Kartago cestovná kancelária

21. nov 2023

Dobry den, prvykrat pojdeme v lete cez kartago. Ake su vase skusenosti s touto CK? Prebehlo vsetko v poriadku? Riesil delegat vase staznosti ak boli? A je delegat stale k dispozicii?
Zatial sme vzdy boli len cez Satur a Hydrotour a boli sme velmi spokojni aj co sa tyka sluzieb, servisu a komunikacie.
Dakujem za kazdu recenziu🙂

gemerka17
21. nov 2023

Je úplne jedno či ideš cez hydrotour, satur, kartago. V prvom rade vyberaš hotel a recenzie si treba na neho pozrieť aj zahraničné aj slovenské. Je to klasická dovolenka, kde cestovka všetko zabezpečí. Už to poznáš. To aký bude delegát závisí od človeka. Nemáš sa čoho báť ak si si vybrala hotel s dobrými recenziami.

liz_lemon
21. nov 2023

naprv zistujem recenzie, a az potom nakupujem

stanulienkat
21. nov 2023

@gemerka17 nesuhlasim. Nie je jedno akou cestovkou ides. Satur u mna top. Turancar cele zle. Koala tazky podpriemer-ale s nimi som bola 15 rokov dozadu a uz nikdy viac.

muchotrafka298
21. nov 2023

Za mna zalezi aj na CK. NIe kazda ma dobre hotely. Z mojej skusenosti je najlepsi Hydrotour alebo Satur. Je to uuplne nieco ine ako trebars Koala. Kartago preslo pod siet Der Touristik, takze je tazko povedat, ako to tam bude s hotelmi alebo so sluzbami.

autor
21. nov 2023

@gemerka17
@liz_lemon to je u nas samozrejme. Aj pozeranie videi na youtobe… vybrali sme v Turecku Delphin Diva Premier… cize hotel aj rezort je v poriadku. Ale zaujima ma postoj CK voci klientovi… ich komunikacia, starostlivost atd… a to je aj odpoved, ano najprv zistijem recenzie a potom nakupujem. Cize to presne teraz robim 😀😅

ddaassuullaa
21. nov 2023

No, Kartago sice uz davno, ale boli sme spokojni - neboli totiz ziadne problemy, ktore by sme museli riesit pocas dovolenky. Delegati uplne v pohode vzdy. Pomoc pri vybere dovolenky, ochota riesit nase poziadavky a dokonca poriesit v sezone 1 kompletnu rodinu navyse oproti ponukanym kapacitam hodnotim extra pozitivne (isli sme vacsia partia). Posledne roky sme cez nich neboli, cize aktualnu recenziu neviem ponuknut. Ak nejaku CK urcite neodporucam, tak je to Solvex. Tam je prilisna iniciativa akurat na zaciatku, po vyplatenie zajazdu a potom pomoz si cloveve ako vies

autor
21. nov 2023

@ddaassuullaa dakujem 🙂

petronellla87
21. nov 2023

My sme boli cez nich par rokov dozadu na Sardinii a vsetko bolo ok😊

elenajezova
21. nov 2023

Boli sme tento rok v Turecku v Papillon Ayscha s Kartágom a som bola spokojná.

gemerka17
21. nov 2023

@stanulienkat tak ono si treba vybrať cestovku, ktorá má meno a je na trhu dostatočne dlho. Ma svoje pobočky a je veľká. To satur, hydrotour aj kartago je. Keď si vyberieš cestovku o ktorej nikto nepočul a zamestnáva 2 ľudí tak to aj tak dopadne.
@autorka bola som so všetkými aj hydrotour, satur, kartago. Nikdy nebol problém. A to sme boli aj na výletoch cez cestovku. Delegáti robili to čo mali.

26ka
21. nov 2023

Kym nie je problem, je jedno s akou cestovkou ides. Ja som vyskusala Satur a Kartago, vsetko v pohode, znamy bol vsak na Rhodose pocas tych poziarov a teda Satur zvozil pod ciernu zem co sa starostlivosti tyka

autor
21. nov 2023

@petronellla87
@elenajezova
@gemerka17 dakujem. Tak som trosku kludnejsia. Dnes to teda objednam 🙂

rorino
27. nov 2023

@stanulienkat súhlasím,my sme boli tento rok prvýkrát cez Hydrotour a sme veľmi sklamaní,tým čo ponúkali,aká bola realita a ich odpoveď na to

atuska24
2. apr 2024

Ako si bola teda spokojná s kartagom?Mam zaplatiť zálohu ...

autor
2. apr 2024

@atuska24 my s nimi ideme az teraz v lete, cize povedat este neviem 😀

olexandra
19. aug 2024

Kartago. Dnes ani náhodou. Ol inklúziv za 1600 + 1600 za to aby sme vôbec niečo videli a zažili. Len inkasovali peniaze, aj za klímu..... Nikdy viac.

olexandra
19. aug 2024

@olexandra.
Ešte dodstok: Zakyntos