Kamelya k club Turecko - skúsenosti?

barborakarin
29. apr 2019

Ahojte mamičky, prosim ma niekto skúsenosť s hotelom Kamelya k club v side? Chceme tam v júli ist a mala by som jednu otázku.

bunka1
29. apr 2019

@barborakarin my sme tam boli min.rok

barborakarin
autor
1. máj 2019

@bunka1 jej dakujem za reakciu,my ideme teraz v júli a posledný den odlietame o 22:50,nevies prosim kedy je check out a ci nechávali ľudom,ktori mali neskorý odlet AI náramky? Dakujem,dufam ze som to napísala zrozumiteľne. A prosim tvoj dojem?

bunka1
1. máj 2019

@barborakarin ahoj. To neviem. My sme nešli cez cestovku. A dorazili sme tam cez deň a odchádzali ráno. Ale myslím, že náramky nechajú.
Nam sa tam veľmi páčilo. I keď sme tam boli keď boli 40tky. Je to tam veľké, veľa možností a zábavy. Na pláži sme vždy našli miesto... I keď ďalej. Pri bazénoch to bolo horšie.

barborakarin
autor
1. máj 2019

@bunka1 dakujem za info. Tak snad nam náramky nechajú🙂

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ciusinka
7. jún 2019

My tam letime o tyzden a tiez mame odlet domov o 22:50, takze ti dam potom vediet, ako to bolo, my by sme si chceli priplatit aj late check-out, tak snad sa to bude dat, ale predpokladam, ze naramky nechaju urcite, ked sme boli naposledy v Turecku a prisli sme na hotel rano, ubytovali nas az okolo obeda, ale uz sme mohli ist na ranajky a tak, takze myslim, ze s tymto problem nebude, ale naisto ti to poviem az potom 🙂

barborakarin
autor
16. jún 2019

@ciusinka dakujem Ti velmi pekne za reakciu🙂 zvedava som,co mi napíšeš potom,tiez zvazujem late check out,vraj oficiálny check out by mal byt o 12:00.idete cez Kartágo?

ciusinka
26. jún 2019

@barborakarin Ahoj,takze už sme doma,boli sme cez Firotour,klasicky check out je o 12:00,my sme si za 60 EUR priplatili check out o 18:00 a mali sme kľud,náramky nechajú aj po tom na ruke 🙂

sesilia
26. jún 2019

@ciusinka ahoj, prosím aké bolo more, izby, strava? Je moře a hotel čistý?

ciusinka
26. jún 2019

@sesilia More je krasne čisté,už aj teplejšie,s pozvoľným vstupom,občas väčšie vlny,o pláž by sa mohli viac starať..Izbu sme mali deluxe,bola dosť veľká,pristelka normálna pevná posteľ,s upratovaním sme mali trochu problém-chodila som cez obed na izbu dať malého spat a upratovač to nejako nevedel pochopiť,klopal aj keď som dala na dvere cedulku nerušiť,jeden deň nám dokonca vôbec neupratal,keď som volala na recepciu tak sa oháňali tým,že sme mali cedulku nerušiť,čo je síce pravda,ale tu sme mali len od 13-15 a ináč sme boli od 7 do 13 a od 15 do 18 mimo izby..Takze s upratovaním sme neboli veľmi spokojní,ale to asi záleží od upratovača..Strava bola dobrá,vždy sa dalo vybrať..Akože nepoviem,dovolenka to bola pekná,ale už by som sa tam nevrátila,z K-Clubu je to na pláž dosť ďaleko,nehovoriac o tom,že 90% klientely hotela tvoria Rusi,ktorí sa správajú ako telata..

sesilia
26. jún 2019

@ciusinka dakzjem

kikina84
6. nov 2019

@tequelinka ahojte dievcata 🙂..my prave vyberame dofcu a rozmyslame nad tymto hotelom..nemate prosim.niekto fotky mora a plaze? Dakujem pekne..a este ma.zaujima na fotkach som si vsimla taku dlhu promenadu..kam az vedie? Je v okoli hotela aj co pozerat? Vdaka ❤

kikina84
6. nov 2019

@barborakarin ahoj..spokojna s hotelom.? My nad nim uvazujeme 🙂

barborakarin
autor
7. nov 2019

@kikina84 ahoj,ono dovolenka fantastická,more a plaz úžasne.mne osobne velmi vadilo to,ze sme boli ubytovaní vo vilke,ktora bola vzdialená od mora cca 400 m a to je naozaj dost.taktiez bazén bol od našej vilky cca 250 m,takze ked sme si chceli ráno obsadiť lehatko pri bazene,zabehli sme si rovno rozcvičku🙂 inak bazény krasne,jedlo vyborne,promenáda vedie az k bazárom,ale su to asi 2km.co sa ubytovania týka,rozhodne vilky nespĺňali štandard 5*hotela-pleseň v kúpeľni aj v záchode,strhnuté zavesy(sami sme si ich upevnili)-nechceli sme si kaziť dovolenku,ale nepáčilo sa nam to.na druhej strane sme tam netrafili vobec cas a cely den sme boli vonku-vsade boli bary,nanuky,original fľaškové nápoje,stale nieco pod zub,super tobogany pre deti🙂 neľutujem ale za tu cenu neviem ci to uplne stalo.dalsia výhoda je ze mozes využívať komplet bary ako aj bazény vedľajších dvoch luxusných hotelov camelya fulya

kikina84
7. nov 2019

@barborakarin super..aj ste davali nieco do pasu? A tobogane patria k tomuto hotelu? Nemas nahodou prosim nejau foto mora..plaze? Dakujem 🤗

barborakarin
autor
7. nov 2019

@kikina84 nedávali sme nic do pasu,ale ani sa to nedalo,nakolko hned ako sme nadiktovali mena na recepcii,hned nam dali karty od izby...cize my sme nevedeli do čoho ideme.

jelus
2. feb 2020

@barborakarin ahoj, chcela by som sa opýtať, či bol minibar denne doplňovaný a či na izbe bol set na prípravu kávy, čaju. Ďakujem.

barborakarin
autor
9. máj 2022

@ciusinka ahoj,prosim ta,my sa tento rok vraciame do Kamelye,ale ideme do fulya;neboli ste tam nahodou? Zaujima ma ci sa daju rezervovať izby aj na prízemí-ideme s babom a vzdy je nejaky chaos s výťahmi,tak som chcela byt co najbližšie vonkajšiemu svetu🙂 dakujem