Ahojte baby by som potrebovala poradit.....
v aprili chceme ist s malym na slovensko.... maly ma 17 mesiacov tak na sk budem potrebovat cestovnu postielku a sedacku do auta....
daju sa tie veci doma pozicat? viete o nejakej firme co to robi na vychode ?
Nechcem to tahat stadial... idem len sama a uz aj tak budem nabalena jak cirkusanti..... vo viedni pri prestupe cakame 6 hodin.... tak nechcem
byt ovesana jak stromcek..........
kupovat by som velmi nechcela.... tak len zistujem ze co a ako 🙂
dakujem za kazdu radu !!! 🙂
Zatial som o nicom takom nepocula zeby sa poziciavali sedacky a postielky. Asi to u nas tak nefunguje 😒
predpokladam, ze ides na navstevu k rodine alebo tak....vsak by sa mohli popytat po susedoch, znamych a pod. a popripade pozicat na to obdobie ked budes tu 😉
citala som aj tu take pripady, napr.dovolenka tu na slovensku a kocik si poziciavali aby ho nemuseli autom vozit so sebou lebo sa nezmestil. urcite by sa aj tu nasli mamicky , ktore maju take veci este doma po svojich detoch a pritom uz ich nepouzivaju 😉 . nepises kam konkretne ides ale skusila by som aj tu na mk sa spytat bab 🙂
@mimika4408 dik za odpoved... 🙂
ano idem ku rodicom na 2 alebo 3 tyzdne... velmi deti v okoli nemame ;( ale mama hovori ze v Yisk ci ako sa vola ze postiekla 30 euro na zlave zvyknu mat tak to kupi tam. a sedacku asi vyriesime nejako inak....
ale diki moc za radu ...
@eaka pravdupovedat najblizsie ked pridem na sk tak to uz nebudeme potrebovat ja chodim len tak 1 za 5 rokov :( nasi mi tiez vynadali ze na co budeme poziciavat ze sa to kupi a hotovo tak uvidime 🙂 ) )
ale diki moc za radu 🙂
@monika15 vsak pozri tu na fore "regiony" a tam sa popytaj bab, podla mna urcite by ti niekto pozical 😉 a este si aj kamosku najdes 🙂
@mimika4408
dik pojdem kuknut 🙂 ) )
ahoj Monika ja nemám cestovnú postielku,rada by som Ti požičala ,ale od stredy bude v Tescu akcia zo 64,99 na 38,99 😅 😅 😅 pekný deň
@monika15 nevim od kial si ja som bola naposledy n aslovensku pred 2 rokmi autosedacku s autopozicovne v presove.... bez problemov a cestovnu postielku ka ta bude zaujimat mozem ti nechat nechala som fungl novu doma u mami tak s ami ozvy ak budes mat zaujem.. 😉
@erikasadek
wow DIKI MOC !!!!!
mozes mi povedat ze z akej firmy z presova si mala?
@monika15 ja si uz nepamatam presne nazov firmy viem ze boli niekde v blizskosti stanice ale nemozem si spomenut ani za pana na meno skus tuto.. 😉 http://www.rentcars-po.sk/sedacky.html a postel ak chces ozvy sa mi dam ti cislo na mamu aj tak sa jej chcela zbavit bol apouzita len pocas prazdnin raz, uplne nova ak sa ti bude pacit za 15 e je tvoja...
DIKI MOC mamina uz dnes kupila..... 🙂)) tak o jednu starost menej ale dik este raz....
ja používam aj huggies teraz cely január sú v Tescu v akcii aj ,pampers a skúsili sme aj zelené tesco a bola som spokojná ,lebo inák je malý citlivý má alergiu tak viac neskúšam ,maly sme aj Gaga plienky s tesca ,ale sme museli často prebaľovať ,ked načural bola taká tvrda jak suspenzor. 😝 😝 Od stredy sú v tescu aj tie zelené tesco v akcii za 8,29 😅 😅
@monika15 tak my uz plienky nepouzivame ale pampers sleep and play mi precikaval a maval zadok vystipany z nich, ale dm plienky som pouzivala a super a este aj z lidla plienky toujours znacka to bola , aj mokre utierky tej istej znacky a pouzivam ich doteraz 😉
@mimika4408
Diki Moc 🙂
@monika15 ahoj, no my používame pampersky, active baby, ale aj dmkáce babylovky sú vynikajúce a cenovo dostupné, no mne sa malý z nich strašne vyhádzal, ale ostatné maminky si pochvaľujú. ale ja na tvojom mieste kupujem,tie čo používate, lebo načo riskovať plienkovú dermatitídu na dovolenke 😉
skús kuk a zavolať http://www.cestovnapozicovna.sk/ponuka?kat=1 ak nič, tak popozeraj, som dala do vyhladávača požičovňa autosedačiek 🙂