Ahojte, čas odletu je 7:40, idem s ryanairom a teda mám možnosť online check-inu, nemam dobre spoje na letisko a jedna z možností je vlak ktorý prichadza do ba 5:30 a rátam teda aj s možnostou keby meškal 20minut, stačilo by keby som bola na letisku hodinu, hodinu a pol pred odletom ak si spravim ten check-in online? Či je to málo času, dakujem
Z Bratislavy letím do Litvy
Odporúča sa dve hodiny.
Zavisi, ci mas aj batozinu na podanie. Ak ides s prirucnou iba, staci sj hodina.
chodime min. 2 hodky pred odletom v ba, ryanair
Zalezi od toho, ci mas batozinu aj na podanie alebo len prirucnu. Tiez je dolezite, kolko letov je o priblizne rovnakom case a kolko ludi bude na kontrole. ja som minule cakala skoro pol hodinu na kontrole, lebo isiel len 1 skener a isli tam v priblizne tom istom case 3 lety.
Ja len že ten online check-in s Ryanairom nie je možnosť ale nutnosť, ináč je to za 50€ na osobu na letisku ak si dobre pamätám 🙈
online checkin je uz samozrejmost a minimalne 2h pred odletom ..samozrejme ak nemas batozinu mozes aj neskor ale pocitaj s tym,ze vlak moze meskat rakze si to len tak tak nenechavaj
Busom by som išla ešte skôr aj my sme zvažovali ale auto je auto máme to hodinku z nr my sme boli ba už o 8 mali sme byt 22:30 na letisku ale radšej skôr ako neskôr nikdy nevieš čo bude na ceste. Busy zvyknu meškať aj 20 minút a vlaky ani nehovorím neviem odkiaľ ste ale keďže 7:40 odlietate tak by som prišla do ba o deň skôr. Ale podľa mňa keď do ba prídete aj 5:30 kým prídete na letisko tak bude úplne akurát.
Ja som toho nazoru ze radsej byt vsade o dost skor ako neskoro, alebo ako mat stresy ak by sa nieco udialo ci to stihnem a pod.. ja by som to neriskovala kedze vlaky chodia tak ako chodia, nikdy nevies..
Naposledy som to všetko stihla za 20 minút len s príručnou, avšak bolo minimum ľudí na letisku
Neviem, kde ziju ostatni Bratislavcania, ale ak neodovzdavas batozinu, staci ti prist na BA letisko 45 min pred odletom. A pravdepodobne budes este aspon 20min cakat na otvorenie gate-u.
Podla toho odkial letis. KE/BA/VIE ano, aj menej. Frankfurt len tak tak.