Kam v Chorvátsku s 2,5r dcérkou?

sandyka90
27. dec 2021

Ahojte, ak by sa budúci rok pošťastilo, chcela by som s malou prvý krát do Chorvátska.
Ostrov Krk alebo Pag?,
Ani na jednom som nebola ale mna viac láka Pag, s dlhými plážami a ako som čítala vhodné aj pre deti keďže voda postupne klesá...ale Krk zas, viac zelene a asi viac historických miest, ale neviem či pre nas by bolo najdôležitejšie turistikovat😁
Jojj ja tak dúfam že by sa nam podarilo ísť s malou k moru 🍀☺️☺️

zuzkaa1991
27. dec 2021

@sandyka90 my sme boli v meste privlaka 1.5km od holiday zadaru v tej casti a nam sa pacilo aj vstup do mora plus piesok nizka hladila....isli sme aj do rezortu holiday zadar ale zbytočne drahe a sme tam boli len doobedu hlava na hlave....privlake boli viac domaci ako cudzinci ;) na pag som bola pred 10r. Vela nepamätám ale.viem ze nebolo tak pekne ako privlaka

im709vf
27. dec 2021

@sandyka90 my sme boli so synom (vtedy mal 1.5 roka) na ostrove Rab, mesto Lopar. Pre rodinu s deťmi ideaaaal, nie veľa ľudí, plaze pieskové a vstup do mora tak pozvoľný, že dospelého bolia nohy kým vojde do fakt hlbokej vody 🙂

mimi2018
27. dec 2021

@sandyka90 určite Krk 😉

sofia1
27. dec 2021

@sandyka90 Krk Baška

radkovadanka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sandyka90
autor
27. dec 2021

Ďakujem za odpovede

eeffka
27. dec 2021

@sandyka90 moja prva dovolenka s dietatom pri mori bol KRk, kratka cesta a viac zelene ako dole, ak by bol problem do 7hod sme v KE (aj dostala upal v tieni 🤣len sme si ako prvorodicia nevsimli) mladi glupi 🤷‍♀️