Ahojte chcem sa opytat od od kolkych tyzdnov by som mohla zobrat babatko do mora? Pride mi to vhodnejsie ako bazen ale neviem od kedy je to vhodne a ci mu nebude vadit slana voda?dakujem za rady
Dcerka mala 8 mesiacov.Boli sme v Grecku.Bala som sa ale bola to naj dovolenka.Boli sme tam 15 dni 🙂
My sme boli v Taliansku (teda aj malá sa prvýkrát kúpala v mori), keď dcéra mala 5 mesiacov. Samozrejme, vo vode bola len chvíľu a potom sme ju hneď umyli v sladkej vode. Dr. mi odporúčila aspoň po prvom očkovaní.
moje sestřenice má doma bazén se slanou dodou a chodila tam s malou asi od 3 měsíců, možná i dřív a v pohodě, poradila bych se s pediatričkou jaký má na to názor, já bych asi počkala do cca 2 měsíců než bude malé aspon hlavičku držet a pak pomalu zkoušela 🙂
@zuzka_ant najlepsie odsledovat si domacich, s akymi detmi chodia, viacmenej logicky sa vylucuje sestonedelie, mne ten treti mesiac pride uz v pohode
@zuzka_ant moja bola prvykrat ked mala tri mesiace, v spanielsku. Slana voda nie je problem, moze iritovat pokozku ak sa dlhsie necha neoplachnuta, ale to zalezi ako ma dane babetko citlivu pokozku. Ja som sa skor obavala teploty vody, ked sa mi zdala tepla isla priamo do mora, ked bolachladnejsia, nanosili sme z mora do mini bazenika a nechali zohriat.
My sme boli ked mali deti 6 mesiacov 😊a bez problemov. Ale urcite nie do horucav ako su v egypte, turecku.. my sme boli v chorvatsku a taliansku aj detska dr.mi to to odobrila 😊