Ahojte, napíšte mi prosim pre inšpiráciu, kde ste si najviac užili dovolenku? Najlepšie len vy a manzel/priateľ. A bolo by fajn all inclusive. Neviem síce ako sa odlepim od toho môjho dieťaťa, aby som na dovolenke nezinfarktovala, ale kým nasetrim, bude mať možno aj 5 rokov 😁 chcela by som Vaše skúsenosti, my sme zatiaľ boli len v Chorvátsku a Bulharsku, chcela by som aj niečo iné vyskúšať a oddýchnuť si... Ďakujem krásne
Punta Cana,Dominikanska republika
Maledivy, Bali, Kalifornia trip
My sme mali najlepšiu dovolenku na Mauriciuse hotel Zilwa Attitude a Maldivy..... Nič sa tomu nevyrovnalo 😍
Zanzibar ❣️
Maldivy, Seychely 🙂
@jaja23 mne sa veľmi páčilo na Kanárskych, Portugalsko a Barcelona, tam sa určite vrátim!! Aj malému chcem tieto miesta ukázať..
Malorka bola super
@lucinka1988 tie kanarske ostrovy sú tiež super, v akom ste boli hoteli?
@jaja23 to si už vôbec nepamätám, ale boli sme na ostrove Gran Canaria a za mna všetko super
@jaja23 my si užívame dovolenku kdekoľvek, hlavne, že sme spolu a je tam more. Riadim sa heslom, že akú si dovolenku urobíš, takú máš.
A odkedy mame deti, tak len s nimi. Staršia už bude mat 19 tento rok a do muza hustim, že by sme hádam aj mohli ist sami dvaja... ani nie tak, že by mi tam deti nejako prekážali (práveže je s nimi väčšia zábava), skôr kvôli cene, lebo platíme za 4 dospelych a z toho dvaja ešte nezarábajú. Ale ako nás poznám, pôjdeme zasa aj s deťmi.
A exotiku nemusim, nejaké vysedávanie v lietadle cez pol zemegule, časové posuny, na to nemám náladu.
@hettinka to áno, s deťmi je to o inom. Keď sme nemali svoje, tak sme na každej dovolenke boli so sestrou a synovcom malým a bolo to super. Ja teraz myslím, že pôjdeme sami a s malým absolvujeme ešte kopec dovoleniek, teším sa, keď mu všetko poukazujeme.Len mam pocit, že potrebujeme oddych trochu, sme na malého sami a z kolobehu denného života potrebujeme vypadnúť, aby sme čo to pozachraňovali. Zatiaľ si bez malého neviem predstaviť ani jeden deň, od kedy sa narodil, neboli sme bez seba viac ako 2 hodiny, bude to masaker 😁
@tanapeta fuuuu tak aj to je paráda, niektoré miesta sú ako raj na zemi
https://hotel.invia.sk/malajzia/-/permai-rainfo...
Za mna Kuba, ale vylihovali sme na plazi len 3 dni, inak sme mali pozicane auto a brazdili sme po ostrove.
Ak nechces ist tak daleko, zijem na Malorke a je tu skvele. Mozem len odporucat.
Neporadim Ti konkretne miesto, ale ked raz pojdeme s muzom na dovolenku len my dvaja urcite budem vyberat hotel adults only 😅 a je mi jedno kde bude. ked si mam oddychnut od deti, tak od vsetkych. Uzite si tooo 😉
neverím,že by si 5ročné nechala doma a šla s manželom k moru,neoddýchla by som,ten drobec by mi chýbal.Roky s deťmi preletia veľmi rýchlo,hned by som brala späť teń čas,kedy sa čľapkáš s malými deťmi na brehu mora a riešiš hrady z piesku...
ja s mm nepotrebujeme prepchaté hotely,bazen s chlorovanou vodu už vôbec,ak mám more ,z all incl. by som len pribrala,my bývame u domácich,jedlo v reštikách,raňajky spravím sama z miestnych pekárničiek kupim....pochodíme okolie,ak sa nám chce...ale viac si vieme užiť poznávačky ,asi naj bol Izrael ,pobaltie,Petrohrad...t,r. možno vyjde Kolumbia
@jaja23 Turecko hotel Royal dragon, odporucam. Každý večer program a po programe živá hudba v bare. Určite neoľutuješ 😊 cenovo to je trosku drahšie ako ostatne hotely, ale stoji to za to 🙂!
Najlepšia dovolenka bola Kapverdy boa vista. A potom asi v Maroku
Naj dovolenky Mexico Cancun krasne more.. Florida (ale tam hlavne zabavne parky detske muzea safari atd koli malej a restiky. ) Oman bol ok lebo tam bola laguna tepla voda a velmi dobre jedlo na all inclusive. (Al Fanar hotel) inak ocean 🌊 vlny velke tam si nezaplavas. Ked budu deti vacsie chcem skusit hotel Atlantis na Bahamy. V exotike ak sa bojis hnacky a tak treba pred jedlom a po dat frtana nikdy som nemala problem ani bez toho v dobrych hoteloch. Volakedy davali do drinkov lad z vody z vodovodu preto boli turisti chori no uz to vedia a lad kupuju vyrobeny. + ludia si dali vodu z vodovodu. 🤣ked sme sa pred viac ako 10r plavili po Nile jeden ujo zabudol a napil sa v kupelni 🤣tabletky proti hnacke tym zapil no ten dopadol.
@janinah uplny súhlas 👍
Keď mala naša staršia 10 a mladší 5, boli sme s mužom na 3dni v Tatrach. Akože bolo dobre, ale užívala som si to prvý deň. Ďalšie dva sme už mysleli každú chvíľu na deti a že je škoda, že nie sú s nami.
My už sme vo fáze, keď deti chodia na dovolenky bez nás 😂 Aj tento rok idu zo školy na týždeň na trip po severských krajinách. Dcéra sa už minuly rok vykrucala, že v lete s nami nejde ... nakoniec cela rada isla.
@jaja23 Asi by som nemala odvahu od 5-ročného (a ďalšie dieťa neplánujete?) ist hneď nejako veľmi daleko preč a na cely týždeň. Možno ho zvykať postupne 2-3 dni a keď vydrží (on aj vy), tak neskôr skúsiť aj na dlhšie.
Malý ma zatiaľ len 18 mesiacov, myslela som to obrazne tých 5 rokov, že kým nasetrime.Mate pravdu, nevydržali by sme to bez neho, zrejme budeme uvažovať nad niečím, kde budeme môcť ísť spolu. Ďakujem krásne
Ja ti poviem tak, boli sme už aj v resortoch s all inclusive. Ako bolo fajn sa proste nestarať o nič, hlavne teda o jedlo. No aj tak ma to láka klasika autom niekde do chorvátska. Tie ich promenády
Zabudla som dodať, že by bolo fajn more, hotel s bazénom a podobne. A letecky 😘