Kapverdy - Sal alebo Boa Vista? Je to destinacia vhodná pre deti?

tatiana1980
14. júl 2018

Ahojte prosim vas bol niekto na Kapverdoch? Odporucateto pre 10 a 6 rocne dieta? Co je lepsie Sal alebo Boa Vista?

zuzanka.zuzu
14. júl 2018

@tatiana1980 deti si poplávajú, aj zablbnú vo vlnách 🙂 prečo by nemala byť vhodná? veď s bábätkami sa lieta aj dlhšie, my sme teraz boli na Sale
oceán nádherný, inak pre nás najhoršia dovolenka čo sme doteraz boli, vôbec sa nám nepáčilo (dôvody subjektívne, rozpisovať sa nebudem, hrozná mentalita ľudí, oni oddychovali aj počas práce lebo však majú čas ale oddýchnuť som si tam išla JA)

tatiana1980
autor
14. júl 2018

@zuzanka.zuzu a prevo si bola nespokojna? Mozem sa opytat kde ste boli ubytovany? Neboli velke vlny?

martinamihi
14. júl 2018

@tatiana1980 my sme sa dnes ráno vrátili z Boa Vista, podobné dojmy ako @zuzanka.zuzu

tatiana1980
autor
14. júl 2018

@martinamihi mozes mi prosim opisat tie dojmy? Co bolo zle?

dadus_ka
14. júl 2018

@tatiana1980 u nas najlepsia dovolenka v zivote a boli sme na Boa Vista. Akurat neviem ako s detmi, my sme tam boli na svadobnej ceste, vsetko bolo super aj vylety, plaz, obrovske vlny, krasne more, kazdy vecer program, no pre deti tam toho moc nieje, to asi skor na sal aj ked ja si myslim ze je to dovolenka skor pre dospelých na oddych....

anemone123
14. júl 2018

My sme boli na Sal a rovnako to vnimam ako najhorsiu dovolenku doteraz... ano, ocean a plaze boli naozaj krasne, ale to je asi vsetko. Za mna je top destinacia na dovolenku s detmi Turecko.

tatiana1980
autor
14. júl 2018

@anemone123 preco ste neboli spokojny so sluzbami ?

timurzv
14. júl 2018

Pre mna to je raj na zemi hlavne ostrov Boa Vista hotel Iberostar odporucam rada by som sa tam vratila ale je to dost finacne narocne ale stoji to za to a co sa tyka dietata animatori nemali chybu pre mna jedna s najkrajsich dovoleniek a to som pochodila dost 🙂 vrele odporucam a nebudete banovat 🙂

dadus_ka
14. júl 2018

To som teda nakoniec rada ze sme nesli na sal ale na boa vistu, tam bol personal super, animatori akční a priateľskí, personal nam vychadzal v ustrety ked sme potrebovali, animatori nas stale lákali na nejaky program no u nas v tomto fakt super.

doryjaja
14. júl 2018

Predovšetkým si treba uvedomiť ze je to Africa cize mimo rezortu by som z mini detmi vobec nesla hlavne kvôli hygiene miestnych ludi, mentalite a myslim ze mimo rezortu pre ne aj tak nič nenajdete. Co vám môžem odporučiť je Hotel Riu funana na Sal. tam jedine som videla program pre deti animácie výborný detský bazénik. Inde ťažšie ale podľa toho aké veľké deti máte. Oh mimochodom na týchto ostrovoch riadne fúka takže tak 80% sezóny je žltá vlajka a vascie vlny než inde.

anemone123
15. júl 2018

@tatiana1980 bol to hotel atlantico belorizonte. Hotel bol uz dost osarpany, menili sme aj izbu, lebo bola pokazena sprcha. Personal neochotny, pomaly, akoby sa im nechcelo. Animatorov som za cely cas ani nevidela a nepamatamsi, ze by tam byval nejaky program. Nepacil sa mi ani samotny ostrov, vlastne tam nic nie je, boli sme v jednom mestecku, ale bolo hrozne, spinave a zanedbane, necitila som sa tam bezpecne. Navyse nam nevyslo ani pocasie, hocikedy cez den prsalo, casto bolo zamracene a vecery boli dost chladne kvoli vetru. Jednoducho cele zle a len som cakala kedy pojdeme domov. Mozno je to na Boa Vista lepsie, ale za mna uz nikdy viac.

tatiana1980
autor
15. júl 2018

Baby ked vas tak citam - mam tam vobec ist? Tak asi prehodnotim ze nie Sal ale Boa Vista a hotel tiez no chceli sme ten Atlantico Belorizinte....no ja neviem veru a stravu ste mali aku ? A dalo sa ci nedalo kupat v oceane?

anemone123
15. júl 2018

@tatiana1980 uprimne, za tie peniaze by som si vedela predstavit aj lepsiu dovolenku.. neviem, pocula som aj dobre ohlasy, najma na boa vista, ale my sme mali vyslovene zlu skusenost a sal by som ti neodporucala.

tatiana1980
autor
15. júl 2018

@anemone123 dakujem no asi na Sal ani nepojdeme . Deti maju 10 a 6r tak aby zase aj oni mali nieco z toho

kikuszv
15. júl 2018

@tatiana1980 Ahoj, my sme boli minuly rok na svadobnej ceste na Sale v hoteli Oasis Salinas sea. Nam sa velmi pacilo, more prijemne, je ale fakt, ze dost tam fuka. Ludia bol srdecni a ked videli, ze nemas zaujem, neboli dotieravi. My sme mali aj animatora, co vedel po cesky, cize to bolo skvele. Nejaky program bol kazdy den, niekolkokrat 😊 My sme boli len na 8 dni, ale dlhsie by nam uz asi bolo dlho. Cize za mna dovolenka super s ohladom na to, ze sme tam sli vyslovene lenosit 😊

tatiana1980
autor
15. júl 2018

Baby bol niekto v Royal Horizons Boa Vista? Ja proste neviem my chveme kludnu peknu dovolenku s detmi.

3m3chaela
15. júl 2018

Ja som bola na svadobnej ceste pred rokom na ostrove Sal, hotel Riu Palace, este vtedy bez synceka..( tam sa nam podarilo ho splodit😁)pre mna sluzby topka, o jedle ani nehovorim, ale s detmi by som nesla..je tam sice klud, ale nevsimla som si, ze by tam boli animacne programy pre deti, respektive dost slabe a aj velke vlny niesu vhodne..samu ma jedna hodila o dno a prehltla som s pieskom dost vody, nic prijemne..ano, deti sa vo vlnach vysantia ale na kapverdach vedia byt neprijemne..urcite si nakoniec dobre vyberiete 😊

katesocka
15. júl 2018

My sme boli minulý rok na Sale, ale len dvaja s mužom, deti nemáme. Čiže neviem povedať, aké to tam je pre deti, ale v hoteli ich bolo teda dosť. Vlny sú inak na Sale menšie ako na Boa Viste a to sme ich teda mali riadne. Vietor fúkal takisto, ale to padlo vhod, nakoľko inak by sa tam to teplo nedalo vydržať. Boli sme v hoteli Oasis Salinas Sea a so službami sme boli spokojní, aj s personálom. Áno, je možné, že sa neišli úplne pretrhnúť za prácou, ale nikdy sme nemuseli na nič vyslovene dlho čakať. A takisto, mottom Kapverd je No stress a tým sa veru riadia a my by sme si z nich mali občas brať príklad.

isamel
15. júl 2018

je to dovolenka skor pre dospelych nez deti.

saska2004
15. júl 2018

My sme boli v royal horizont na boa Vista .. deti este nemáme .. dovolenka nádherná, bol tam kľud minimum ľudí .. ale nevedela by som si to predstaviť s deťmi .. ja sama som sa bála ist ďalej do oceánu boli tam veľmi silne vlny.. boli tam aj rodinky s deťmi a väčšinu času strávili pri bazéne .. tak je to uz na vas 🙂 ... ale stravu, poriadok a personál hodnotím na 1* 🙂 a este tam je veľmi silný vietor ak by to niekomu vadilo

carolenka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martina642
9. aug 2018

my sme kúpili zájazd dnes a letíme zajtra.. vybavoval niekto víza priamo až na mieste ? zaujíma ma koľko to asi trvá, a či berú eurá, nevedela mi baba odpovedať na isto,či sa platí v eurách, dakujem 🙂

tatiana1980
autor
9. aug 2018

@martina642 idete cez kartago ?

martina642
9. aug 2018
martina642
9. aug 2018

@tatiana1980 a vy ste nakoniec boli ? 🙂

tatiana1980
autor
9. aug 2018

@martina642 zatial nie ...

martina642
9. aug 2018

@tatiana1980 ono je to strašne ťažko čítať tu, čo komu vyhovuje, čo komu nie.. ja mám okolo seba dve matky , jedna bola bez detí, oddýchnuť si a povedala, krása ale bez detí, a druhá bola s dcérou, a tá že si to super užila.. my cestujeme kade tade, netvrdím že dcéra niekedy nemraučí že sa nudí, ale to je aj tým že je sama, ale boli sme na Maldivoch a ona tvrdí najlepšia dovolenka, bez tobogánov, animačných programov,len my sami a zabavili sme sa. Verím že si to aj tu užijeme, aj ked áno to more ak bude rozbúrené možno to nebudú MD, toho som si vedomá.. ale ja verím, že sa aj okúpeme a more bude super 🙂 🙂

daduska272
9. aug 2018

@martina642 viza sme mali priamo tak....hned na letisku...slo to celkom rychlo...myslim ze sme platili eurami

stoke
9. aug 2018

Boa vista odporucam.bola som so 6r dcerou a iba odporucam, ani minutu sa nenudila 🙂

martina642
9. aug 2018

@stoke
@daduska272 dakujeeem 🙂 ja verím, že budem dalšia čo povzbudí mamy, aby sa nebáli, že je to OK 🙂