Prosím vás kde bude teple more ešte v septembri? Chceme ist so synom na dovolenku ale neviem či stihnem vybaviť nejakú za rozumnú cenu ešte teraz v auguste. Ak nie isli by sme v septembri. Ale chcela by som tam kde je ešte teplo a aby maly vydržal aj v mori a nebolo chladne. Viete mi poradiť? Letecky.
Dakujem
Cyprus, Grécke ostrovy, Turecko, Egypt,
Cyprus. Grece ostrovy za mňa už nie...
Cyprus
My ideme v septembri do Turecka
Turecko
Egypt
Máme skúsenosť s dovolenkou v septembri na Malorce a v Turecku...v oboch prípadoch sme si ju parádne užili...more teplé ako kakavko,a bonus navyše bolo menej ľudí ako počas hlavnej sezóny.🙂
Turecko a Egypt urcite, ale my sme napriklad boli min. sept na Menorke ( Španielsko) a bolo more super
Úplne kľudne aj Taliansko,september je super počasie.
Hlavne sa dá DÝCHAŤ,more je stále super a nemáš hlavu na hlave
Aj ceny sú vždy nižšie v septembri
Ja som bola v septembri v turecku a hned by som isla zas.
v októbri sa okúpeš aj na na Sicílii...😉
kolegyňa každý rok chodila na konci sept. do Grécka - len že už bolo toho veľa pozatváraného - hl. sezóna bola preč...
Turecko. Minuly rok sme boli na konci septembra na Mallorke, more bolo super, ale akonáhle zašlo slnko, mrzla som. Priateľ bol v pohode 😅.
@martinka13 do grécka chodíme bežne posledný septembrový týždeň kľudne aj do 10.10. Lebo vtedy majú decká vo Švajčiarsku prázdniny pokažde sme mali moc krásne teple počasie 28-30 stupňov
My ideme tento rok 23.9.-5.10.23 Egypt tam bude isto 100% brutálne teplo 😉
@mirka414 Neni to ako v lete extra teplo, ale je fajn teplo a hlavne teplá voda.
@mirka414 píšem svoj názor. Mne tam je zima už aj na prelome Augusta a Septembra
Google???
Mallorca, minulý rok druhá polovica októbra a čisto letná dovolenka + málo ľudí zväčša rodiny s deťmi ako mi (čo ešte nechodia do školy). Tento rok ideme o mesiac skôr tak uvidíme ako bude plno.
Turecko 🙂