Kde, za koľko a s akou CK idete lietadlom do zahraničia?

29. jún 2023

Ahojte, už pár dní googlim dovolenku, ale nechodievame, tak nemám skúsenosti. Preto som si povedala, že sa obrátim na Vás. Kto má chuť, chodieva každoročne, prosím nech napíše, kam tento rok idete do zahraničia, na ako dlho, s akou cestovkou a koľko Vás to stálo.
Zaujímajú ma iba dovolenky letecky z Bratislavy.
Všetci ostatní, ktorí idete bez CK, alebo idete autom, alebo jednoducho máte iný názor na dovolenkovanie, tak Vás poprosím, nezahlcujte túto diskusiu inými informáciami. Veľmi pekne Vám ďakujem za pochopenie.

denden77
29. jún 2023

my chodievame so Saturom.. tento rok sme boli v Turecku, 10 dni, 2200€, 2 dospeli + 1 dieta.. ale platili sme to uz na jesen

janinah
29. jún 2023

Minulý október egypt,cez kartago,cca 900 na osobu na 7 noci.inak chodíme bez CK,síce tak nechceš,ale nie je to nič zložité a ušetriť a ešte máš dovolenku na mieru...my sme teraz takto v španielsku kde chceme ako dlho chceme a za koľko chceme.

jaja20
29. jún 2023

Napíš info, či chcete ísť sami dvaja alebo s deťmi, lebo darmo ti ja napíšem, koľko nás dovolenka stojí, keď chodíme len ako pár. Inak ti môžem dosť poradiť ,veľa cestujeme, 2-3x ročne all inclusive,a vždy inde,aby sme videli čo najviac destinácií.

vikusjk
30. jún 2023

My sme boli cez Hydrotour tento rok v Turecku na 8 dni, 2+1 za 2400. Musim povedat, ze vacsinou chodime na vlastnu past a cez CK sme boli len s Fischerom v Egypte, ale tato skusenost s Hydrotourom bola lepsia. Myslim, ze hlavne pre ludi, ktori napriklad vobec neovladaju jazyk, alebo nemaju skusenosti s cestovanim lietadlom, je tato cestovka ako stvorena. Delegatka pri odlete, pri prilete, transportna delegatka v autobuse, az po check-in na hoteli. Aj ked my sme ich sluzby nepotrebovali, musim ich velmi pochvalit, nebala by som sa s nimi pustit ani moju svokru, ktora vobec nelieta, nehovori anglicky a nikdy nikam necestuje 😀

autor
3. júl 2023

@jaja20 2 dospeli, a 2 deti

luccija
3. júl 2023

Ako veľké deti?

autor
3. júl 2023

11 a 7 rokov
@luccija