Kde ste si najviac užili dovolenku?

jaja23
15. jan 2020

Ahojte, napíšte mi prosim pre inšpiráciu, kde ste si najviac užili dovolenku? Najlepšie len vy a manzel/priateľ. A bolo by fajn all inclusive. Neviem síce ako sa odlepim od toho môjho dieťaťa, aby som na dovolenke nezinfarktovala, ale kým nasetrim, bude mať možno aj 5 rokov 😁 chcela by som Vaše skúsenosti, my sme zatiaľ boli len v Chorvátsku a Bulharsku, chcela by som aj niečo iné vyskúšať a oddýchnuť si... Ďakujem krásne

jaja23
autor
15. jan 2020

Zabudla som dodať, že by bolo fajn more, hotel s bazénom a podobne. A letecky 😘

denden77
15. jan 2020

@jaja23 ked si chces oddychnut a mat full servis.. turecko je dobra volba 😎

evittam
15. jan 2020

@jaja23 Vsade a vzdy aj s deťmi. Chodime 2rodiny a väčšinou CZK-Morava, min.rok Spindl.

lulu0123
15. jan 2020

Punta Cana,Dominikanska republika

yollanda
15. jan 2020

Maledivy, Bali, Kalifornia trip

len_nig
15. jan 2020

My sme mali najlepšiu dovolenku na Mauriciuse hotel Zilwa Attitude a Maldivy..... Nič sa tomu nevyrovnalo 😍

ariannazara
15. jan 2020

Zanzibar ❣️

denden77
15. jan 2020

@jaja23 ale najlepsia bola na kube 😁

jaja23
autor
15. jan 2020

@len_nig ten Maurícius vyzerá úžasné, aj ten hotel.. Tie ceny sú pecka, ale asi sa to oplatí.. Krasa

jaja23
autor
15. jan 2020

@denden77 bojím sa trochu exotiky, do niektorých destinácií sa vyžadujú aj očkovania a ja nemám tiež najlepší žalúdok na miestne jedla... To ma trochu brzdí ☹️

stanzi
15. jan 2020

Maldivy, Seychely 🙂

denden77
15. jan 2020

@jaja23 moj zaludok je na tom rovnako.. pohodicka pohoda, nemala som problemy.. a ockovania tiez nemam, nie do kazdej "exotiky" ich treba 😊

lucinka1988
15. jan 2020

@jaja23 mne sa veľmi páčilo na Kanárskych, Portugalsko a Barcelona, tam sa určite vrátim!! Aj malému chcem tieto miesta ukázať..

liz_lemon
15. jan 2020

Malorka bola super

jaja23
autor
15. jan 2020

@lucinka1988 tie kanarske ostrovy sú tiež super, v akom ste boli hoteli?

lucinka1988
15. jan 2020

@jaja23 to si už vôbec nepamätám, ale boli sme na ostrove Gran Canaria a za mna všetko super

hettinka
15. jan 2020

@jaja23 my si užívame dovolenku kdekoľvek, hlavne, že sme spolu a je tam more. Riadim sa heslom, že akú si dovolenku urobíš, takú máš.

A odkedy mame deti, tak len s nimi. Staršia už bude mat 19 tento rok a do muza hustim, že by sme hádam aj mohli ist sami dvaja... ani nie tak, že by mi tam deti nejako prekážali (práveže je s nimi väčšia zábava), skôr kvôli cene, lebo platíme za 4 dospelych a z toho dvaja ešte nezarábajú. Ale ako nás poznám, pôjdeme zasa aj s deťmi.

A exotiku nemusim, nejaké vysedávanie v lietadle cez pol zemegule, časové posuny, na to nemám náladu.

jaja23
autor
15. jan 2020

@hettinka to áno, s deťmi je to o inom. Keď sme nemali svoje, tak sme na každej dovolenke boli so sestrou a synovcom malým a bolo to super. Ja teraz myslím, že pôjdeme sami a s malým absolvujeme ešte kopec dovoleniek, teším sa, keď mu všetko poukazujeme.Len mam pocit, že potrebujeme oddych trochu, sme na malého sami a z kolobehu denného života potrebujeme vypadnúť, aby sme čo to pozachraňovali. Zatiaľ si bez malého neviem predstaviť ani jeden deň, od kedy sa narodil, neboli sme bez seba viac ako 2 hodiny, bude to masaker 😁

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaja23
autor
15. jan 2020

@tanapeta fuuuu tak aj to je paráda, niektoré miesta sú ako raj na zemi
https://hotel.invia.sk/malajzia/-/permai-rainfo...

amelie2017
15. jan 2020

Za mna Kuba, ale vylihovali sme na plazi len 3 dni, inak sme mali pozicane auto a brazdili sme po ostrove.
Ak nechces ist tak daleko, zijem na Malorke a je tu skvele. Mozem len odporucat.

patrica8
15. jan 2020

Neporadim Ti konkretne miesto, ale ked raz pojdeme s muzom na dovolenku len my dvaja urcite budem vyberat hotel adults only 😅 a je mi jedno kde bude. ked si mam oddychnut od deti, tak od vsetkych. Uzite si tooo 😉

hettinka
15. jan 2020

@jaja23 my už chodíme posledných pár rokov do 2 samostatných izieb, večer mame každý svoj kľud, decka sa zabavia aj samé. Len tie ceny 😕👎

janinah
15. jan 2020

neverím,že by si 5ročné nechala doma a šla s manželom k moru,neoddýchla by som,ten drobec by mi chýbal.Roky s deťmi preletia veľmi rýchlo,hned by som brala späť teń čas,kedy sa čľapkáš s malými deťmi na brehu mora a riešiš hrady z piesku...
ja s mm nepotrebujeme prepchaté hotely,bazen s chlorovanou vodu už vôbec,ak mám more ,z all incl. by som len pribrala,my bývame u domácich,jedlo v reštikách,raňajky spravím sama z miestnych pekárničiek kupim....pochodíme okolie,ak sa nám chce...ale viac si vieme užiť poznávačky ,asi naj bol Izrael ,pobaltie,Petrohrad...t,r. možno vyjde Kolumbia

denullllka
15. jan 2020

@jaja23 Turecko hotel Royal dragon, odporucam. Každý večer program a po programe živá hudba v bare. Určite neoľutuješ 😊 cenovo to je trosku drahšie ako ostatne hotely, ale stoji to za to 🙂!

z1984
15. jan 2020

Najlepšia dovolenka bola Kapverdy boa vista. A potom asi v Maroku

miadi
16. jan 2020

Naj dovolenky Mexico Cancun krasne more.. Florida (ale tam hlavne zabavne parky detske muzea safari atd koli malej a restiky. ) Oman bol ok lebo tam bola laguna tepla voda a velmi dobre jedlo na all inclusive. (Al Fanar hotel) inak ocean 🌊 vlny velke tam si nezaplavas. Ked budu deti vacsie chcem skusit hotel Atlantis na Bahamy. V exotike ak sa bojis hnacky a tak treba pred jedlom a po dat frtana nikdy som nemala problem ani bez toho v dobrych hoteloch. Volakedy davali do drinkov lad z vody z vodovodu preto boli turisti chori no uz to vedia a lad kupuju vyrobeny. + ludia si dali vodu z vodovodu. 🤣ked sme sa pred viac ako 10r plavili po Nile jeden ujo zabudol a napil sa v kupelni 🤣tabletky proti hnacke tym zapil no ten dopadol.

hettinka
16. jan 2020

@janinah uplny súhlas 👍
Keď mala naša staršia 10 a mladší 5, boli sme s mužom na 3dni v Tatrach. Akože bolo dobre, ale užívala som si to prvý deň. Ďalšie dva sme už mysleli každú chvíľu na deti a že je škoda, že nie sú s nami.

My už sme vo fáze, keď deti chodia na dovolenky bez nás 😂 Aj tento rok idu zo školy na týždeň na trip po severských krajinách. Dcéra sa už minuly rok vykrucala, že v lete s nami nejde ... nakoniec cela rada isla.

@jaja23 Asi by som nemala odvahu od 5-ročného (a ďalšie dieťa neplánujete?) ist hneď nejako veľmi daleko preč a na cely týždeň. Možno ho zvykať postupne 2-3 dni a keď vydrží (on aj vy), tak neskôr skúsiť aj na dlhšie.

jaja23
autor
16. jan 2020

Malý ma zatiaľ len 18 mesiacov, myslela som to obrazne tých 5 rokov, že kým nasetrime.Mate pravdu, nevydržali by sme to bez neho, zrejme budeme uvažovať nad niečím, kde budeme môcť ísť spolu. Ďakujem krásne

piece
16. jan 2020

Ja ti poviem tak, boli sme už aj v resortoch s all inclusive. Ako bolo fajn sa proste nestarať o nič, hlavne teda o jedlo. No aj tak ma to láka klasika autom niekde do chorvátska. Tie ich promenády