Pekný večer. Boli ste v tomto hoteli na Cypre? Ako to je vo vilkach a ako v hlavnej budove?su ďaleko od ho budovy a aký je rozdiel v zariadeniach? Ako teplo tam je posledný júnový týždeň
Ahoj, my sme boli s dcérkou pred 2 rokmi, v auguste. Ubytovaní tiež vo vilke, v tej časti hneď pri mori a reštauráciách. Nám sa jedlo veľmi páčilo,bolo toho na výber veľmi veľa a chutné, ak sme aj nešli do reštaurácie počas obeda, vždy sa niečo podávalo počas celého poobedia v snackbaroch. Animátori,tobogány aj bazeny super. More cistucke a teplá voda. Áno nedá sa ísť odtiaľ na pešo nikam. Ale sú tam organizovane výlety či možnosť nákupov v okolí. Pre nás 👍. Kľudne by som tam išla znova.
@maggie1978 a s vilkou ste boli spokojní alebo by ste radšej zvolili v hoteli? Je to tam bezpečne?
Vilka bola v pohode,izba primeraná, nie veľká.... Doplnali minibar denne, bolo to v cene. Ale veď na tej izbe aj tak trávite minimum času. Izby priamo v hoteli neviem aké boli,ale zdá sami že nemali balkón. A bolo to celkom ďaleko od pláže....zasa nehovorím o strašnej diaľke.my sme mali filmu priamo pri pláži a všetkých atrakciách,v strede "diania" a😉. Leteli sme z Viedne s prestupom v Istanbule. Ale sú aj priame lety, záleží v akom termíne idete.
"vilku" ...☺ Preklep
Chodíme tam, sme veľmi spokojný. Aj tento rok ideme, moje deti by inde ani nechceli ísť ja nemám čo vytknúť ideme už 3-krát a tešíme sa
@nelasvk zdravím kolkeho idete do Limak? My sme menili dovolenku a tiež ideme do Limak hotela 😉🙂
Az teraz som si všimla ze ste písali 4.7.na koľko idete ? My 11.7 🙂
@brestikova na 10 dni, do 15 teho ;)
@nelasvk tak ked na mna nezabudnete ...napiste ked tam budete..alebo ja vam napisem...nech podate prve referencie..hlavne ma zaujima co sa bude tykat cien v tych butikoch lebo napr.v kaye bolo strasne draho ...ked sme kupovali plavecke okuliare...v egypte v tom sunwingu vsetko zas lacnejsie ako u nas...aj lekaren tam bola..😊hadam budeme spokojni vsetci..ze vraj sa snazia aby dosiahli hodnotenie ako 6* tak sa snazia aby bolo vsetko tiptop..
@brestikova super, snáď nezabudnem, Pripomeňte sa mi potom ;) ja len dúfam že budú mat na plazí take mólo ako má Kaya a že tam už nic nebudú robiť ;)
My sme boli minuly rok vpre kaya artemis,maximalna spokojnost,ubytovanie vo vilkach,sukromie sme mali akurat 3rocny syn dostal na spinkanie cestovnu postielku,strava super,ak nie v hlavnej jedalni,tak snack bary praskali vo svikoch. Tento rok ideme pre zmenu do Limaku, uz v polke jena,tak som zvedava
Ja mam velmi zle skusenosti. Boli sme tri zeny a jedno dieta. Dali nam izbu samozrejme nie do tej honosnej hlavnej budovy , kde je vsetko luxusne atd , a mimochodom iba tam je wifi, Dali nas do tej vilky malej, Nemali pre nas dobry pocet posteli, takze nam priniesli jednu RUSKU POSTEL. Boli na vilke aj blchy nas postipali. More krasne ciste, aj plaz. co sa tyka programu celkom aj nuda. Karty skoro nikdy nefungovali na otvaranie dveri do izieb a staff vobec nevedel po anglicky.
@blairgossip to kde Kaya?
@olik2009 Kaya artemis cyprus
@blairgossip to sa nám ešte nestalo, boli sme už 2 krát, WiFi sme mali aj na izbe vo vilkách. Vždy sme dostali aj kód na WiFi, izby boli vždy upratané aj každý deň vymieňali posteľnú bielizeň. A animátori cez satur súper. Ja hotel kaya artemis chválim
@olik2009 Tak vidite my sme mali otrasnu skusenost a este ruska postel no trapas. A to sme sli cez satur. A pikoska , povedali nam ze slovakov do hlavnej budovy nikdy nedavaju, len do tych malych domcekov takze super...
@blairgossip mali ste sa sťažovať, viem, že menia aj Izby v domčekoch keď sú není klienty spokojný, kedy ste tak boli?
@olik2009 Nam nechceli zmenit izbu. Proste povedali ze tu je ruska postel naviac , a nevieme vam nic zmenit lamavou anglictinou a aj ked sme sa stazovali prd z toho lebo nikto nevedel po anglicky. Bolo to pred 3ma rokmi
Dievčatá ahojte, Chcela by som vedieť, či ste na hranici stali dlho.... Ideme v auguste do Limaku. Vraj je to bežné, že na hranici čakajú aj 2,5 hodiny. Kamarátka tam je teraz. Vravel im to delegat. Takže trosku ma to trápi, mame 4r. Krpca..... Vďaka
@muckovakata chodíme lietadlom až na Cyprus , máme v Antalii medzi pristátie, stojíme hodinu.
Takto autobusom s Limaku neviem, počula som, že stoja kontrolujú pasi ale koľko tam stoja neviem, takto sme ešte neboli
Dobrý vecer ; boli sme tam pred 2rokmi koniec júna na dva tt. Boli sme ubytovaný vo vilkach , no pod tým si netreba predstavovať súkromie nakolko som si pripadala ako v nejakej ubytovni velmi vela izieb na chodbách i na poschodí ..my sme mali počas celého pobytu problem s kartami ktorými sa dalo dostať do izby ...stále sme museli zháňať aby nám otvárali izbu .. hlavná budova bola krasna super . Tobogany,pláž a more,animátori top👍 Jedlo sa dalo vybrať ale mohlo vyť aj lepšie hlavne co sa týka časov ked majú vydávať obedy cca do 15tej a ked sme došli z výletu išli sme sa najesť 40minut pred ukončením obedov uz tam nič nebolo..Mínus považujem aj to ze sa nikam od hotela nedá nikam prejsť .. ste iba v hotely ..je možnosť výletov a na nákupy . Teplota bola 39stupnov . Ak vy vas este nieco zaujimalo kludne sa pýtajte možte súkromnú postu kludne 🙂Marcela