ahoj dievcata, prosim vas poradte nejaku dobru dovolenku pri mori s detmi(1,5; 6) niekde v europe, (mozu byt aj ostrovy ako mallorka,sardinia,korzika..)okrem bulharska a chorvatska. Ideme 1x , tak vobec nemam predstavu kde a co. Ak mate nejake nedavne skusenosti,budem rada za rady a tipy. 🤗
My sme boli na Mallorce (sice bez deti, ale viem si predstavit tam s detmi ist), Colonia de Sant Jordi, Universal Hotel Marques. Velmi pekny hotel, uzasne jedlo a velmi blizucko jednej s najkrajsich plazi na Mallorce Es Trenc. Plaz je uzasna pre male deti, nakolko voda klesa velmi pozvolne, voda je tepla bez vln bez vetra. Len mestecko je velmi kludne. Ziadne lunaparky, atrakcie pre deti.
Rhodos Amada Colossos, Lindos Princess alebo Lindos imperial. Peloponez Olympian Village. Kréta Creta Maris. Teraz ideme prvý krát na Korfu, tak hádam nebudeme sklamaní. Celkovo my s deťmi len do Grécka a na ich ostrovy.
@bellovag ako sa ten hotel na Malorke?
@maminatimka Iberostar Alcudia Park
dievcata a dobre skusenosti s nejakou cestovkou?
@maty112 nooo zalezi Co chces
Vylihovat a uzivat si More Slnko jedlo, Alebo vela vidiet a vela sa kupat
ahoj, ja planujem ist s rodinkou 1x na Rodos - Faliraki na prelome jun, jul - z cestovky som dostala ponuku sem https://www.maxtravel.sk/detail-zajazdu/sunconn...
recenzie na tripadvisor v celku fajn, nahodou nemate skusenosti ???
Za kazde info som vdacna, alebo za dobry tip na nie velmi financne nakladnu dofcu
Malorka Alcúdia...ideme sem 🙂