Kde je výhodné v rámci EÚ ísť na dva mesiace?

11. dec 2023

Ahojte.
Prosím vás. Poraďte. Chcem niekam vypadnúť nakoľko robím z domu len jún/júl ideálne niekde kde sa mozem aj okupat pri mori. Ale lacno a bezpečne. Ideálne vramci eú.
Niečo lacnejsie. Bola som raz takto na tri mesiace v trk a raz na Cypre ale bolo to drahé. Chcem cez arbnb. Niečo lacne. Lacné ubytko štúdio nejake. Ďakujem viete poradiť niečo lacnejšie a. Vhodné ? Fakt ide hlavne o cenu. Ďakujem

zmrzlinka2021
11. dec 2023

No v dané mesiace pri mori neviem ci to splni tvoje ocakavania na budget.
A co tak Malta?
Malta zatial nie je nejako predrazena

melanta
11. dec 2023

Kanárske ostrovy. Napríklad Tenerife. Krásna príroda, parky, more. A v lete tu nie je hlavná sezóna podľa mňa, to skôr mimo leta.

rebrambora
11. dec 2023

Na AIRBNB vies vyhladavat podla kriterii, bez presneho ciela. Tak si to jednoducho cenovo ohranic, zadaj datum, poziadavky a mas.

zuzanaete
11. dec 2023

My sme raz boli mesiac v Bulharsku. Ale manzel nasiel ich lokalne stranky a poslali sme sms na niektore inzeraty a s jednym sme sa aj dohodli. Dany apartman sa ponukal aj na bookingu s takmer dvojnasobnou cenou. Vyskusaj aj tuto moznost hladania ubytovania, ak si vyberies destinaciu.

zeldia
11. dec 2023

Madeira mimo Funchal hocijaká dedina vsade je pekne a dostaneš sa z letiska lokálnym spojom, čim viac mimo turistických miest tým lacnejšie samozrejme.

autor
11. dec 2023

Môj budget za ubytko Max 350e mesiac ...

autor
11. dec 2023

Nemusím bývať pri mori..stačí prímorské letovisko

autor
11. dec 2023

Ale aj bezpečné abyvtam bolo keďže som mladá sama žena

melanta
11. dec 2023

Tenerife, mimo rušného centra a mora nájdeš ubytko podľa mňa za túto cenu. Aká bude kvalita, neviem. Za túto cenu nikde nemožno očakávať dobré ubytovanie. A že si sama žena, tak ja idem zajtra sama do Saudskej Arábie, nemám strach. Nešla by som nikam, ak sa bojíš.

tersanas
11. dec 2023

My sme tak boli dlho na Krete, išli sme na priamo, nie cez booking, na bookingu sme si ich našli a potom oslovili, bolo to lacnejšie.. ale teraz dodatočne čítam, že 350e na mesiac a to neviem, či by sa v hlavnej sezóne podarilo.. treba si zadať kritériá na bookingu, či by si tam našla niečo za cca 450-500e a potom skúsiť na priamo osloviť. A kde? Treba asi iba hľadať pri tejto cene, bude to chcieť trpezlivosť, ale možno nájdeš, držím palce
PS. Pri takejto cene si daj pozor, aby bola dobrá wifi, ak budeš pracovať, my sme sa už na tom raz opalili, že sa nedalo pracovať

zeldia
11. dec 2023

@tersanas inak toto je ale že veľmi dobrá poznámka. Pri tak nízkej cene v neskej zastrcenej dedine naozaj nemusi byt dobre wifi.

autor
11. dec 2023

Môže byť aj krajiny Európy nemussi byť eu

bosorkabb
11. dec 2023

Možno Bulharsko. Ale za tú cenu no neviem. Hlavne ak pracuješ z domu potrebuješ predpokladám dobrý internet.
Máš nízky rozpočet na dané mesiace /Európa /more.

autor
11. dec 2023

To Bulharsko je na celý maj slnecne pobrezie do 300e zatiaľ

autor
11. dec 2023

V Bulharsku som allee nikdy nebola ufff nepoznám tam absolútne nič

bosorkabb
11. dec 2023

Bulharsko je v pohode. Ja to tam mám rada.

veselo_neveselo
11. dec 2023

Skus sa pozriet aj do polska 🙂 Ja som bola prekvapena ako bolo pekne na plazi, boli sme pri hranici s nemeckom a super. Len teda tu cenu mas fakt nizku - nemozes pridat?
Pripadne hladaj shared byty, ze len izbu si prenajmes - to by bolo realistickejsie, ale blizko pri mori to nebude, hlavne v sezone.

sylvie
11. dec 2023

Bulharsko mas lacne. Este ma napada Portugalsko.

autor
11. dec 2023

@sylvie Bulharsko hej aj mbee napadlo alebo čierna hora ešte mi napadla neviem..?

autor
11. dec 2023

@sylvie portugalskko je take lacnee ?

viky173
11. dec 2023

mozno vnutrozemie spanielska/portugalska, primorske oblasti urcite nie ani v zime, nie to este v lete

autor
11. dec 2023

@viky173 Bulharsko tiež nevyjde ?hmm

sylvie
12. dec 2023

Mame znamych co tam odisli zit, vraj je tam o nieco lacnejsie ako u nas. Vlastnu skusenost nemam.

viky173
12. dec 2023

Bulharsko by mohlo v primorii aj vyjst, drzim palce inak aj na Airbnb ponukaju niektore ubytovania mesacnu zlavu, ked si vyklikas ubytko na 28 dni, skus, niekedy sa da najst fakt dobra cena

misinka0611
12. dec 2023

Čierna Hora?