Ahojte, kde je v Thajsku najkrajšie? Toto je môj veľký problém, neviem si vybrať konkrétnu destináciu. Ideálne niečo take, aby tam bol klud, žiadne preplnené pláže, ale v blízkosti aj nejaké mesto, streetfoody, tržnica, reštaurácie.
Koh Kradan
Koh Kood (fakt nadherne plaze)
Zalezi v akom rocnom obdobi, lebo mas rozne lokality a su daleko od seba, cize rozne mesiace, ked je obdobie dazdov. Za mna Koh Phi Phi a Krabi su naozaj nadherne. Ale je tam toho dost vela, kde je nadherne
@egonsk rodina 😂 teda manželia, dieťa ostava doma
@tenerifka a je to tam take, že aj pláže, aj nejake mesto, bary atď? Urcite by som chcela aj nejaky výlet, pamiatky, alebo prírodu
Toto su skor tichsie ostrovy, ved pozri na Tripadvisore, a takisto si tie ostrovy pozri cez Google maps, vyhodi ti to ubytovacie moznosti, restiky, atrakcie....
no v azii ale aktualne je uz dazdiva sezona, to vam nebude vadit? Ja by som tam radsej siel od decembra do maja, vtedy je tam pekne.
koh yao yai
žila som v Thajsku skoro 4 roky, milujem Ayutthayu, z ostrov Koh Samet...ale Koh Samui aaa ako turistiku navrhuje úplně úchvatný Tham Phraya Nakhon
Aj ja mám tú dilemu ,chcem ist buduci rok s manželom do Thajska,ale neviem kde chcem krásne pláže zároveň aj street food a peknú prírodu tak ozaj neviem.
My sme chceli ist teraz prvé dva septembrové koh samui a bojime sa ze bude pršať... Takže asi z toho nič nebude 🙄
Khao Lak
Nie až vo Februári plánujeme, len zbieram informácie páčia sa mi aj niektoré časti Phuketu aj Phi Phi island ale aj Koh Samui tak si neviem vybrat budeme tam cca 10 nocí.
Ešte sa opýtam, čo ste tam boli koľko ste cca minuli peňazí? Plánovala by som cca 14 dni, ale vôbec neviem aké su tam ceny za jedlo v reštaurácii, markete, potraviny suveníry, výlety atď
Ako pozerám na nete ceny sú lepšie ako u nás 😉
tak vieš je na Vás koľko chcete minúť..ja som jedla kludne na ulici s domácimi, spala v niečom ako motel, kde som si musela odhádzať háveď z lôžka, cestovala som vlakom medzi sliepkami 😅. Avsak musím podotknúť, že som vždy mala zaplatený biznis hotel...A napr keď som mala nehodu, alebo ma uhryzla opica, tak som šla do nemocnice s oknami, nie bez....je to na vás...
@felinda a tak ako sa tam napríklad pohybuje jedlo v reštaurácii a na ulici? To bude asi najväčšia položka…. Jedlo a veľa 😂 suveníry si ja úplne nejdem
60-100 a viac bahtov v reštike, cca 40 na ulici. Voda stojí 10. A odporucujem 7-11 potraviny, tam sa človek naje aj za dvacku 😆
@felinda Prosim ta, ako je to s ockovanim pred cestou do Thajska?
zalezi ci si chlap, alebo zena 😁