Ahojte, poradíte kde ste už boli toto leto na výletoch a ako bolo? Už nevieme pomaly čo vymyslieť pre dve dievčatá (7 a 12 rokov) . Ak máte nejaký fajn tip sem s ním 😍 už sme boli v ZOO, na splave, na hradoch.. len niečo kde by sa fakt zabavili a zapamätali si 🙂 kúpaliska pre istotu vôbec neriešime 😀
@viestta ďakujem 🙂 sme zo Zvolena ale problém nie je vycestovať len nájsť niečo fakt dobré
Tak Dolna Strehová je super, kúpalisko so šmýkalkami a nie je tam vôbec natresk.
Liptov a Orava - plavba loďou po priehradách, jazda na tanku ( Orava), skanzeny ( Vlkolínec, Pribylina), Liptovský Ján ( kaďa, minihrady, Stanišovska jaskyňa, Mincivníčkovo),
Spiš - možno nejaká ľahšia túra v Slovenskom raji, Dobšinská ľadová jaskyňa, Dedinky (priehrada), Betliar, Tarzania parky,
kde ste boli na splave?
Štiavnické Bane, mini zoo na skole s prehliadkou, ktoru vedú deti, baňa, tajchy hned vedľa, bud kupanie alebo člnkovanie
Ak su baby adrenalinove, tak odporucam Tarzaniu Hrabovo (pri Ruzomberku). Syn si vyskusal aj ZipLine ponad jazero a rovno siel aj druhykrat 😉
Stránka Kam s deťmi je super. Je tam viac možností na zadanie požiadavky kde, v akom počasí, so vstupným, atď. Určite nájdete niečo zaujímavé
Zipline 🙂
Pri mori 😉
na kubinskej je taka nova atrakcia zipline a vyzera to celkom zaujimavo. ako ja ti teraz ani neviem poradit, ked pozeram spravy a to jak sa ludia na niektorych miestach zgrupuju, ake rady vytvaraju v prirode, ako tak to je teda...
Ďakujem Vám veľmi pekne za rady 🙂 jaskyne bohužiaľ nie sú pre nás keďže baby nemusia ani pivnice 😂
Co ti poviem nikde. Tiez sa chystame niekam cez dovolenku vybehnut no vaham kam aby tam nebolo vela ludi. No tie jaskyne to je super napad lebo naposledy som v takej bola ked som bola dieta
my sme presli za tieto dva tyzdne pocas dovolenky - welnes na Prednej Hore - bolo super, vylety ako Muráň, syslia lúka - 10rocnu fascinovalo krmit ich...dobsinska ladova jaskyna, tarzania- to sme ju nevedeli dostat od tial (aj v Tajove, je fajna),hrady,Gaderska dolina - odporucam.,bicykle, Chopok, zoo v spiskej - malinka ale pekna,a praveze najvacsiu radost maju deti vo vode a je uplne jedno akej - my sme boli aj v bazene aj na tajhoch jazerach a tam sa vybujacila do syta..vo ZV mate lesnicke a drevarske muzeum - to bolo mile vypchate zvierata teraz tam maju a hystoricke remesla..v Bienskej doline krmit diviaky, kolotoce - teraz su na Amfiku v BB - ale to skor pre tu mladsiu, my teraz drtime badbinton, tak to preziva riadne sa jej rata, ze jej to ide dobre, chystame sa najblizsie do stolni v Banskej Stiavnici
@jancazvalova jaskyne su super, len ma prekvapilo, ze teraz pred tyzdnom, boli pri vstupe povinne ruska, inak nepustili, a v tej zime -3az 1st, sme si do toho dychali, nebol to vobec dobry pocit.
Skus geocaching
Baby už sú relatívne veľké a ono vás to povodí po miestach aké si ani netušila.ze na Slovensku máme. A ešte majú aj "trofeje", teda nájdené kešky