Kam v Európe na dovolenku s deťmi?

maty112
4. feb 2020

ahoj dievcata, prosim vas poradte nejaku dobru dovolenku pri mori s detmi(1,5; 6) niekde v europe, (mozu byt aj ostrovy ako mallorka,sardinia,korzika..)okrem bulharska a chorvatska. Ideme 1x , tak vobec nemam predstavu kde a co. Ak mate nejake nedavne skusenosti,budem rada za rady a tipy. 🤗

bellovag
4. feb 2020

Malorka Alcúdia...ideme sem 🙂

bellovag
4. feb 2020
maty112
autor
4. feb 2020

@bellovag krasne, mate skusenosti a dovolenkou na mallorke? idete aj s detmi?

luccija
4. feb 2020

@maty112 Taliansko Kalabria
@bellovag nie je Malorka moc veterná a vysoké vlny?

babi81
4. feb 2020

@maty112 sardinia, villasimius

bellovag
4. feb 2020

@maty112 ano boli sme tam už a je tam krásne...plytké more, piesok super vstup, vôbec sme nemali veľké vlny...výhoda je aj pomerne krátky let 1.50 h

bellovag
4. feb 2020

@maty112 naši chlapci majú 5 a 3, páčilo sa im tiež 🙂

janaakt
4. feb 2020

My sme boli na Mallorce (sice bez deti, ale viem si predstavit tam s detmi ist), Colonia de Sant Jordi, Universal Hotel Marques. Velmi pekny hotel, uzasne jedlo a velmi blizucko jednej s najkrajsich plazi na Mallorce Es Trenc. Plaz je uzasna pre male deti, nakolko voda klesa velmi pozvolne, voda je tepla bez vln bez vetra. Len mestecko je velmi kludne. Ziadne lunaparky, atrakcie pre deti.

martinka13
4. feb 2020

Rhodos Amada Colossos, Lindos Princess alebo Lindos imperial. Peloponez Olympian Village. Kréta Creta Maris. Teraz ideme prvý krát na Korfu, tak hádam nebudeme sklamaní. Celkovo my s deťmi len do Grécka a na ich ostrovy.

heidy222
4. feb 2020

@maty112 u Nas tiez favorit Grecko, Greci maju radi deti.

maminatimka
4. feb 2020

@bellovag ako sa ten hotel na Malorke?

bellovag
4. feb 2020

@maminatimka Iberostar Alcudia Park

maty112
autor
4. feb 2020

@heidy222 grecko kde? ostrov ci pevnina?

maty112
autor
4. feb 2020

dievcata a dobre skusenosti s nejakou cestovkou?

heidy222
4. feb 2020

@maty112 nam sa naviac pacilo na Krete, oblast Chania. Mali sme apartman a pozicane auto. Dalo sa aj dost Vela vyletov robit, Ani s Malou nebol problem. 2 krat som bola na prelome Maja a juna, bolo teplo Len voda taka cerstva.

margaretka12
9. feb 2020

@maty112 nooo zalezi Co chces
Vylihovat a uzivat si More Slnko jedlo, Alebo vela vidiet a vela sa kupat

kvietky
23. feb 2020

ahoj, ja planujem ist s rodinkou 1x na Rodos - Faliraki na prelome jun, jul - z cestovky som dostala ponuku sem https://www.maxtravel.sk/detail-zajazdu/sunconn...
recenzie na tripadvisor v celku fajn, nahodou nemate skusenosti ???
Za kazde info som vdacna, alebo za dobry tip na nie velmi financne nakladnu dofcu