Prosim poradte mi. Prvy krat s manzelom chceme ist na dovolenku autom. Uz asi 3 tyzdne hladame nieco v Chorvatsku. No ja neviem najst nic, kde je naozaj pekne. Same komunisticke apartmany, ked uz hladame nieco s bazenom tak sa ponuka vyrazne znizi. Ak uz aj nieco najdeme, tak si citam recenzie a tam vsade len "plaz spinava, nikto sa o to nestara, vsade plno odpadkov a spakov". Nikdy sme este v Chorvatsku neboli ale toto ma naozaj odradza.
Viete mi z vlastnej skusenosti poradit oblast, v ktorej je pekne, cisto, s peknymi apartmanmi s bazenom, najlepsie mesto kde sa da aj vecer prejst?
Dakujem!
To neviem kde hladas. Nemas tam nejaku nizku cenu nastavenu? Skus pozret rezorty valamar rezorty alebo este na istrii doporucujem plava laguna rezorty.
Trogir
len nechodte do MAkarskej, priamo. Inak okolo... napr. Tucepi bolo fajn, alebo aj Omis si velmi chvalil minuly rok otec.
A teda... bazeny... no chorvatsko je vacsinou o mori, privatoch.. aj ked uz aj dost hotelov tam je. Recenzie su vsade aj dobre aj zle, spinave plaze sa tiez najdu vsade, tak v chorvatsku ako aj v talianksu a inde, proste to more to dovlecie, naozaj makarska plaz bola v tomto pre nas najhorsia, okrem ineho bola tam hlava na hlave cely den, cize 2x sme tam boli po tyzdni a vzdy sme rano sadli do auta isli inam...
AK chces luxus, tak si vygoogli Mljet... su tam apartmany bazenove nadherne. Otestovane ich mam, more krasne, ludi malo.
My sme boli minulý rok s priateľom pri Omiši a úplná nádhera. To more tam je prekrásne. Áno, apartmán nebol bohviečo, ale v okolí boli aj pekné hotely. Do Splitu to nie je ďaleko a to historické centrum je krásne.
My chodíme roky do Omisu, už tam mame aj svojich domácich u ktorých sme ubytovaní. Nie je to s bazénom-ideme k moru a nie k bazénu a nám apartmány vyhovujú keďže chodíme celá partia.
Pula a okolie
ostrov Pag?
Tučepi,Podgora, Omiš, Murter,Promajna
Na čo ti je bazén pri mori?
Za mňa Primošten..a určite nie Vodice
A Makarska je total preplnena
Pripajam sa k Omisu 🙂
@lauriik este k tomu pridam faleknsteineri a blue sun 🙂
Vidím že tu viaceré chvália Omiš a ja sa veru pridávam.
Celkom nechapem preco chces ist do Chorvatska k moru a hladas tam bazen? Vsak ku bazenu mozes ist aj do Madarska ci hocikde inde...
Tucepi, Podgora, Rabac na Istrii a urcite nie Vodice.
Dakujem, pozriem ten Omis, ked tolko chvalite.👍
Ja tak ci hladam len cez Nemecke cestovky.
@janinah my ideme tento rok Primošten tak son zvedavá
A tiež som za to,že pri mori bazén je zbytočné, však meriame cestu kvôli moru....bazén mám aj doma a aj kedy som bazén doma nemala,tak fakt som pri mori a nie pri bazéne
Všade kde sme boli bolo nádherne.... Tučepi...Makarska...Dubrovnik...Biograd....Trogir... Pakoštane....Podgora...
Nevidela som krajšie more ako je v Tučepi....
My sme boli trikrát v Rogoznici, Apartmnet Ema s bazénom, nedám na to dopustiť. Super ceny, všade blízko, krásna plaz
@adka176 tucepi malo tu plaz perfektnu naozaj, my sme tam takmer cellu dovolenku dochadzali z makarskej :DDD
Podobná pláž ako je v Tučepi má aj Murter
Baby ja sa pridám ake teda mne bolo povedané ze v Omisi je studena voda lebo sa tam vlieva rieka.....
My sme boli pár km južne od Omišu, na omišskej riviére, tam bola voda fajn.
My sme boli minulý rok vo Vrsi, tam sme boli ubytovaní - tam bola kamienková pláž, ale my sme chodili do mesta Nin na Kráľovskú pláž, tam bolo super, piesočná pláž, ani nebolo priveľa ľudí.
V Rovinji sme boli 2*, Pag máme pochodený, ale mne sa to more absolútne nepáči, síce čisté, no studené. Boli sme 2* v Čiernej Hore a tento rok tam ideme tiež. O pár hodín síce viac cestujeme, ale teplé more, iná klíma, deti sme nevedeli vytiahnuť z mora, kým sa v Chorvátsku nechceli kúpať.
@inaemre za mna urcite oblast Makarska. Boli sme minuly rok konretne v Baska Voda a velmi sa nam pacilo. Boli v apartmane, takze hotely neviem hodnotit, ale v Brele sme videli hotely aj s bazenom.