Ahojte, chystame sa tento rok prvykrat do Chorvatska. Vybrali sme ostrov Pag, tak sa chcem poradit, ake mate skusenosti. Je lepsie mat ubytko vopred alebo si nieco v pohode najdeme aj na mieste? Ideme iba dvaja, ale chceme nieco bizko pri plazi a skor kludnejsie. Viete nam nieco poradit? Dakujem za kazdy prispevok 🙂
@c17
ahoj, ja som tam ešte nebola, tak neposúvam vlastú skúsenosť, ale je tu veľmi zlatá holka Michaela,
ktorá sa vydala do Chorvátska a majú s mužom apartmány na Pag-u na prekrásnom mieste a sú úplne úžasní 😉 🙂 @tomiholjubavi
@wombat jeeeeeej, dakujem za recenzie a este viac za pekne slova 🙂 si taka mila 🙂
@c17 - som rada, ze som pomohla 😉 Dufam, ze aj Vam vyjde dovolenka. Ak nezabudnem, tak napisem, co a ako.
@tomiholjubavi - taka vsetecna otazka, ak mozem, vyuzijem radu @wombat 😀 Ake pocasie mozme cakat na Pagu v polovici jula? 😀 My ideme do Povljany, a mam len taku mensiu predstavu na zaklade inernetu len, tak som uz straaaaaaaaaaasne zvedava, ake to tam bude, co more a tak vsetko.
@tomiholjubavi Ahoj, prosim Ta, kde konkretne mate na Pagu apartmany? Lebo hladam aj ja nieco zaujimave pre rodinku. 🙂 Chceli by sme ist na prelome jula/augusta, resp. zac.augusta.
@c17 - ahoj, my ideme na Pag o 3 tyzdne, ale prykrat, este sme tam neboli. Kedy by ste Vy chceli ist? My budeme byvat tuto: http://www.novalja.sk/chorvatsko/letoviska/leto...