Kapverdy

jaja9098
5. aug 2024

Ahojte boli ste niekto? Ako ste boli spokojní?

melanta
5. aug 2024

Tu v skupine nájdeš aj Kapverdy. Prípadne polož otázku tam, dostaneš tam podľa mňa viac odpovedí. https://www.modrykonik.sk/group/2170/

milanemila
5. aug 2024

@jaja9098 ja som bola roky do zadu na Boa Vista a bola to fajn dovolenka, taka oddychova, prechadzky na plazi, ocean. S malymi detmi si viem predstavit aj vhodnejsie destinacie, ale s partnerom na oddych fajn. Bol to hotel Riu touareg, ale ako pisem moja skusenost nie je prave cerstva.

zuzanka.zuzu
5. aug 2024

naša najhoršia dovolenka 🙈 voľno tam mal tuším personál, to bolo neskutočné... 5* hotel ale teda služby horšie ako na slovensku 🙈 oceán samozrejme nádherný. nie pre deti, my sme boli pár

nikoletta1712
5. aug 2024

@jaja9098 Ja som bola na Boa Vista, bolo fantasticky, more a pláž ešte krajšie ako v Dubaji…Bola som v apríli, bolo horúco…K tomu takmer denne mierny vietor…

beata_k
5. aug 2024

@jaja9098 Bola som 2x na Sal. Dovolenka pekna, ale s malym dietatom nevhodna. Ocean je silny a vlny povalia aj chlapa. Treba vediet podplavat vlnu ked ide velka. Alebo sediet pri bazene a to potom nevidim zmysel sediet 6 - 7 hodin v lietadle.

jaja9098
autor
5. aug 2024

More je krasne. Zda sa mi to tam take prazdne, ako by sa tam nedalo vobec nic ine robit len lezat na plazi 🙈 a vobec ziadne foto izieb 🤔

beata_k
5. aug 2024

@jaja9098 Nie, je tam vela moznosti. Aspon na ostrove Sal. Len treba pochodit ostrov.

jaja20
5. aug 2024

@jaja9098 Pred rokom sme boli tiež na Boa Vista v Riu Touareg. Perfektná dovolenka, napísala som recenziu s fotkami v skupine Cestujeme na dovolenku k moru.

slavomira236
5. aug 2024

@jaja20 ahoj teba tegistrujem.Ty si hadam uz cely svet pochodila..😘v tunise si nebola nahodou??

jaja20
5. aug 2024

@slavomira236 Ahoj,bola,až 2x 😁
V Monastire aj na Djerbe.

slavomira236
5. aug 2024

@jaja20 a prosim ta v akych hoteloch??chcela by som skusit s detmi..ale co citam recenzie vetsina sa stazuje ze k slovenskym a ceskym turistom sa spravaju horsie potom na spinu a ze uz by do tunisu nesli..mne sa pacia tie plaze podobaju sa cyperskym...a meduzi v mori su?? Rozmyslam na dalsi rok jednu si mozu vybrat deti tak tie chcu tobogany takze bude turecko este sme neboli tak skusime side a druha by bola pre mna 😆to by bol ten tunis. Teraz sme mali tento mesiac bulharsko a cyprus juzny

jaja20
5. aug 2024

@slavomira236 V Monastire v CapMarina a na Djerbe v Dar Djerba Zahra/Narjees
Obe dovolenky kupované last minute za perfektnú cenu,do 450€/osobu
Ešte by som chcela ísť aj do Mahdie,tam mám vybratý hotel Iberostar Royal el Mansour.
V Monastire medúzy boli,na Djerbe nie. Pláže sú tam krásne. Vôbec sa k nám nechovali zle, práveže všetci boli milí a ochotní,a keď dáš nejaký dolárik,tak čašník bude okolo vás len tak lietať 🙂

jaja9098
autor
6. aug 2024

@jaja20 nad djerbu sme tiez rozmyslali je to tam nadherne za taku cenu 😊 👍