Ahojte. Kde by ste chceli žiť, keby ste mohli? Čo je váš sen? Mňa osobne veľmi láka Mallorca. Ale manžel vraví, že je tam veľmi horúco a on to nemá rád. Ja som zase teplomilná, určite by som to riskla. Veľmi sa mi páči japončina a preto ma to láka aj tam, ale zase, tie kultúrne rozdiely sú obrovské a preto by som Japonsku dala asi tak rok-dva, aby som to spoznala a to stačí. A zase po tretie: vždy vravím, že môžem byť rada, že žijem na Slovensku.
Nemecko, Svajciarsko, Kanada, mozno severske krajiny. Ale ja som nuda, ja chcem hlavne bezpecie, fungujuce zdravotnictvo a skolstvo.
Tak ja som žila už v Rakúsku, Anglicku a teraz som 13 rokov vo Švajčiarsku. Všade sa dá žiť, ale rodina je hlavne na Slovensku.
@vilma7 aj ja som žila v Anglicku, a už som zopár rokov doma. Manžel tam stále pracuje. A aj mňa to tam naspäť láka a aj odpudzuje zároveň. Popravde som si tam nezvykla, lebo som stále cítila tú nálepku na čele "prisťahovalec". Vždy sa ma vypytovali, či som z Poľska a už mi to vadilo. A ešte sa mi nepáči ich liberálny prístup k výchove detí. Ale život je tam po finančnej stránke ľahší. DILEMA
Môj sen je Austrália 🙂
asi Mexiko :D
Chcela by som este cestovat a skusit rok- dva zit niekde inde, ale milujem moj dom, kamaratov, nase mesto a uz natrvalo by sa muselo nieco radikalne zmenit aby som odtialto odisla...
@evia13 nie všetko čo nám podsúvajú médiá je pravda. Muslimky sa nezahaľujú preto že musia - robia to preto že to cítia a preto že to sami dobrovoľne chcú 🙂 im tá túžba byť odhalené úplne zmizla. Tak ako sa tu povazuje za normálne chodiť v lete v šortkách a tielku tam považujú za normálne byť zahalená 🙂 a aj zakony majú podla mňa robené tak ze normálnemu človeku sa nestane nič .. 🙂
@zazvorka87 ale poriadne vzdelanie v anglicku je riadne drahe.pokial nechces mat deti v statnej skole
Vzdy ma lakalo taliansko,zila som na severe ale tam to este nie je ono .taka sardinia musi byt krasna na zitie.
Alebo ma velmi laka sa za 20 rokov prestahovat do Primosten v Chorvatsko,to je prekrasny kusok zeme
@lenuliatko84 áno, viem si predstaviť aj Taliansko, ale zasa som počula od ľudí, ktorí tam pracujú o mafii, ktorá je aj v dnešnej doba reálna. A nie je to žiadna sranda. Napríklad Neapol je naozaj brutál.
@zazvorka87 ok ja som myslela kvalitu statnych zakladnych skol ked chces raz studovat na univerzite.na remesla to mozno staci aj ta ich skola
@nienna aj moj sen bol vzdy Australia a osud ma tam napokon zavial zit v 38 rokoch 🙂
Mna zas vychod. Ukrajina ci Rusko..Kazachstan..Bielorusko.. Korene. xD Ja rada vyzijem z mala. Nasavala by som ducha krajiny.
Ja som asi divná ale mňa lákajú spojené arabské emiráty ♥️ 🙂