa tam z hlavne plaze na ktoru vedu schody po skalnatom chodniku skalkach (zvladla to aj moja 4r) tam treba ist ale zavcasu, avitos beach tam sa nam stala taka mila vec, ze sme videli vyliahnut sa morsku korytnacku ❤️ super je aj myrthos ale ten ma dost silne vlny, tam sa velmi maly neokupe. A urcite sa oblukom vyhnite plazi antisamos, predrazene sluzby, slnecniky zadarmo podmienene konzumaciou v bare+obed v restike a mrte ôs, doslova roje sa na vas vyrutia ked vytiahnete jedlo 🥴
@sanny2993 my sme tam boli v roku 2018, čiže to je už bezpredmetné, bol to júl, 8 noci, 4*, All inclusive a stálo to cca 1700€, 2 osoby, vtedy ho ponúkala CK Firo, tá zanikla
@kikushaa tie slnečníky sú väčšinou v Grécku tak, že buď si ich zaplatíme, alebo budeme konzumovať v danom bare, ktorý ich prevádzkuje
@dididudu ja už ti neporadim,keďže my sme boli v hoteli pred premenovaním a prerobením, jedine čo sa stáva v grécku, že v bare sa pije po polnoci za €, niektoré drinky sú nad rámec All inclusive, ale vždy je výber z All inclusive, vodu na izbe si nepamätám, na začiatku vždy dajú, posledné roky sme dostávali každý deň na izbu
Xi beach