Kde je najlepšia dovolenka pri mori s 3-ročným dieťaťom?

zuzulka501
23. máj 2023

AHojte prosim Vás viete mi poradit kde je najlepsia dovolenka pri mori so syncekom kedze mam eproblem sale je chory kde kolvek ideme ci crevne problemy alebo teploty angina atd kedze chodi uy skoro rok do skolky a chceli by sme sa vyhnut tymto veciam viem ze Egypt nie tam je ta faraonova pomsta my s manzelom sme tam boli nic nam nebolo ale s malym sa neodvazim a v Turecku som citala ze je Sultanova zase 🙂
Viete mi poradit kde je tot ake najbezpecnejsie aj na cistotu aj prijemny vzduch uvazujem ze Malorka popripade kde by ste mi odporucili .
CHceme s nim pri more koli castym soplikom nech mu trosku precisti a piesocnata plaz.Ďakujem

melanta
23. máj 2023

Ak sa bavíme o Európe, išla by som Sardínia, Mallorca, grécke ostrovy.

vikusjk
23. máj 2023

@zuzulka501 ak chces co najlepsi ucinok na zdravie, tak Chorvatsko. Morsky vzduch a borovice su na dychacie cesty najlepsia kombinacia. Ja som s dcerou chodila tiez viackrat rocne do Tatier, aspon tri-styri noci + sme boli aj v Lucivnej na lieceni tri tyzdne.

cukroska
9. jún 2023

@zuzulka501 určite odporúčam Taliansko, blízko, piesnate pláže. My sme boli v Bibione keď mal syn 2 roky a celý deň sa vyhral v piesku pro mori. Bola to naša druhá dovolenka s ním. Nakoľko rok predtým Chorvátsko a nám kamienky nevyhovovali.More,piesok nedáme dopustiť .