Ahojte kde pozerať najlepšie last minute dovolenky cca 400€ pri mori letecky. Máte nejaké tipy ďakujem pekne 😇
@zuzanka.zuzu na tuto formu bohužiaľ nemám ale ďakujem
@zuzanka.zuzu da sa kludne aj lacnejsie, ked je last minute..hlavne v juni, aj ked je pravda, ze uz nie su tak dobre ponuky jak kedysi...my sme mali aj za 300 eur na osobu komplet na 11 dni na Kretu.
Jedine Bulharsko - skus sa popytat v nejakych CK... Ale celkovo lacne LM tento rok asi velmi nebudu, mrzi ma.
@lenica11 no citala som veru, ze 95 percent ci kolko to je vypredanych dovoleniek..ked je tak velky dopyt, tak moc last minute zajazdov nie je...take ceny za ake sme my chodievali pred par rokmi som este tento rok nevidela...mozno par ponuk za 400eur na tyzden s odchodom pomaly v ten den este 😁
dobré last. sa najskôr ponúka kamarátom....
@lenka2813 k tej sume ešte poplatky? Veď letiskové, palivové, kovidove , emisné .... príplatky sú skoro toľko
Last minute tento rok sú aj budú biedne. Za 400 nekúpiš, podľa mňa.
Fuuha, toto je nerealna cena, mozno tak autobusovy zajazd najdes za tolko. Treba kupit letenky a najst si lacny hotel/airbnb
Dany go travel na fb som vždy sledovala, ale nikdy sa mi nepodarilo cez nich ist
Ja som len tak pre zaujímavosť vyklikala Chorvátsko pre tri osoby busom a s polpenziou, vyšlo mi 1370€.
@oli18 henta egentura dava na fb konecne ceny, takze to bola celkova cena...ale ten termin uz bol, zaciatkom a v strede mesiaca sa dalo este takto vychytat zopar ponuk...🙂👍
Veru my sme tiez boli raz za 99€ plus palivove priplatky,(dokopy cca 300 eur na osobu) na tu spominanu Kretu..ale to sme sa zbalili este v ten den a isli.😁
Nasla som vcera, ze idem.sk cestovnu agenturu celkom zaujimave ceny ponukaju…
Kazdopadne neviem nikdy som cez nich nebola a nemam s nimi skusenosti, nepoznam ani recenzie na nich. To je len taky tip, skus pozriet mozno ti nieco padne do oka
@lenica11 https://www.invia.sk/ možno sa niečo nájde
Niekto už aj cestoval cez tú agentúru Karibik?
Za 400 eur asi tazko, vsetko su to ceny okolo 400 bez letiskovych poplatkov a tie su dalsich 300 euro, za 400 eury mozes dat tak styri dni v Sturove :D
400 na osobu? 400 na kolko dni? ale urcite to bude bez cestovky, kup letenky, zajednaj ubytko a chod