Ktorému miestu v Chorvátsku by ste sa určite vyhli a kvôli čomu? Kde boli najviac preplnené pláže?
Raz sme ako nahradnu dovolenku (mali sme ist do FR ale boli tam zrovna zaplavy,) dostali od cestovky Vodice. To bolo peklo. Male plaze, hlava na hlave, ako dakde v senci na jazere. Cesta trvala dlho a kvoli tomuto miestu sa to urcite neoplatilo.
V Baske Vode. Tie kvanta ludi na plazi su pre man neprekonatelna prekazka.
Makarska. Boli sme tam raz s manželom na jednodňový výlet keďže sme bývali blízko (Pisak). Tak sme boli zvedaví na tú "slávnu" Makarsku. Hlava na hlave. Ľudia si už rozostierali osušky na chodníku, čo bol za plážou.
Makarska. Hrozne veľa ľudí. Nič pre mňa.
Vir
Bibinje - za mňa nuda
Mne sa nepačili Vodice, a to sme v HR toho pochodili dosť.
Vodice - mútne more, veľa ľudí, škaredé prostredie. a Makarska.... hlava na hlave ☹
Ja mám pochodene celé Chorvátsko (samozrejme som nebola všade, ale na mnohých miestach, tak berte s rezervou) a teda tiež vravím Makarska.. moc ma neoslovila a byva tam brutálne veľa ľudí.. no.a vodice - krásne miestečko, ale teda tam som zažila raz tak veľa ludi že som sa vážne nevedela pohnúť, prišlo mi to choré.. ale to sme boli len na výlete..
v chorvátsku sa mi celkovo páčilo najmenej zo všetkých destinácií, kde som bola 😀
v chorvatsku som bola len tri krat, vlastne okrem tuniska som ani inde nebola. kde sa mi nepacilo bol orebic, pri ostrove krk. ked nam vraveli v cestovke, ze tam nie je ruch, tak som si vravela, ze fajn, bude pokoj, ale tam fakt zdochol pes, mala som pocit, ze som na konci sveta, penzionova strava jeden grc, delegatka nas odhovorila od vsetkych vyletov co tam boli, bola tam jedna jedina pizzeria, plaz bola asi 1 m siroka od cesty, medzi strkom bol stavebny odpad, do najblizsieho mesta peso niekolko kilometrov po uzkej ceste.
nepacilo sa mi ani v hoteli delfin na istrii, to bolo vyslovene pre zapadoeuropskych turistov, ktori sa chceli akurat ozrat a zabavat celu noc, kvantum ludi, hluk.
V Chorvatsku takmer kazda plaz pri hoteloch je hlava na hlave. Treba auto a pytat sa domacich, kam sa chodia kupat oni🫣🫣🫣 takto nam poradili plaze, kde sme boli sami resp. Maximalne 10 ludi aj s cestou😄
Jednoznačne Vodice, už nikdy viac...
Bola som viackrat, pacilo sa mi na Pagu a nikdy viac Petrcane. Celkovo uz Chorvatsko nevyhladavam. Su krajsie destinacie, napriklad Grecko, najma ostrovy.
Do Chorvatska sme chodili dlhe roky, zakazdym na ine miesto. Najmenej sa mi pacili Vodice, Makarska a Medulin (prve dve hlava na hlave, preplnene plaze, milion ludi vecer, v Meduline tiez otrasne plaze, ziadne stare centrum mesta, lenkratka promenada s restauraciami). Naopak, fajn bolo v Biograde, Primostene, v Poreci.
Chodíme do Chorvátska 12 rokov, stále na iné miesto. Najviac preplnená bola Baška, a to sme boli už na konci sezóny, no na druhej strane je Baška nádherné miesto,uprostred hôr. Nepáčilo sa mi Rab Lopar, Nin, Sabunike a Drage. Piesočnate pláže nemusím a ten bahnitý piesok už vôbec. Preplnené sú hlavne veľké miesta ako Vodice, Tučepi, Makarska, Biograd a počas top sezóny je ľudí všade. Miesto si treba vybrať podľa toho, čo preferujete. Chorvátsko má mnoho krásnych miest.
Ak sa bavíme o mieste ako takom (veľa ľudí neriešim, ti sú vdade), tak Vodice a Novi vinodolski.
Nepaci sa mi okolo Zadaru. Su tam take zatoky, bahno, v Privlake napriklad bolo vela komarov, des. A nepacia sa mi tie betony okolo mora, ze musis ist po schodikoch do mora, to ee. Mam rada klasicke plaze, postupne sa zvazujuce more. Najkrajsie bolo v Primostene a Gradaci, tam bola plaz s takymi malymi kamienkami, strkom. Este okolo Omisu bolo krasne, konkretne malicky Pisak. Ale tam som bola tak pred 17 rokmi, v Gradaci pred takmer 12-timi. Odvtedy som na dovolenke nebola nikde mimo SK. Ale vratila by som sa tam zas a znova, nic viac mi netreba, ani piesok.
Na ostrovoch ani na Istrii som nebola.
Vzdy chodime juznejsie. ...omis, Split,,ojolie makarskej, mimice, podstrana, lokva rogoznica, brac, hvar, lastovo.... ubytovanie hladame v malych dedinkach. Mame aj lod, cize menime destinaciu.
Za nás Vir.. neskutočná premávka na ostrove, nevedela som s dieťaťom ani po ulicu prejsť, aby nešlo každú minútu auto.
Za mna urcite Pag, nikdy viac a este sa mi nepacili Ninske plaze, ako to mesto ano, ale ked sme vliezli do mora (rozumej nechutnu mutnu stojacu vodu) a zacitila som na nohach to bahno skoro ma porazilo, tak rychlo som z vody nevystrelila uz hodne dlho 😅
Zadar, Trogir (ostrov Čiovo) nie je tam zle, ale sú tam komáre. To mi teda riadne vadilo, ani na terase sa nedalo normálne sedieť. Centrum Zadaru preplnené na kompletku - ani prejsť ulicami sa poriadne nedalo, poobede dosť veľké vlny (inak more krásne, priezračné).
@salome123 Ahojte dievčatá či páni . Babic ,more 👌👌👌👌👍👍👍👍
Vodice na parádu 👌👌👌👌👌👍👍👍👍🍀 Dokonca aj sv omša ďakujem Vodiče 😘💐👌👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍👍ľudia 👌👌👌👌👍👍👍👍👍👍Babic👌👌👌👌👌👌👌👍👍👍👍 Malému sa páčilo papagáje , more, zmrzlina skrátka super park preliezky ,šmýkačky, naháňačka s deťmi 👌👌👌👌👍👍👍👍👍😘😘💐. Odporučenie 1***👌👌💐💐👍👍👍👍👍👍
Vir, Nin, Sabunike, Privlaka, Opatija. Krajina kde za veľa peňazí dostaneš málo muziky, nenadchla nás.🙄 A celkovo za nás Chorvátsko už ani zadarmo.
My sme boli len raz, ubytko na poslednu chvilu. Klimno - ludia tam chodili kvoli bahnu - namazane cele tela, to ja fakt nemusim. Chodili sme každý den inde, cize pacilo sa nam, len to najblizsie Klimno ee.
Ja napr nemusim take plne miesta...hlava na hlave. Ale Stara Baška - to bola nadhera...ani netusim ako sme tam zliezli z tych skal, ludi malo, to sa mi paradoxne pacilo