Ideme na buduci tyzden do Polska a chceme ist na 1 den do Zakopaneho a odtial lanovkou na kasprov vrch. Len som citala, ze cakacia doba na listky aj 2hod. No daju sa kupit aj na nete alebo v zakopanom v niakych automatoch no neviem. Neboli ste tam niekto co by ste mi poradili? Kupu listkov na nete som nikde nenasla. Dakujem
Urcite kupit dopredu, v sezone je tam rada aj na 2-3h, my sme konkretne kupili na gubalowku aj na kaspiersky wrch uplne dole v automate na konci tej hlsvnej nakupnej ulice
Ano
@vamajka keď máte kúpené vopred online lístky, tak sa ide cez VIP vstup dnu k lanovke a až potom pustia ostatných ľudí, čo si kúpili lístky na kase. Horšie to je cestou naspäť, nakoľko ľudia nedodržiavajú čas odchodu ako je napísaný na lístku, hromadia sa hore, a tak to je nekoordinované a tvoria sa rady k lanovke. (naša skúsenosť z pred 3 týždňov)
@vamajka ahoj, ja som tam bola asi týždeň alebo dva pred Vianocami a normálne sme lístky kúpili priamo na mieste. Šli sme hneď ráno a nebol žiaden rad. Taktiež sa dá zakúpiť lístok v automatoch ako sa ide na Gubalowku.