Dobry den, mate niekto cerstvu skusenost s tymto rezortom? Trosku su rozpoluplne recenzie na izby (zatuchnute, stare)…. Tak neviem ci do toho ist… Limak v nasom termine bohuzial vypredany 😔
Dakujem
@jan510 dakujem. A boli ste vo vilkach ci v hlavnej budove?
boli sme vo vilkach ale cez Satur, myslim ze to uz bolo viac ako 2 roky este posledna sezona pred covidom. Izby boli v pohode, celkom cisto. Neviem ako to bude teraz po covide
@jan510 dakujem 🙂
Nasi susedia boli minuly rok a velmi chvalili, len co im vadilo bolo vela maciek.
@evka64 to mi nevadi. Ja mam rada zvierata 😀
Ale, ze ich tam bolo strasne vela...mne by to vadilo asi..ale inac, ze super bolo.
@evka64 hmmm… tak snad to nebude az take hrozne. Este sa ale rozhodujem 😀
Inak pozor, v Kaya Artemis nemajú izby v hlavnej budove balkón. Inak je tam nádherná pláž, dobré jedlo a milý personál. Izby v Holiday Village sú staršie, ale sťažnosť na čistotu sme nikdy nemali.
@familytravel dakujem. To je podstatna info 👍 budem teda pozerat holiday village
@familytravel prosím viete mi poradiť ohľadne toboganov....? Púšťajú menšie deti aj na tie väčšie tobogány? Či môjho 7rocneho tam pustia.... Poprípade v doprovode rodiča. ? Ďakujem
Prosím ako ste boli spokojní? Všetko bolo ok? prosím viete mi poradiť ohľadne toboganov....? Púšťajú menšie deti aj na tie väčšie tobogány? Či môjho 7rocneho tam pustia.... Poprípade v doprovode rodiča. ? Ďakujem
@kvikina087 my sme nakoniec isli do Limaku, co je rezort hned vedla 🙂
boli sme 2 roky dozadu, vsetko bolo v poriadku, izby boli v pohode