Kanáre, ktorý ostrov?

5. aug 2024

Ahojte,

ktorý ostrov a prečo odporúčate na dovolenku, hladám príjemnú klímu, pekné pláže ( nie čierne) peknú prírodu a more,dakujem.

zara1996
5. aug 2024

Bola som na Lanzarote, mesto Yaiza, blizko 3 pláže - playa Mucheres, playa Del Pozo a papagayo beach. Papagayo dosť preplnená, Mucheres nadherna veľká pláž, ale Del Pozo bola moja srdcovka, aj menej ľudí, oceán nadherny, voda priezračná. Všetky pláže boli vedľa seba, ponad pláže a pomedzi krásne útesy a výhľady na oceán a okolie. Bola som aj v meste Playa Blanca, mestečko pekné, ale pláže ma tam až tak neohúrili.

leona45
5. aug 2024

Gran Canaria

jaja20
5. aug 2024

Fuerteventura má krásne pláže s jemným bledým pieskom. Ak Lanzarote,tak pozri pláž Playa Flamingo.

lila246
5. aug 2024

Bola som na 4och ostrovoch - tenerife, gc, lanzarote a fuerteventura a musim povedat, ze plaze u mna vyhravaju jendoznacne na Fuerte 🙂 celkovo priroda asi vyhrava Tenerife, na GC sa mi ale najviac pacila rozmanitost prirody, kde som mala ozaj pocit ze prechadzame rozne kontinenty 🙂 co sa tyka lanzarote - bolo to ako byt na opustenej planete, ostrov bol svojim sposobom velmi zaujimavy a nadherny, ale na mojom rebricku konci oproti ostatnym na umiestnuje na poslednom mieste. Na kazdom ostrove si ale zarucene najdete to svoje, pozicajte auto a sskumajte zakutia krajiny, benzin sme v maji tankovali za 1,13€/liter :D dalej mam v plane navstivit ostrov La Palma, uz teraz sa neviem dockat

lila246
5. aug 2024

A este dodam, ze na fuerte a lanza sa mi pacilo to, ze ostrovy neboli tak preplnene. Hocikde sme zastavili auto a kochali sa prirodou, parkovanie sme neplatili nikde ani raz, na plazach sme boli casto sami, to sa vsak o GC povedat neda🙈 tam to bol fakt plnka

lujza123
6. aug 2024

La Palma jednoznačne.

Na Fuerte som strávila jednu zimu, mne sa tam moc nepáčilo, len sivé šutre a vietor, ziadna zeleň. Doslova averziu som chytila na ten ostrov, aj ked pláže tam boli pekne
Tenerife pekne ale moc turistov na môj vkus

alantroj
6. aug 2024

ja som bola 3xGC, 1x lanzarote a 1xfuerta. zalezi co hladas, fuerta je vyschnuta, je to bud laska na 1 pohlad alebo nic. u mna laska. dole na Morro jable biele plaze ako karibik a nefuka. GC aj Lanzarote tiez skor j, jZ ak nechces aby fukalo. GC sme boli na Playa Amadores kukni aj umelu plaz Anfi del Mar. GC ma mini pust, "benatky" s kanalmi, obchody, vselico. Lanzarote sme boli najdlhsie, v strede ostrova je oblast sopecneho povodu kde ta prevezu, je to zazitok, hodia slamu do diery vzblkne vodu stane sa para...pekne to bolo. Mne sa pacili vsetky 3 ostrovy. Na Lanzarote aj Fuerte sme boli v miestach kde fungovali busy hop in kde hocikde nasadnes hocikde vystupis co bolo super na vecerne prechadzky. Auto pozicaj cez Cicar.

3princezne
7. aug 2024

Najkrajsie plaze boli na Fuerteventure. Pobehala som aj Tenerife, Gran Canariu, aj Lanzarote. Ak ide o prirodu, tak to skor Tenerife alebo Gran Canaria. Kazdy ostrov je niecim vynimocny, zaujimavy. Inak k tym ciernym plazam, tie su v zimnych mesiacov najteplejsie, to vie byt vyhoda.

3princezne
7. aug 2024

Ak chces taku pohladnicovu plaz, kde maju aj lehatka, aj restiky, tak pozri Gran Canariu Anfi del Mar, ta je ozaj pekna, aj vybavena. Na Fuerteventure je to skor o takych divokych nesputanych nekonecnych plazach, kde nie je vacsinou ani zachod.