Kam stanovať?

emilia23
28. júl 2014

Dobry den,tento rok sme sa rozhodli stravit dovolenku v stane,nevie mi odporucit niejake miestecko vhodne na stanovanie.dakujemmmm

raszuz
28. júl 2014

@emilia23 Ahoj, my sme boli minuly rok v Sturove na Vadasi, maly mal vtedy 13 mesiacov a bolo super, ak neratam jednu nim prerucanu noc 🙂. Tento rok ideme znova, ale do chatky, nejako som vyhlasila, ze sa mi nechce tahat cely ansabel 🙂

katkasofi
28. júl 2014

@emilia23 Villa betula. Majú na prenájom aj stany aj príves... Super pre deti

mayushka123
28. júl 2014

Jednoznačne Štúrovo 🙂 Boli sme tam stanovať už asi 4x z toho raz som bola tehotná, ale nevedela som si to odpustit a bolo suprovo, manzel mi kupil nafukovaciu postel aby som nespala na karimatke :D Teraz sme boli aj s maličkou má 21mesiacov. Je to super miesto, priamo na kúpalisku, deti sa vybláznili, vykúpali, zahrali futbal, plážový volejbal.... malej sa velmi páčilo a nemala problém ani so spaním v stane a to sme tam boli 5 dni. Blízko je aj do centra na prechádzku či zmrzku, ak chcete na výlet do Ostrihomu chodí tam aj vláčik. V areáli kúpaliska je množstvo atrakcií a zábavy pre deti, da sa tam aj pekné najesť a na raňajky odporúčam fantastické koláče a buchty, ktoré predávali už skoro ráno v jednej z množstva restik co sú tam ;) Pre našu rodinu je to super dovolenka na ktoru sa každý rok všetci veľmi tešíme 🙂

janikes
28. júl 2014

ak by si chcela ist kusok za hranice, tak je super v Ruste, alebo Podesdorfe, je to pri Neusiedler See

quaxi
29. júl 2014

@emilia23 ak chces, mozes sa pridat do skupiny o kempovani s detmi https://www.modrykonik.sk/group/6633/

Chcete kemp, alebo radsej nadivoko? Aku lokalitu? Radsej hory, alebo moze byt nizina?

emilia23
autor
29. júl 2014

@quaxi ak by sa nasiel nie moc drahy kemp tak by mi to bolo jedno.a nezalezi ani na tom ci hory alebo nizina,ide len o to aby bolo v okoli dost miest ktroe by sme mohli pobehat,pretoze slovemsko ma krasnu prirodu a chceme ju synovi co najviac priblizit