Kedy ste leteli prvýkrát s bábätkom koľko malo mesiacov a aký dlhy let ? Očkovali ste pred letom? Čo ste si zabezpečili kvoli tomu nejaké špeciálne sedenie v lietadle alebo špeciálny cestovný kočík / vajíčko (značka ) ? Ako to babatko zvládlo ? čo by ste mi vedeli poradiť ohľadom ukľudnenia pri vzlietnutí a pristátí ?
Budem vďačná za každu radu
cca v 4 m 2 hod let… nic specialne… babatko
som mala na rukach… pri nepokoji bolo kojene, kocar mozes zobrat az k lietadlu, pred schodami ho odovzdas (ak nemas taky consa zmesti ako
prirucna)… potom si mozes nan pockat pri vystupovani alebo ti ho daju na pas
Ked mala 2 mesiace..a pri vzlietaní a pristávaní sme jej len dali mlieko aby prehĺtala a nebolelo ju ušká..potom ked sme lietali niekedy sa stalo že zaspala pri vzlete/pristátí..vtedy sme jej piť nedali a bola uplne okej vobec na to nejak nereagovala😅Inak v lietadle bola ok nejak si to neuvedomovala..potom ked bola staršia sa obzerala lebo všetko bolo nové..ale boli to vsetko krátke lety (do 2h)
Pri kratkych letoch je dieta na rukach. Pri dlhsich byva moznost v prvych radoch pripnut na stenu ich postielku a tam dieta ukladat.
Tuším osem mesiacov mal, normálne mi sedel na kolenách, len keď som si musela odskočiť, vzala, si ho letuška a zdrhol jej popod sedadlá 🤣🤣🤣
Očkovaný nebol.
mesiac, polhodinovy let. Neskor 2 mesiace-3 hodinovy let. Neriesila som nic, nebol internet, neboli informacie.....proste sme to prezili v pohode bez stresov
@juli43 9 mesiacov, 2,5 hodinový let. Kočíkom sme šli až k lietadlu, potom sme si kočík vzali až z pasu. Malá zvládla let na jedničku, mala som ju na rukách, nič som neriešila 🙂
V 2 mesiacoch. Bol to let s Emirates, majú postieľky, takze nič som zvlášť neriešila. Ani očkovanie.