Kde by ste chceli žiť, keby ste mohli?

evia13
19. júl 2020

Ahojte. Kde by ste chceli žiť, keby ste mohli? Čo je váš sen? Mňa osobne veľmi láka Mallorca. Ale manžel vraví, že je tam veľmi horúco a on to nemá rád. Ja som zase teplomilná, určite by som to riskla. Veľmi sa mi páči japončina a preto ma to láka aj tam, ale zase, tie kultúrne rozdiely sú obrovské a preto by som Japonsku dala asi tak rok-dva, aby som to spoznala a to stačí. A zase po tretie: vždy vravím, že môžem byť rada, že žijem na Slovensku.

sunny8
19. júl 2020

Ja som asi divná ale mňa lákajú spojené arabské emiráty ♥️ 🙂

gladys_07
19. júl 2020

Nemecko, Svajciarsko, Kanada, mozno severske krajiny. Ale ja som nuda, ja chcem hlavne bezpecie, fungujuce zdravotnictvo a skolstvo.

vilma7
19. júl 2020

Tak ja som žila už v Rakúsku, Anglicku a teraz som 13 rokov vo Švajčiarsku. Všade sa dá žiť, ale rodina je hlavne na Slovensku.

evia13
autor
19. júl 2020

@sunny8 a prečo? Mňa odsudzuje iba islam. Ale čo tam? Bolo by super nájsť ložisko ropy a zbohatnúť : )

sunny8
19. júl 2020

@evia13 islam ťa neodsudzuje ;) snáď si mala na mysli odrádza 😁 mňa láka práveže taká kultúra.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evia13
autor
19. júl 2020

@vilma7 aj ja som žila v Anglicku, a už som zopár rokov doma. Manžel tam stále pracuje. A aj mňa to tam naspäť láka a aj odpudzuje zároveň. Popravde som si tam nezvykla, lebo som stále cítila tú nálepku na čele "prisťahovalec". Vždy sa ma vypytovali, či som z Poľska a už mi to vadilo. A ešte sa mi nepáči ich liberálny prístup k výchove detí. Ale život je tam po finančnej stránke ľahší. DILEMA

nienna
19. júl 2020

Môj sen je Austrália 🙂

nenisom
19. júl 2020

@evia13 Taliansko alebo Španielsko ❤️

caroline_
19. júl 2020

asi Mexiko :D

nenne27
19. júl 2020

@sunny8 aj mna ale kvoli tomu ze som tam viac krat bola a je odtial muz ktoreho milujem❤inak nie😂

evia13
autor
19. júl 2020

@sunny8 : ) jasné, myslela som odpudzuje. Závisí pd povahy človeka, ale iné sú romantické predstavy a zas realita, kde sa musíš zahaľovať, ísť 2 metre za mužom a podriaďovať sa ich tradíciám, či zákonom

nenne27
19. júl 2020

Chcela by som este cestovat a skusit rok- dva zit niekde inde, ale milujem moj dom, kamaratov, nase mesto a uz natrvalo by sa muselo nieco radikalne zmenit aby som odtialto odisla...

evia13
autor
19. júl 2020

@nienna tam by som sa bála kvôli jedovatým pavúkom a plazom. Neznášam hmyz

nenne27
19. júl 2020

@evia13 ale figu, aj Araba vies dat pod papucu😉

evia13
autor
19. júl 2020

@nenne27 hádam áno :D nemám takú skúsenosť. A už som vydatá, takže nič : )

sunny8
19. júl 2020

@evia13 nie všetko čo nám podsúvajú médiá je pravda. Muslimky sa nezahaľujú preto že musia - robia to preto že to cítia a preto že to sami dobrovoľne chcú 🙂 im tá túžba byť odhalené úplne zmizla. Tak ako sa tu povazuje za normálne chodiť v lete v šortkách a tielku tam považujú za normálne byť zahalená 🙂 a aj zakony majú podla mňa robené tak ze normálnemu človeku sa nestane nič .. 🙂

sunny8
19. júl 2020

@nenne27 ♥️ nech vám to spolu vydrží ;) ja som tam bola zatiaľ prstom v Google mape 😁 snáď raz aj naživo

nenne27
19. júl 2020

@sunny8 dakujem! Ked skonci tento blazninec, urcite chod! Najdi lacne letenky a pokial nepotrebujes byt v super luxuse, najdes aj primerane ubytko.obchody a restiky nie su vobec take drahe ako sa to tu prezentuje😊

sunny8
19. júl 2020

@nenne27 ja skôr len to že kde odložím deti 😁 s nimi si sama netrúfam.

nenne27
19. júl 2020

@sunny8 zalezi od rodiny.a matka mojho draheho sa zahaluje, aj tvar a on si z nej robi srandu, nech to da dole, ale ona by si to ani predstavit nevedela,pripadala by si naha, proste je na to zvyknuta

nenne27
19. júl 2020

@sunny8 aha tak chvilku pockaj kym podrastu😉

nenne27
19. júl 2020

@zazvorka87 ale poriadne vzdelanie v anglicku je riadne drahe.pokial nechces mat deti v statnej skole

evia13
autor
19. júl 2020

@sunny8 ja som zasa počula niečo iné, no ale OK. Nech je každý šťastný v tom, čo podľa svojho svedomia uzná za vhodné. Peace for all : )

lenuliatko84
19. júl 2020

Vzdy ma lakalo taliansko,zila som na severe ale tam to este nie je ono .taka sardinia musi byt krasna na zitie.
Alebo ma velmi laka sa za 20 rokov prestahovat do Primosten v Chorvatsko,to je prekrasny kusok zeme

evia13
autor
19. júl 2020

@lenuliatko84 áno, viem si predstaviť aj Taliansko, ale zasa som počula od ľudí, ktorí tam pracujú o mafii, ktorá je aj v dnešnej doba reálna. A nie je to žiadna sranda. Napríklad Neapol je naozaj brutál.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nenne27
19. júl 2020

@zazvorka87 ok ja som myslela kvalitu statnych zakladnych skol ked chces raz studovat na univerzite.na remesla to mozno staci aj ta ich skola

ingelika78
19. júl 2020

@nienna aj moj sen bol vzdy Australia a osud ma tam napokon zavial zit v 38 rokoch 🙂

ivangeline
20. júl 2020

Mna zas vychod. Ukrajina ci Rusko..Kazachstan..Bielorusko.. Korene. xD Ja rada vyzijem z mala. Nasavala by som ducha krajiny.