Kam v júni s deťmi k moru?

le4
15. mar 2016

ahojte mamicky, prosim poradte mi destinaciu, ktora by splnala nasledovne podmienky v juni: aspon vcelku teple more, slnecne dni po vacsinu dovolenky, nech nefuka, letecka doprava - nie viac ako 4hod let... jednoducho nieco vhodne pre deti... dakujem!!!

slnecnica174
15. mar 2016

Turecko napriklad. Boli sme minuly rok v juni. Teraz cakam, ze zacnu pisat ake je to strasne nebezpecne😉

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
le4
autor
15. mar 2016

@tanapeta
@slnecnica174
dakujem vam baby, len som zabudla napisat, ze turecko a egypt nie... :D

tenerifka
15. mar 2016

@le4 Ak v strede alebo koncom juna, tak Ibiza alebo Formentera, su to susedne ostrovy, Formentera je Top v Europe co sa plazi tyka

tenerifka
15. mar 2016

@le4 Este mozno Cyprus, prip.Kreta

jankapo
15. mar 2016

Za mna Rhodos...leteli sme 11.6....splnene vsetky podmienky, fakt bolo super....

mimimoje
15. mar 2016

Minuly rok sme boli v juni na Sicilii, teplo a more tiez teple, zo 7 dni asi pol jedneho dna sa "ochladilo" ale poobede sme sa nevedeli dockat kupania, tak teplo potom zostalo. Dlhe nohavice a tricka sme ani nemali na sebe.

le4
autor
16. mar 2016

@tenerifka
@jankapo
@mimimoje
dakujem vam zienky, uvazovala som nad greckymi ostrovami, tak som rada, ze splnaju podmienky 🙂 a teda ta Formentera mna aj mm zaujala... uz si len vybrat 🙂

babatkoo
16. mar 2016

My ideme zaciatkom juna s dvoma babatkami v tom case budu mat 12 a 11 mesacov do Chorvatska. Mame objednany klimatizovany apartman. Ideme tak na zaciatku sezony aby sme nemali moc teplo

danielabal369
16. mar 2016

Ani ja si neviem vybrať destináciu pre deti. Rozmýšlam tiež nad Gréckom, Cyprom alebo Maltou.
Na Rhodos by som už však nešla. Keď sme tam boli v polke júna, bolo more studené a stráááášne fúkalo.
jankapo spomínala, že na Rhodose bolo v júni super, možno záleží v ktorej časti ostrova si. My sme boli v Kolymbii.

kmkke
16. mar 2016

@le4 Ak uvažuješ grécke ostrovy, my sme boli v júny pred dvomi rokmi na Korfu, časť Acharavi. Je to v severnej časti letoviska a "otočené" smerom k Albánsku, tým pádom tam bolo vcelku teplé more a neboli vlny. Na západnej strane ostrova je more chladnejšie a sú aj vlny. Minulý rok sme boli na Rodose, tiež koncom júna, so strediskom sme sa trochu sekli (v Kalythei nič nie je), ale chodievali sme potom radšej autobusom na iné pláže a odporúčam Faliraki, teplé more, perfektné pieskové pláže aj so všetkým čo treba, a keďže je tam akoby zátoka, tak aj malé vlny a vhodné pre menšie deti, keďže je tam pozvoľný vstup do mora.

jklara
16. mar 2016

Taliansko Kalábria? letisko je tam myslím v Lamezia Terme. My sme boli 4 roky dozadu v Sellia Marina, to je pobrežie Ionskeho mora, 3 júnový týžden, teplo akurát, more 25st ku koncu 26 stC, parádne sme sa vykúpali, neboli ani veľké vlny, celých 8 dní 100% počasie, ani obláčika, proste idylka. Aj ked boli sme s českou cestovkou, a česi sa veľmi nekúpali 😀 Ale asi aj do Tropey na opačnú stranu odporúčajú ísť...

le4
autor
27. mar 2016

@jklara
@kmkke
dakujem zienky 🙂

majula1311
9. apr 2017

Pripletiem sa do debaty , nahodou skusenost na Formentera ? my rozmyslame ale az nad septembrom , tak teraz nevieme ... ze kam .. diky 🙂)