Budete tam niekto na prelome jul - august? 🙂
@sylvinka73 potom napíš prosím ako bolo, my ideme 7.8.....Ďakujem
ok podám info,ja verím,že dobre bude 🙂
@sylvinka73 tak sa vidime snad, my ideme 27.7. Mate deti? My mame 4 rocneho loptosa, tak snad tam najde nejakych kamosov🙂
@marcy30 no ja už mám veľké baby ,jedna 20,druhá 14,ale snáď sa uvidíme🙂
My ideme 8.8. vecer, som normalne zvedava ako tam bude. Este sme tam neboli , tak uvidime.
@marcy30 @sylvinka73 baby my ideme od 21.7 do 28.7
@lydia22 tak ak sa ti bude dať ,skús hodiť priebežné info🙂
Boli sme tam minulé leto. Odporučam navštíviť Trogir. Je tam v blízkosti Lidl. Peknú dovolenku
@sylvinka73 jasne ak budem online cez mobil urcite napisem @marcy30 my mame 5rocneho syna a 20m dceru
@bizuka my sme sa vratili v stredu z kastel luksic. Priamo v luksici ma plaz trochu sklamala, tam kde bol prirodny tien medzi stromami bolo kopec spakov a rozbite sklo. Mali sme tiez stastie na kvitnuce riasy par dni, ndbolo to vsak nic strasne, len poobede sem tam daco priplavilo.
Chodili sme teda na plaz do kastel stary, tam bolo super, bud k baru beach palace po lavej strane, alebo potom od tohto baru hlbsie do kastel stary, tam sa dali najst naaaadherne mini plazicky medzi skalami, alebo tak na konci jedna vacsia, pri nej aj park s travou. Voda bola inak.krystalovo priezracna, kludna, vlny neboli.
Baby z cestovky nam odporucili aj plaz pri hoteli medena za trogirom, treba ist autom, ale tam bolo uplne super. Tam to viac zilo, bolo tam ale aj viac ludi, plaz lemovali kaviarnicky, restauracie. . .
Odporucam ist na vylet lodou, tzv fishvpicnic, najlepsie si vybrat taky, kde sa co najdlhsi cas travi na ostrove Solta. Tam bolo uuuuuuplne uzasne. Voda ako v karibiku azurova a dalo sa posnorchlovat.
@jankastubka ahoj my ideme do Kastela Stafilic nevies na plazach su sprchy ci wc? Nie su prilis preplnene plaze?
@lydia22 ahoj, v kaste luksic aj kastel stary boli sprchy, takze predpokladam, ze aj u vas budu.
My sme boli v juni, takze obsadenost tazko porovnat. Ale nemali bg byt preplnene, my sme mali dost malo ludi.
A este ked ides doobeda, tak tam nie je skoro nik. Miestni prichadzaju na plaz az poobede.
@jankastubka my ideme do kaštela stari, takže dúfam, všetko bude ok. pláž by mala byť na 50m . koľko trvala cesta loďou? ja veˇmi loď nemusím, ale zasa malého by som nechcela vždy ukrátiť o zážitok,,,už aj vlani nariekal keď išiel starší syn,,,vlani bol synátor z Omišu na ostrove Bol, bolo to dosť drahé a žiadny zážitok, lebo ich tam ešte prevážali autobusom, každému tam bolo zle...tu sa oplatí zaplatiť ťažké eurá ???
@bizuka my sme boli na tzv fish picnicu. Stalo to 180 kun co je asi 25 eur na osobu. Mali sme so sebou 13 mesacnu malu. Zvladla to perfektne. Pacilo sa jej, aj si pobuvala na lodi.
plavba trvala asi hodinu do modrej laguny, tam sa skakalo z lode do vody. Mala tam spala, my sme sa okupali. Podavali tam rybu na obed. V Cene bolo aj dzban sirupovej voduy, flasa vina domaceho. A na privitanie nejaka ich palenka. Z modrej laguny sa slo na ten ostrov solta, zas necelu hodinu. Tam nas vylozili v pristave. Dalo sa ist bud do mesta alebo na tu uuuzasnu plaz. Ta naozaj stala za tie peniaze. Rozne spolocnosti maju rozne vatianty tychto vyletov. Ale myslim si, ze to bude v konecnom dosledku vsetko podobne.
My sme si vylet vybrali ked sme boli na plazi medena, tam ich ponukali hned niekolko a vedeli ste si vybrat to co.vam najviac vyhovuje. Hore pri hoteli na parkovisku sa neplatilo parkovne a to nam vyhovovalo. K hotelu medena sme to mali autom cca. 30 Min aj s rezervou Z kastel luksic. Je to za trogirom. Tak cestou spat si mozete urobit vylet v trogire.
@jankastubka este sa opytam tie sprchy su na nejake zetony ci ako to funguje?
@lydia22 nie je to normalna plazova sprcha na kohutik
@zuzkala to určite iba tými autobusmi, naučila som sa to za tie roky,auto vytiahnem už iba keď veeeľmi musím a vlani sme boli v Petrčane, tam nebol problém používať auto.V Omiši som auto odparkovala a vybrala ho iba, keď som štartovala domov, tam je brutálny chaos. My tam budeme 10 nocí, plánujem Trogir aj Split
@jankastubka myslím, že tie obedy sú na každej lodi narovnako,,,,ja sa bojím lodi kvôli mojej nevolnosti, aby som vydržala v aute cestu, musím sa nadopovať kinedrylom, ktorý ma však uspáva, totálne ma vybije,,,,takže celú cestu na dovču šoférujem sama,vtedy my nič nie je, aj mlého nadopujem kinedrylom, ale ten nezaspí ani na minutu,,,ale aspoň mu nie je zle
@jankastubka dakujem krasne este otazka je tam niekde napr aj dm drogeria? Ci nahodou si nevidela
@lydia22 ao videla som aj dm asi v trogire. Ale po kasteloch som videla nejaky obchod kozmo To myslim bola kozmetika.
my ideme 26.7-2.8.:-)