Kam so 4 ročnou prvýkrát na lyže?

vanessm
5. jan 2012

Maminky poraďte, kde ste boli lyžovať s deťmi a kde ste boli ubytovaní. Chcela by som buď penzión alebo hotel, kde myslia aj na deti, t.z nejaká herňa pre deti, najlepšie blízko svahu, kde aj požičiavajú detskú výstroj.
Ďakujem

lvka
5. jan 2012

Co tak jasna? Neboli sme tam este s dietatom ale je tam skolka a bolo tam vela deticiek na svahu... Priamo na svahu je aj zopar hotelov - grand, junior.. Neviem ako su vybaveni pre deti ale skus pozriet na nete urcite tam maju nejake info 🙂 ale tu skolku si pamatam 🙂 drzim palce malej lyziarke 🙂

vanessm
autor
5. jan 2012

@lvka ďakujem 🙂

adetka
5. jan 2012

ja idem s mojiu 5-rcnou na Donovaly... tento december tam otvorili lyziarskuy skolku so super vlekmi ... a je tam aj detsky kutik - pre pripad zleho pocasia: http://www.parksnow.sk/zima/funpark.php byvat budeme v apartmane, ktory je vzdialeny cca. 500 metrov,... ale urcite je tam kopa ubytovani blizsie aj s detskymi kutikmi...

vanessm
autor
5. jan 2012

@adetka Tak to vyzerá naozaj super, už som rozhodnutá, že ideme tam. A kde je ten detský kútik ?

vanessm
autor
5. jan 2012

@adetka Aháá asi v tom dodo klube, júúúj som nadšená, ďakujem za super tip. A prajem príjemnú lyžovačku.

adetka
5. jan 2012

este som tam nebola, ale predpokladam, ze je sucastou tej pozicovne lyzi za funparkom... na obrazkoch v dolnej casti, su aj fotky kutika: http://www.lyziarskaskola.sk/sk/funpark.shtml

tweety22
8. jan 2012

my sme boli minuly tyzden na Donovaloch, Funpark je uplne skvely, pozicovna je hned oproti, nam sa mimoriadne pacilo 🙂

tatiana7
9. jan 2012

Ahojte, odporucam lyzovacku na Remate pobyt Zimna rozpravka vo februari, aj s plavanim deticiek. 🙂 rodinnevikendy.sk

adetka
9. jan 2012

@tatiana7 a na jarne prazdniny nechystate nic?

tatiana7
9. jan 2012

@adetka Ahoj Adetka, bohuzial nie, hoteli su uplne plne a davaju hrozne ceny, ani teraz nemame najnizsie. Ale su tam aspon polrocne prazdniny, takze deti volno maju, vo stvrtok je vysvecko.
Potom bude pobyt az v maji.

adetka
9. jan 2012

@tatiana7 aj maj znie dobre 🙂

sona_123
14. jan 2012

kamaratka chodi tiez na Donovaly a je velmi spokojna. vsetko po ruke, dobre jedlo, pozicovna, ubytko a skolka pre deti s atrakciami. uz sa tesim, ked to aj my vyskusame 🙂