Kde ste boli dovolenkovať na Orave?

xxmariankaxx1
28. okt 2022

Ahojte, otazka pre tych ktori boli dovolenkovat na Orave alebo to tam akotak poznaju. Planujeme tam ist na par dni s detmi, co sa tam oplati vidiet? Kam ist?
Vdaka 🥰

hipuska
28. okt 2022

@xxmariankaxx1 a ktorým smerom chcete ísť, príroda či ine? Hodne záleží od počasia. Ráno je zima, vlhko, poobede pomaly na tričko. Takže ti treba vláčiť veľa veci....

lucinka5051
28. okt 2022

@xxmariankaxx1 ahoj ja som z Oravy 🙂 zavisi co vas bavi? Priroda alebo skor pamiatky? Je tam vela co vidiet...Slanicky ostrov, Oravsky hrad, Oravsla Lesna zeleznica, Námestovo okolie priehrady, Rio de Klin-socha, Edyho ranč v NO, Zuberec je tiez pekny, a ak do prirody tak Babia hora, Rohačske plesa...jez coho vyberat ale zavisi aj od pocasia 🙂

xxmariankaxx1
autor
28. okt 2022

@hipuska budeme mat 3,5 a 4r deti takze netusim co by ich bavilo..prechadzky ano ale hodinove tury asi nie. Nechceme sediet iba v hoteli tak som sa spytala ze kde by sa dalo ist a co vidiet 😊

xxmariankaxx1
autor
28. okt 2022

@lucinka5051 dakujem pekne 😊

hipuska
28. okt 2022

@xxmariankaxx1 tak v tom prípade, dá sa napr. zaparkovať pri Oravskej priehrade a ísť pešo po chodníku - bike, odrážadlo popri priehrade, prísť na edyho ranč, sú tam zvieratká (detské ihrisko o ničom) najesť sa, povoziť na konovi, môžeš ísť do stajne, je voľne otvorená, zastavit sa pri priehrade, kúsok je taká.plaz, že kamienky pohádzať .....
Kinderland v Námestove, ak bude zle pocko, tam sa deti vyblaznia
Ten Rio de klin, tiež pekná prechádzka
Poprípade ešte sa.ist okúpať do chocholova, do aqua
Ešte vláčik v Oravskej lesnej

xxmariankaxx1
autor
28. okt 2022

@hipuska super,,velka vdaka 😍😇

nedielka
28. okt 2022

@xxmariankaxx1 pozor na edyho ranč, môjho syna tam kopol ponik, ktorý voľne behal a nebol to prvý uraz , čo tam bol.

hipuska
28. okt 2022

@nedielka no, ten edyho ranč to vonku okolie má dosť hrozné. To iba spojiť s prechádzkou, pešo od priehrady to.moze.byt tak 40 min? Po tom chodníčku, nie po ceste (veľa áut), najesť sa tam, pozriet koníky, previesť sa a ísť preč.

zadda1
28. okt 2022

@xxmariankaxx1 okrem spomenutých kuknite si na nete aj oficialnu stránku mesta Námestovo, kinderland v Námestove, salaš Orava, oravsky háj v Brezovici, múzeum oravskej dediny Brestova Zuberec, aquarelax Dolný Kubín, penzión Josu v Zuberci, Kubínska hoľa v Dolnom Kubíne. zijem na Orave a toto sú moje obľúbené miesta okrem tych čo spomenula @lucinka5051

xxmariankaxx1
autor
28. okt 2022

@zadda1 vdaka 😊