Kedy ste boli prvýkrát na dovolenke s bábätkom?

kantruska
18. máj 2022

Ahojte dievčatá, prosím vás chcem sa opýtať kedy ste boli s vaším bábätkom prvýkrát na dovolenke. Myslim len takú menšiu dovolenku na Slovensku s bazénmi.
My plánujeme ísť, keď bude mať malá 6 mesiacov. Len sa chcem poradiť, či to bude dobre.
Viete mi aj poradiť kde? Alebo co si všimnúť, nezabudnúť, na čo dávať pozor? Ďakujem za každú radu a prajem pekný deň 😉

katka5161
18. máj 2022

my sme boli az ked maly zacal chodit..inak ho len nosit by ma nebavilo

endzi83
18. máj 2022

My sme boli skoro, mala 3 mesiace, ale potrebovali sme to vsetci, brala som plienky a veci na oblecenie, kocik. Kojila som takze stravu som neriesila. Lekarnicku a take veci som neriesila, boli sme na hoteli tam zaklad maju a aj tak by som lieky malej nedavala bez prehliadky lekara ak by jej nieco trebalo. Nastastie nebolo treba, boli sme tri dni a nam pomohlo zmenit prostredie z sterotypu.

matkahelka
18. máj 2022

@kantruska mala ma 4 a pol mesiaca, boli sme 3x tu na SR na predlzene vikendy. tazka pohoda. malicka je vyslovene dobre, spokojne, spave babatko. v lete sa chystame 2x k moru - raz letecky a raz autom. verim, ze aj toto v pohode zvladne.

roberta27
18. máj 2022

@kantruska ked mala mladsia 4 mesiace, starsia necelych 6 rokov. A bola to skvela dovolenka. Kojila som, takze mlieko som neriesila a mala spala dobre. Fakt oddych.

1angelika
18. máj 2022

my s ročnou. No narodila sa v lete takže logicky až o rok sme išli. Do Štúrova. Nemáš sa čoho obávať, dôležité je držať dieťa v tieni a dbať na dostatok tekutín...Do zahraničia by som nešla do cca 3 rokov, ale to je môj postoj, chodia aj s miminami.

siska53
18. máj 2022

@kantruska my sme boli, ked mala mala 4,5 mesiaca.

katkaseiner
18. máj 2022

s dcerou sme boli ako 10mesacnou v tatrach - uplne prva dovolenka... inak sme sa na jednodnovky chodili kupat... syn bol v Bulharsku ako 10mesacny..
Ak idete autom - co predpokladam, nabalila by som vsetko aby si ako mamina bola v klude a tiez vsetko pre babo co potrebuje...
Za mna ak ty zvladnes babo ze nebude napr. plakat v noci vela a nebudes tym rusit, tak by som isla... u mna bol blocker pri malej prave to... syn bol uplne iny.

avanka
18. máj 2022

@kantruska letecky v Bulharsku,keď mali chlapci 8 mesiacov a 3 roky..bola to naša najlepšia dovolenka,ale chlapci boli a sú veľmi dobrí..malinký ako bábätko ani neplakal...

alchemilkazltozelena
18. máj 2022

@kantruska s dcérou sme boli ako 3,5 mesačnou na našej svadobnej ceste 🤣 v kaštieli Lučivná, bolo super, len počasie nám nevyšlo
A so synom keď mal 5 mesiacov sme boli v hoteli Impozant vo Valcianskej doline ☺️ na pobyt v lete

pininka1
18. máj 2022

Ked mala 3 mesiace boli sme na tyzden, kojila som, spala tam lepsie ako doma, vobec nelutujem.

yanni
18. máj 2022

6 tyzdniv tyzden na lyzovacke. Strarsi a muz lyzovali, my sme si vychutnavali prechadzkami jedna druhu. Bolo to super. A potom, ked mala ca. 3 mesiace sme boli pri mori. Dokonca ja sama a dve deti. bolo to take pohodove. Ziadny zhon. Ked mala 5 mesiacov zase, juzne Francuzsko, Monako, pobehali sme vselico. Krasne spala aj cez den, co bolo u nej nezvycajne, kedze ona cez den od narodenia len vrieskala. A to doslova. Nespavala cez den. Hroza. Ale tam ako keby som mala nove dieta.

oblecenie99
18. máj 2022

@kantruska Mal 8 mesiacov. Bolo to super, lebo ešte nezdrhával :D veľa sedel či spal v kočíku, tak sme takto spolu nachodili kilometre a perfektne sme si oddýchli všetci.