Kam sa chystáte s detičkami na dovolenku?

zuul
18. jún 2012

Ahojte maminky, kam sa chystáte s detičkami na dovolenku? My máme 3roč a 1,5ročnú. Niekam by sme vyrazili cez leto, ja snívam o Toskánsku ale to asi nie 😅
Mate nieco na SK kam sa radi vraciate? Kde je babyfriendly? My sme SK pochodili skoro celé, ale nemáme miesto kde by sme sa vracali rady. Asi sme si nevyberali dobre. Dakujem Vam.

zuzkalenka
18. jún 2012

my sa tento rok chystáme na Chopok. Trocha turistiky. Uvidíme či mala bude vládať 🙂
Potom pôjdeme na východ do Košíc pozrieť brata a doma by sme chceli maľovať tak asi toľko 😀 😀 😀

Ja by som ti odporučila krátke túry napr. Slovenský raj aj tam sa dajú naplánovať prechádzky s detičkami alebo aj Vysoké Tatry je veľa miest len si treba vybrať 🙂

medyna
18. jún 2012

My sme si tento rok vybrali baby friendly hotel v Tatranskej Lomnici. Hotel Slovan. Vyzera to tam uzasne (podla fotiek a popisu), tak som zvedava ....... Dcerka má 21 mesiacov .... 🙂

lucka1987
18. jún 2012

@zuul my uz sme dovolenku priam absolvovali. Strbske pleso - Smokovec .. behali sme po turach vid moj album . ubytovanie sme mali v Strbe v hoteli sipox. bazen aj detsky, virivka, sauna, v restike dobre varia... tak sme boli spokojni . 😉

marusik
18. jún 2012

s takmer 3 ročnou sme robili okruh - Taliansko- Trieste/more/, Slovinsko - jazero Bled, Rakúsko - alpy v oblasti Klagenfurtu, okolie Villach je vraj pekné, ale to sme nestihli... a vraj je pohoda aj Maďarský Balaton, to sme už tiež nestihli...

sandrika1986
18. jún 2012

My sme sa minulý týždeň vrátili z Liptovského Jána, boli sme v hoteli Relax Avena. Boli sme spokojný a naša dcérka tiež. Ubytovanie, strava, personál, služby boli super. Okolie je krásne, čistý horský vzduch.... 🙂 Priamo v hoteli sa nachádza detský kútik, vyhrievaný bazén, vonku detské ihrisko s preliezačkami.... Budúci rok tam pôjdeme znova, ale už na týždeň 😉

kikatko
18. jún 2012

takže my ideme- brácho kupil všetkým cez zlavový eshop - 5 dní v Čechách- na miesta kde sa točil film jak dostat tatínka do polepšovne. potom ideme na 2 týždne do BS na tajchy sa riadne vyčváchat a potápať sa- rodinná stretávka( všetky mamine segry a ich deti a partnery a deti a kamoši- plus minus 20 ludí) a v septembri ak sa nič nepokazí do thajska( k známym na vilu )
mam 3 ročnu dcerku

norcima
18. jún 2012

My sa chystame do Vysnych Ruzbachov na pobyt Atlantida, ktory je spojeny s baby plavanim, uz sa neviem dockat 🙂

nanulik
18. jún 2012

ak sa nám tento rok podarí (na dovolenke som nebola 12 rokov) tak chceme ísť bud rajec alebo vyhne. uvidíme kde bude lepšie ubytko, a volné, pretože ešte nevieme kedy bude mať mm volno z roboty tak pojdeme asi na last minute 😀

chalupaukubika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
baklik
19. jún 2012

ja ti mozem odporucit hotel Nezabudka v Tatranskej Strbe. maju tam detske ihrisko pred hotelom, jazierko, ovecky, zajaciky, pavy, psy husky. je tam bazen a pre dospelych aj wellness svet s tromi saunami, virivkou a dazdom na schladenie. ranajky a vecere bufetovym stylom, len netreba prist neskoro, lebo uz nebude co jest, ale inak vyber dostatocny. hotel je ladeny v horskom style, vypchate zvierata, parohy na stenach. a vo vestibule maju velke akvarium s rybickami, ktore sa najma nasmu malemu naramne pacilo. 🙂 a je to tiez idealna vychodiskova poloha - na Strbske pleso premava zo Strby zubacka, cesta trva 15 min.
celkovo spokojnost, my sme si tam naramne oddychli a aj nas maly bol uplne spokojny, ziadna mrzutost, bolo vidiet, ze sa tam tiez citi dobre, vela novych veci videl a jeho vsetko nove naramne zaujima. 🙂