Kde je v marci teplo?

15. feb 2024

Pozdravujem,

Prosim Vas v ktorej europskej krajine/ostrove je v marci teplo aj teple more? Chceme ist na dovolenku, muz navrhol dubaj ale mna odradza cestovanie, nakolko pojdeme s rocnym dietatom. Nieco blizsie by som uvitala.

Dakujem

cookie29
15. feb 2024

Asi vsade...najma tento rok.... ale teple more v Europe a pre rocne dieta, netusim

janocka
15. feb 2024

v európskej krajine v marci teplé more nenájdeš

pribinak
15. feb 2024

Ty si asi veľa chýbala v škole, že? Teple more v marci musíš hľadať iné, napr na južnej často našej Zemelgule

Napr Austrália, Thajsko, Oceánia

kiwi3
15. feb 2024

v marci teple more v europe? to je realna otazka? ak ti staci 20 stupnov, tak kanarske ostrovy, kedze su v podstate v afrike, aj ked je to sucast europy. a fakt treba ist s rocnym na dovolenku, este k tomu v marci? co vam ujde?

vilny39
15. feb 2024

my sme cely mesiac na Tenerife teplo je tu az moc ale more ma tak 19. kupat sa da ale je to take studensie. Starsia 5 rocna sa tam santi uplne v pohode mladsia 2r len nohy si namaca, inak sa hra v piesku a to jej staci

zuzubb007
15. feb 2024

V Európe nič teplé nieje, skôr smer Afrika a podobne, nešla by som teraz však choďte o 3 mesiace

guudy
15. feb 2024

@pribinak staci aj blizsie k rovniku - napr maledivy 🙂

autor
15. feb 2024

@zuzubb007 muz bude mat cely marec dovolenku, a nechceme sediet doma.

autor
15. feb 2024

@pribinak nechybala 🙂 pre niekoho je teple more aj 20stupnov 🙂

pribinak
15. feb 2024

Wau

19mmm71
15. feb 2024

20 st v marci nema žiadne europske more tak maxim 16 ale na plaži to nieje bohvie čo

lilianka28
15. feb 2024

V Európe v marci hľadať more na kúpanie by ma ani nenapadlo.
Nech sa páči, aktuálne teploty v letoviskách. V marci nebude o nič teplejšie.
https://www.epocasie.eu/letoviska/teplota-mori/

zuzubb007
15. feb 2024

Tak to potom už len cestovanie lietadlom 5,6 hodín a viac iná možnosť nieje s tak malým dieťaťom by som išla iba kde je aspoň 30 stupňov

thereisabear
15. feb 2024

V marci píšu pri Dubaji teplotu mora 23°, čiže buď ešte ďalej alebo neskôr, ak sa chcete kúpať.

autor
15. feb 2024

@thereisabear muz sa chce kupat, jemu je jedno aka voda 🤣 ja by som chcela teplejsie more, aj ked pred par rokmi sme boli na prelome maj/jun sardinia a kupala som sa v 20stupnovej a bola pre mna dobra 🤣 a dieta sa kupat samozrejme v studenom mori nebude.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaavaa
15. feb 2024

My sme prave na Maldivach. Voda ma 28 stupnov, ale na cestovanie je to daleko.

oliverceky
15. feb 2024

@jaavaa aká je teplota vzduchu?

guudy
15. feb 2024

@oliverceky celorocne okolo 30-32 st, voda tiez stabilna 28-30 celorocne. 🙂

jaja20
15. feb 2024

Omán, Bahrajn. Let cca 5-6 hodín.

jaavaa
16. feb 2024

@oliverceky 29-30 stupnov a v noci tiez 28 😂 ale je tu velmi prijemne pocasie. Vonku pofukuje vetrik, tak nemas pocit ze je moc teplo. Teraz rano trosku poprsalo, ale voda je tepla stale. Skor budeme pre nas šok, prist naspat do zimy domov 😂

katka533
16. feb 2024

Neviem, ci je 20 stupňov teplé more teda. My sme sa tak kúpali, ale to sa musíš stále hýbať, aby ti nebola zima a dieťa ti tak prechladne akurát

guudy
16. feb 2024

@jaavaa pri navrate si nezabudnite nechat po ruke dlhe rukavy🤭. Kamoska takto zabudla, prileteli v aprili a tu snezilo, vsetci ochoreli😬😬😬.

cafelatte
16. feb 2024

Egypt 23 st. Let 4 hod.

Pekne počasie je ešte na Kanarskych ostrovoch, ale oceán studeny 19 st.

mk1111111111
16. feb 2024

Ved, ked na meaiac, tak aj dalej mozete ist. My chodime na Sardiniu tiez na konci maja, ale teda na kupanie to nie je. Ano, otuzilci, ako tak, ale klasicky clovek teda nie. Napr.
A teraz pozri na mape, kde je Sardinia, dost nizko v Europe, tak v podstate nikde v Europe cca s 2h letom teple more nebud.
Mozno bude teplo na juhu Spanielska, tam to byva posledne roky horuce. Ale voda tiez nie.

autor
16. feb 2024

@mk1111111111 nie ze na mesiac chceme ist niekam, ale ze pocas tohto mesiaca by sme niekam chceli ist. Ale vyhral asi ten Dubaj, aj ked neviem ako prezijeme let s dietatom no uvidime

tilly
16. feb 2024

Tento rok je teplo. Podľa toho ako teplo potrebuješ. Ja som bola 5 týždňov december/január v Španielsku, costa blanca a bolo krásne, cca 20 stupňov, aj teraz je tam krásne. Syn mi posielal predvčerom fotku, 37,4 na slnku. More nebude mať viac, ako 20 stupňov..
Ale my máme vnútorný bazén, takže pohoda, celú zimu plávam. Ak by si chcela, my 15.3. odtiaľ odchádzame a potom to bude voľné do leta v podstate... let trvá 2,5 hodiny, potom hodinku autom

oliverceky
16. feb 2024

Let s Emirates je úplne v pohode s dieťaťom.
Dostane prezenty, môže sa odfotiť v čiapke letušky/ kapitána, super jedlo, hry má pred sebou na sedadle