Zdravim, som amater v dovolenkach,tak si necham poradit a neurobit zbytocne chyby. 10.8-25.8 mame dovolenku s priatelkou (povinnu). Nechceme tento rok moc minut ,tak ma napadlo skusit Ultra last minute nech ma radost z mora 🙂 .
Viem ze su zlavy 30-70% ,viete mi poradit spolahlive portaly co slevodovat? Chceme do tohoto terminu vopchat stredomorie Grecko/Tunis/Turecko atd... 8-14 dni All inclusive 4-5*,kludne odlet na druhy den, nieco teplejsi za rozumnu cenu,inak dovolenku nemame :( .
Kukal som na Travel.sk (tam su pekne cisla,ale neviem ako realne) a este Inviu.
Dakujem moc.
@lubbos bud obehnut renomovane cestovky, alebo skusit invia.sk.
Išli sme cez travel.sk a tie čísla sú reálne, platili sme toľko koľko nám to vypočítalo. Ale ja uz by s asi na last minute nešla, hoc závisí od toho, ako ste narocni. Kupovali sme 2 dni pred odchodom a teda na výber z našich požiadaviek nebolo už toho veľa, teda jeden hotel vyslovene hrozny podľa recenzii a ten náš taký lepší priemer, ale no nabudúce by som si radšej priplatila 300e a poriadne vybrala podľa mojich všetkých predstáv 🙂 ale ešte doplním, že jedine čo už na poslednú chvíľu nemusí byť, miesto v lietadle, to ti neukáže. My sme obsadili posledné 2 voľné, mali sme šťastie 🙂
Hej,ten Travel.sk sa mi paci,ze to tam v realnom case pise (ako burza dovoleniek),ale pisu "predbezne" cena a moc info. o ceste atd.. tam nemaju. Urcite chceme 4/5* s ratingom priemernym. Ake portaly este sledujete,kde zrazu blikne zlava a kupite? Dakujem
Skuste tiptravel, koalatours..z Grecka odporucam ostrovy, z pevniny Paraliu, doteraz nasa najlepsia dovolenka, ale stravovali sme sa v restikach..ked treba overit hotel, pouzivame recenzie z tripadvisor a booking.com
Nečakajte do poslednej chvíle,ja som tak čakala a niet už velmi na výber ,ostali príliš drahé a potom tie s horšímu recenziami hotely.Lepšie si vybrať pár tipov a potom ísť do cestovky s apýtať na dostupnosť,hned vybrať a platiť.Ja som tak bola v Invia.Mysli aj na odlety z letísk v inej krajine,ja som z východu a pozerám aj krakow a budapest.vieden mám daleko a stratím tým veľa času sa tam dostať.Mne s apáči airstop,tam ti hned ukáže dostupnosť.
Mňa zaujalo len to, že povinná dovolenka. To je jaka?
a hlavne ako prvé pozeraj recenzie hotelov od skutočných zakazníkov
@arcticcode celozavodná zrejme
Solvex, hechter ci hydrotour
My odporúčame Tiptravel. Minulý rok v sobotu večer som dovolenku kupovala a v nedeľu v noci sme leteli.Všetky papiere + poistenie poslali cez net a žiadne skryté poplatky. Dovolenka pekná, len ak si vyberiete grécke ostrovy, treba sa pripraviť, že ich ***+ all inclusive nie sú to isté ako naše. Ale za tú cenu super.
My sme boli minuly rok cez Hydrotour v Turecku,last minute -42% , platili sme komplet aj s poistenim do 1700€ 2dosp+ 8r dieta, 5* hotel. 12dni , odlet z Ba
Zabudla som a all inclusive
z tych krajin co menujes ak si typ na all incl. a viac hviezdiciek tak najlepsie pre teba bude turecko. toho ma vela globtour. ak je vieden ok tak airstop.sk a tiez je fajn aj turancar z mojej skisenosti. byt tebou idem cez cestovku priamo nie cez agenturu kedze nie ste zbehli. nezabudnite na cestovne poistenie. najlepsie kupovat cca 3-5dni pred odchodom. drzim palce. hotel si isto over na tripadvisore.
@juliet86 je stránka, kde sa dá overiť poistenie CK proti insolventnosti, možno aj agentúr. Ja cez jednú chodím 5 rokov, tá spolupracuje s renomovanými CK. Mne je cez ňu lepšie, lebo nemusím prehľadávať CK, jej dám zadanie a ona mi ponúkne podľa toho niekoľko zájazdov od rôznych CK, z ktorých si vyberiem. Vie dohodnúť s CK individuálnu zľavu. Je to známa, verím jej
@oli18 je super ze mas dobru skusenost. kazdopadne to riziko je vzdy kusok vacsie. agentury nemaju zo zakona take povinnosti ako ck. vid agentura co mala kauzu teraz zaciatkom leta. poznam pripad tiez znama roky chodievali s nimi a bum kuba za 5tisic eur sa neudiala. sidia sa doteraz. kazdopadne radila som len co najvacsiu istotu chalanovi. snad si najde ;)
@hettinka nepoznáte náhodou CK Aqua-tour v Žiline?
Tak už to sledujem naplno 🙂 Najlepsie mi vychadza - Travel.sk ,tam sa da do 500€ zohnat hotel podla tripadvisor 4,5* 8dni. Ale nedá sa hned kupit,ako to tam funguje? Je to spolahlive?Nenaskoci potom cena naviac? Nie je to ofaj?
@lubbos ahoj odporucam cestovku Aztravel...nápis tam a vie ti podržať aj last minute..a ceny sú super..